odonacer Опубликовано 19 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 19 февраля, 2013 У Квітні буду здавати IELTS і подаватись по General stream на Манітобу. Доречі, frezzer, а ви IELTS у Львові здавали? Цитата
Aitak Опубликовано 20 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 20 февраля, 2013 Спасибі за посилання на ТВ он-лайн. Цитата
frezzer Опубликовано 20 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 20 февраля, 2013 Доречі, frezzer, а ви IELTS у Львові здавали? Хотів у Львові, але тоді не набрали групу і відмінили там екзамен, про що повідомили і прийшлося їхати до Києва, здавало там стільки людей, що просто завал, тільки на дженерал було 5 груп, якщо я не помиляюся (знаю, що я був в четвертій). Здавав в british council. Спогадів ціла купа з того екзамену, зі мною здавали далекобійники з ILC на Канаду, віком десь по 40 з лишнім, для них це було просто якесь знущання, вони нерозуміли нічого, навіть коли нас по групах ділили і про процедуру здачі розказували, тупо робили то шо всі. Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
rombik Опубликовано 20 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 20 февраля, 2013 Доречі, frezzer, а ви IELTS у Львові здавали? Хотів у Львові, але тоді не набрали групу і відмінили там екзамен, про що повідомили і прийшлося їхати до Києва, здавало там стільки людей, що просто завал, тільки на дженерал було 5 груп, якщо я не помиляюся (знаю, що я був в четвертій). Здавав в british council. Спогадів ціла купа з того екзамену, зі мною здавали далекобійники з ILC на Канаду, віком десь по 40 з лишнім, для них це було просто якесь знущання, вони нерозуміли нічого, навіть коли нас по групах ділили і про процедуру здачі розказували, тупо робили то шо всі. Цікаво як ті далекобійники здали тест?? Цитата
odonacer Опубликовано 20 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 20 февраля, 2013 Хочу у Львові здавати, в університеті Франка, мле більш за все цікавить чи спікінг буде нейтів приймати? Цитата
frezzer Опубликовано 20 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 20 февраля, 2013 Спікінг буде приймати нейтів, в цьому не сумнівайтеся ні на мить, я в них на сайті десь читав, що то є обов'язковою умовою. Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
frezzer Опубликовано 20 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 20 февраля, 2013 Цікаво як ті далекобійники здали тест?? Я з одним з них зідзвонювався після тесту, знаю точно що він поїхав в Реджайну і навіть знаю в якій фірмі працює. Про інших чотирьох незнаю, але він казав шо в них ситуація плачевна, він поїхав сам, а шо з рештою було дальше неясно. Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
Aidan Опубликовано 20 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 20 февраля, 2013 Хочу у Львові здавати, в університеті Франка, мле більш за все цікавить чи спікінг буде нейтів приймати? Так, це обов'язкова умова. Але ви не хвилюйтеся; більшість з них дуже приязні і наміру "завалити" вас не мають, навіть навпаки (я он досі тішуся і дивуюсь з результату свого чоловіка за спікінг - адже в реалі саме це у нього найслабкіше місце, а пише і читає він якраз непогано). Хоча все в життю буває... форумчанка Тора повіла мені, що у них в Баку була якась індіанка. Приймати спікінг прийшла в сарі, ще й сиділа, підклавши одну ногу під себе. То нібито кілька гарячих кавказьких хлопів таки завалили через те спікінг! А коли у Львові найближчий ІЕЛТС? Хочу ще брата якось туди випхати - і не затягувати з тим... До речі: на двох ми здавали ІЕЛТС тричі і кожного разу в різних місцях. Я б особисто розподілила їх за своїми враженнями так: 1) Харків, British Council (але й найдорожче; на 50 грн. дорожче, ніж в київському ВС; з іншого боку, нікуди їхати не треба) 2) Київ, Students International (у них на 50 грн. дешевше, ніж в київському ВС) 3) Київ, British Council frezzer, зі мною останнього разу теж здавала якась така ж тітонька, як оті далекобійники... я ще думала, нащо воно то їй таке горе впало, а тепер зрозуміла, мабуть, вона теж по якійсь такій програмі збиралася. Там все було дуже й дуже сумно; адміністратор тесту їй просто на мигах показував, що вона має робити (написати прізвище, підкреслити його...). Вона ще весь час намагалася хоч якось очі скосити, щоб побачити, що хто робить і що їй робити. А от останнього разу в Києві (Students International) більшість були студенти, що здавали Академік. На Дженерал було не так багато; навіть два-три місця в групі, здається, було вільних. Мій чоловік був, мабуть, один з найстарших з тих, хто прийшов на реєстрацію; таких, щоб вочевидь за 40, ми не побачили - хіба що мами тих дітлахів, що на Академік прийшли. Але було багатенько так китайців та якихось латиносів (саме латиносів - не звичних для харків'ян арабів). Ну, це я так, ля-ля взагалі. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
odonacer Опубликовано 20 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 20 февраля, 2013 Я якраз і хочу щоб це був саме нейтів, бо після "наших" англічан хочеться плакати з їхнього акценту, навіть після здачі держіспита з англійської у Львівській політехніці я запитував у викладачки чому вона так вимовляє букву "Р", а не так як треба, картаво, то вона відповіла мені, що так студенти краще розуміють! Я там мало не випав Тому і хочу англійця, а ще краще американця, бо до їх вимови привик, а коли чую Британську анлійську, на BBC наприклад, то треба хвилину щоб адаптуватись до її звучання. У Львові наступний <noindex>IELTS</noindex> General training буде 27 Квітня, але записатись треба до 22 Березня. Цитата
frezzer Опубликовано 20 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 20 февраля, 2013 В мене був англієць, десь років тридцяти. Так старався чітко говорити і вимовляти всі звуки, що аж слина летіла. А в кабінеті навпроти був австралієць. Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
Aidan Опубликовано 20 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 20 февраля, 2013 frezzer, odonacer, дякую! Буду знову брату мізки виносити про ІЕЛТС. Лишається тільки сподіватися, що він подивиться на мого коханого і зрозуміє, що те не смертельно. До речі, вимова адміністраторів на тесті - то тема окремого плачу. В Києві я половину слів просто не розібрала! Що там зрозуміли ти, хто, на відміну від мене, не спілкувався зі старими неграми з Дельти... А "неанглійське Р"... та щоб це було найгірше в життю! Я кілька днів тому мало не впала, коли дізналася, що останні роки в російській шкільній програмі... "спростили" математичні та фізичні стандарти. Число "пі" тепер дорівнює... 3. Просто 3. Ніяких десятих і сотих. А g=10. "Чтоби дєтям било удобнєє счітать!" Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 20 февраля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 20 февраля, 2013 Австралійські нейтіви, це мабуть було цікаво) Цитата
Aidan Опубликовано 20 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 20 февраля, 2013 Як людина, що два роки провела з ними, підтверджую: вимова і слівця... гм... специфічні. зі: саме там як підхопила "No worries" та "whereabouts ARE you?", так і не здихаюся. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
frezzer Опубликовано 21 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 21 февраля, 2013 З тих хто виходив від австралійця, поки я чекав своєї черги, ніхто не жалівся. А як там він "спікав", то я вже не знаю. Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
Aidan Опубликовано 21 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 21 февраля, 2013 Думаю, що насправді говорив нормально і розбірливо: це окрема вимога до екзаменаторів - говорити розбірливо і з максимально стандартною вимовою. Адже якщо на тебе одразу вивалили якісь регіональні діалекти та акценти, ти маєш повне право одразу ж написати з того приводу скаргу, а воно їм потрібне? Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 21 февраля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 21 февраля, 2013 Доречі, хто хоче послухати австралійський акцент, то можете подивитись фільм орел протів акули(eagle vs shark) Цитата
smisha Опубликовано 21 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 21 февраля, 2013 а хто хоче послухати акадійське франґле (ш'як, як вони його називають), то нате вам кліп гурту <noindex> </noindex>. Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
Aidan Опубликовано 21 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 21 февраля, 2013 Егм... Піду, мо', повісюся. А з іншого боку: ну має ж і у канадійців бути який-неякий свій суржик! Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
stalker Опубликовано 21 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 21 февраля, 2013 Егм... Піду, мо', повісюся. А з іншого боку: ну має ж і у канадійців бути який-неякий свій суржик! Тут найвідоміший це "ньфі". Англійська, якою розмовляють старші люди в Ньюфанленді - абсолютно не зрозуміла для іммігранта. Одна знайома англійка (сама з Британіі) говорила, що вона відчуває коли розмову веде канадієць з західної (з прерій) Канади і амеріканець зі східної, чи навіть західної Америки. Для мене всі ці нюанси не існують, я іх майже не відчуваю. А вихідців з ньюфандленду просто не розумію. Цитата The best things in life aren’t things. "...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."
Aidan Опубликовано 21 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 21 февраля, 2013 І одразу ж мені захотілося ту саму "ньфі" опанувати. Просто з професійного азарту. Про канадські діалекти нічого не можу сказати, а от в США без проблем вирізняю, звідки людина, плюс-мінус. Ну і, звичайно, можу відрізнити американця від австралійця та ірландця, а їх всіх - від англійців. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 21 февраля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 21 февраля, 2013 а хто хоче послухати акадійське франґле (ш'як, як вони його називають), то нате вам кліп гурту <noindex> </noindex>. Нє, до такої зміни мов в одному реченні, я щось ще не привик. Цитата
Vo_Vik Опубликовано 21 февраля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 21 февраля, 2013 Aidan, говоріть з російським акцентом, тоді будете змахувати на нюфі) центер, нюспейпер Цитата
Aidan Опубликовано 21 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 21 февраля, 2013 Vo_Vik, Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
smisha Опубликовано 22 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 22 февраля, 2013 Нє, до такої зміни мов в одному реченні, я щось ще не привик. А це схоже на французьку <noindex> </noindex> ? Кліп навіть з словами, але все рівно мало що зрозуміло. Для початку: piasses - це "долари" квебекською, ну а далі ви самі )) Aidan, ви французькою трохи парлекаєте? Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
Aidan Опубликовано 22 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 22 февраля, 2013 smisha, ототожбо, що трохи. Читаю і пишу краще; ну а парлекати - то питання практики. У Франції я "розговорилася" вже на третій день. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.