Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Доречі, frezzer, а ви IELTS у Львові здавали?

Хотів у Львові, але тоді не набрали групу і відмінили там екзамен, про що повідомили і прийшлося їхати до Києва, здавало там стільки людей, що просто завал, тільки на дженерал було 5 груп, якщо я не помиляюся (знаю, що я був в четвертій). Здавав в british council. Спогадів ціла купа з того екзамену, зі мною здавали далекобійники з ILC на Канаду, віком десь по 40 з лишнім, для них це було просто якесь знущання, вони нерозуміли нічого, навіть коли нас по групах ділили і про процедуру здачі розказували, тупо робили то шо всі.

Skilled Workers (NOC 7252-B)

November 28, 2010 - Began to search for job offer

December 4, 2010 - IELTS

July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer

January 26, 2012 - Application received

March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application

February 11, 2013 - Additional documents requested

January 16, 2014 - Additional documents requested

July 28, 2014 - Letter of refusal has been received

July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions

Опубликовано
Доречі, frezzer, а ви IELTS у Львові здавали?

Хотів у Львові, але тоді не набрали групу і відмінили там екзамен, про що повідомили і прийшлося їхати до Києва, здавало там стільки людей, що просто завал, тільки на дженерал було 5 груп, якщо я не помиляюся (знаю, що я був в четвертій). Здавав в british council. Спогадів ціла купа з того екзамену, зі мною здавали далекобійники з ILC на Канаду, віком десь по 40 з лишнім, для них це було просто якесь знущання, вони нерозуміли нічого, навіть коли нас по групах ділили і про процедуру здачі розказували, тупо робили то шо всі.

Цікаво як ті далекобійники здали тест??

Опубликовано

Спікінг буде приймати нейтів, в цьому не сумнівайтеся ні на мить, я в них на сайті десь читав, що то є обов'язковою умовою.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано
Цікаво як ті далекобійники здали тест??

Я з одним з них зідзвонювався після тесту, знаю точно що він поїхав в Реджайну і навіть знаю в якій фірмі працює. Про інших чотирьох незнаю, але він казав шо в них ситуація плачевна, він поїхав сам, а шо з рештою було дальше неясно.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано
Хочу у Львові здавати, в університеті Франка, мле більш за все цікавить чи спікінг буде нейтів приймати?

Так, це обов'язкова умова. Але ви не хвилюйтеся; більшість з них дуже приязні і наміру "завалити" вас не мають, навіть навпаки (я он досі тішуся і дивуюсь з результату свого чоловіка за спікінг - адже в реалі саме це у нього найслабкіше місце, а пише і читає він якраз непогано).

Хоча все в життю буває... форумчанка Тора повіла мені, що у них в Баку була якась індіанка. Приймати спікінг прийшла в сарі, ще й сиділа, підклавши одну ногу під себе. То нібито кілька гарячих кавказьких хлопів таки завалили через те спікінг! :-D

А коли у Львові найближчий ІЕЛТС? Хочу ще брата якось туди випхати - і не затягувати з тим... :wacko:

До речі: на двох ми здавали ІЕЛТС тричі і кожного разу в різних місцях. Я б особисто розподілила їх за своїми враженнями так:

1) Харків, British Council (але й найдорожче; на 50 грн. дорожче, ніж в київському ВС; з іншого боку, нікуди їхати не треба)

2) Київ, Students International (у них на 50 грн. дешевше, ніж в київському ВС)

3) Київ, British Council

frezzer, зі мною останнього разу теж здавала якась така ж тітонька, як оті далекобійники... я ще думала, нащо воно то їй таке горе впало, а тепер зрозуміла, мабуть, вона теж по якійсь такій програмі збиралася. Там все було дуже й дуже сумно; адміністратор тесту їй просто на мигах показував, що вона має робити (написати прізвище, підкреслити його...). Вона ще весь час намагалася хоч якось очі скосити, щоб побачити, що хто робить і що їй робити.

А от останнього разу в Києві (Students International) більшість були студенти, що здавали Академік. На Дженерал було не так багато; навіть два-три місця в групі, здається, було вільних. Мій чоловік був, мабуть, один з найстарших з тих, хто прийшов на реєстрацію; таких, щоб вочевидь за 40, ми не побачили - хіба що мами тих дітлахів, що на Академік прийшли. :icon_confused: Але було багатенько так китайців та якихось латиносів (саме латиносів - не звичних для харків'ян арабів). Ну, це я так, ля-ля взагалі. B)

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано

Я якраз і хочу щоб це був саме нейтів, бо після "наших" англічан хочеться плакати з їхнього акценту, навіть після здачі держіспита з англійської у Львівській політехніці я запитував у викладачки чому вона так вимовляє букву "Р", а не так як треба, картаво, то вона відповіла мені, що так студенти краще розуміють! :ico_qip_bu: Я там мало не випав :) Тому і хочу англійця, а ще краще американця, бо до їх вимови привик, а коли чую Британську анлійську, на BBC наприклад, то треба хвилину щоб адаптуватись до її звучання.

У Львові наступний <noindex>IELTS</noindex> General training буде 27 Квітня, але записатись треба до 22 Березня.

Опубликовано

В мене був англієць, десь років тридцяти. Так старався чітко говорити і вимовляти всі звуки, що аж слина летіла. А в кабінеті навпроти був австралієць.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

frezzer, :-D

odonacer, дякую! Буду знову брату мізки виносити про ІЕЛТС. :lol: Лишається тільки сподіватися, що він подивиться на мого коханого і зрозуміє, що те не смертельно. :wacko:

До речі, вимова адміністраторів на тесті - то тема окремого плачу. В Києві я половину слів просто не розібрала! Що там зрозуміли ти, хто, на відміну від мене, не спілкувався зі старими неграми з Дельти... :huh:

А "неанглійське Р"... та щоб це було найгірше в життю! Я кілька днів тому мало не впала, коли дізналася, що останні роки в російській шкільній програмі... "спростили" математичні та фізичні стандарти. Число "пі" тепер дорівнює... 3. Просто 3. Ніяких десятих і сотих. А g=10. "Чтоби дєтям било удобнєє счітать!" :ico_qip_bu:

Опубликовано

Як людина, що два роки провела з ними, підтверджую: вимова і слівця... гм... специфічні. :lol:

зі: саме там як підхопила "No worries" та "whereabouts ARE you?", так і не здихаюся. :huh:

Опубликовано

З тих хто виходив від австралійця, поки я чекав своєї черги, ніхто не жалівся. А як там він "спікав", то я вже не знаю.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

Думаю, що насправді говорив нормально і розбірливо: це окрема вимога до екзаменаторів - говорити розбірливо і з максимально стандартною вимовою. Адже якщо на тебе одразу вивалили якісь регіональні діалекти та акценти, ти маєш повне право одразу ж написати з того приводу скаргу, а воно їм потрібне?

Опубликовано
Егм... Піду, мо', повісюся. :icon_question::ico_qip_bm:

А з іншого боку: ну має ж і у канадійців бути який-неякий свій суржик! :-D

Тут найвідоміший це "ньфі". Англійська, якою розмовляють старші люди в Ньюфанленді - абсолютно не зрозуміла для іммігранта.

Одна знайома англійка (сама з Британіі) говорила, що вона відчуває коли розмову веде канадієць з західної (з прерій) Канади і амеріканець зі східної, чи навіть західної Америки.

Для мене всі ці нюанси не існують, я іх майже не відчуваю. А вихідців з ньюфандленду просто не розумію.

The best things in life aren’t things.

"...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."

Опубликовано

І одразу ж мені захотілося ту саму "ньфі" опанувати. Просто з професійного азарту. :P

Про канадські діалекти нічого не можу сказати, а от в США без проблем вирізняю, звідки людина, плюс-мінус. Ну і, звичайно, можу відрізнити американця від австралійця та ірландця, а їх всіх - від англійців. :lol:

Опубликовано
а хто хоче послухати акадійське франґле (ш'як, як вони його називають), то нате вам кліп гурту <noindex>
</noindex>.

Нє, до такої зміни мов в одному реченні, я щось ще не привик.

Опубликовано
Нє, до такої зміни мов в одному реченні, я щось ще не привик.

А це схоже на французьку <noindex>

</noindex> ? Кліп навіть з словами, але все рівно мало що зрозуміло. Для початку: piasses - це "долари" квебекською, ну а далі ви самі )) Aidan, ви французькою трохи парлекаєте?

Опубликовано
smisha, ототожбо, що трохи. :lol: Читаю і пишу краще; ну а парлекати - то питання практики. У Франції я "розговорилася" вже на третій день.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...