Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
От ми тут на флудили, а Aidan вже 15 хвилин тему читає і не може дочитати)

Та ні, Айдан читає швидко; то вона пішла, а двері причинити забула. І взагалі їй ніколи, вона зараз така затуркана і вся за життя. У неї сьогодні коханий IELTS здає, зі вчора там самі нерррррви "явсеодненіцьнезнаю" і "менезвідтивиженутьнащоянаотепідписався". :lol:

А інфу про стартапи я й сама чекаю, бо маю кілька ідей і людей до того.

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано

Привіт всім,а особливо Галичанам. Я з Коломиї Івано-Франківської обл. Теж марю виїздом до Канади! Вже 2 роки намагаюся,а то все відкладається. То джоб оферу нема,то я не можу. Вже протягом 3 місяців чекаю LMO.Так приємно, що є ще люди які поважають і люблять свою державну мову!

Опубликовано

До речі, як там справи в Торонто? Чув, там нового прем"єра вибрали, навіть прем"єрку. Цікаво, наскільки сильною була медіатизація події і чи взагалі про провінційного прем"єра багато говорять. Бо в Квебеку про місцевий уряд, поїздки Полін Маруа за кордон, преса пише достатньо багато.

Опубликовано

Aidan, Ну і як здалось?

smisha, Та були розмови в пресі, Перший премєр жінка, тай щей гей. Але її розглядають просто як слабкого премєра який має взяти на себе весь негатив лібералів перед передачею влади консерваторам. На пресконференції розмови були тільки про ставлення до секс меншинст, економічних питань не піднмали.

Опубликовано
Aidan, Ну і як здалось?

Ну, от за два тижні і будемо знати. Поки що враження, що все не зовсім погано; свої 2-3 бали він точно матиме.

Опубликовано

Aidan, ну то бажаю успіху, і скоріше сюди) Хоча я так чую ви десь в прерії поїдете.

smisha, от якби ще була чорна єврейка до того всього, от тоді було би дійсно круто)

Опубликовано

Я за політичними новинами в ТОронто не дуже слідкую, слідкую за ринком нерухомості.. На Глоб енд Мейл постійно читаю статті про то що треба ще трошки почекати і не купувати нічого, другий день все навпаки, треба бігти і купляти. От цікаво знати вашу думку, земляки, ціни на нерухомість впадуть чи ні?

Опубликовано

По нерухомості в Торонто краще до пенсії рентувати, а на пенсії купити десь біля ніагари.) Ціни навіть якщо впадуть, то не настільки, щоб ви це відчули при покупці. Ціни впадуть тільки у випадку, якщо зростуть відсотки по кредитах. Тобто в результаті заплатите більше.

Опубликовано
По нерухомості в Торонто краще до пенсії рентувати, а на пенсії купити десь біля ніагари.) Ціни навіть якщо впадуть, то не настільки, щоб ви це відчули при покупці. Ціни впадуть тільки у випадку, якщо зростуть відсотки по кредитах. Тобто в результаті заплатите більше.
Vo_Vik, я думаю у такому руслі, якщо ціни впадуть, а відсотки зростуть кредит буде нижчим.. Але для цього ціни повинні дуже і дуже впасти.. Недавно дивилася програму із Атланти, Джоржідії і один чоловік вибирав собі житло, платив готівкою 40 тис. Купив величезний таунхауз (такий точно в Торонто вже 500К) майже в центрі Атланти :blink: Я розумію, що тут такого може і не бути, проте ціни навіжені! Як можна підписати мортгейдж папери знаючи що ти переплачуєш раз так у 5 -_-
Опубликовано

Що року в Канаду прибуває 250 тисяч іммігрантів, і половина з них осідає в GTA. От усю цю толпу треба десь поселити. Так що ціни просто фізично не можуть впасти. На рахунок кредитів. Як тільки ціни чуть-чуть впадуть знайдуться люди які тут же куплять, бо кредити легкодоступні, так що ціни не можуть впасти сильно, максимум кілька десятків тисяч. Будь-яке коливання одразу ж компенсується великою кількістю бажаючих купити.

Опубликовано

lia lourenco, Vo_Vik, подякувала! :rolleyes:

Збираємось... куди бог дасть, насправді. Є два більш-менш конкретні варіанти, в різних кінцях країни, але я вже просто боюсь щось казати вголос, бо вже чотири рази було "ну ось-ось..."

А от якщо вигорить саме з варіантом в преріях, то як вважає шановна громада: краще їхати одразу по ворк перміту чи чекати сертифікату провінції? Я особисто схиляюся до ворк перміту, бо дуже вже хочеться якнайскоріше звідси...

Опубликовано

Ох і перепалка у вас тут була! Шкода що не взяв участі, але від себе зараз можу добавити - друзі, не треба піддаватись на ті провокації, не вартують ті, хто нас зачіпає, того, щоб ми на них час тратили, адже їм уже нічого не доведеш, не забереш від них іх "імперський" комплекс і результату не буде!

А якщо вже хотчеться подискутувати, то краще тоді вже долучатись до дискусій між собою, бо ми то ще можемо порозумітись, я маю на увазі всіх Україномовних Українців, не лише Галичан.

Слава Україні!

Опубликовано

Яка зараз у середньому відсоткова ставка по іпотечному кредиту? Нам ще ранувато, але всеж-таки цікаво.

NOC 0111

14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах

The show must go on!

Опубликовано

Схоже, ця спілка працює лише в Онтаріо. Треба буде погуглити, чи є українські кредитні спілки в інших провінціях.

Опубликовано
Схоже, ця спілка працює лише в Онтаріо. Треба буде погуглити, чи є українські кредитні спілки в інших провінціях.

Квебек має свою українську кредитну кооперативу, вона є частиною кооперативного руху Desjardins:

]]>https://www.desjardins.com/en/votre_caisse/...ransit=81530347]]>

Брошюра (1,44 мегабайт) українською:

]]>https://www.desjardins.com/fr/particuliers/...s-ukrainien.pdf]]>

Опубликовано

www.nwcu.mb.ca/

North Winnipeg Credit Union -- [Winnipeg, Manitoba]

www.carpathiacu.mb.ca/

Carpathia Credit Union -- [Winnipeg, Manitoba]

www.ucu.ca/

Ukrainian Savings and Credit Union Ltd. -- [Calgary, Alberta]

www.ukrainiancu.com/

Ukrainian Canadian Credit Union Ltd. -- [Ontario]

www.buduchnist.com/

Buduchnist Credit Union -- [southern Ontario]

www.so-use.com/

So-Use Credit Union -- [Toronto, Ontario]

www.uucu.com/

United Ukrainian Credit Union -- [Hamilton, Ontario]

www.hroshi.com/

Ukrainian St. Catharines Credit Union Ltd. -- [st. Catharines, Ontario]

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...