Jump to content

MartinEden

CUAET відправка паспорту на візу з України

Recommended Posts

Яка логістика відправки паспорту з України на вклейку візи CUAET? 

Я так розумію, що через те що не працює embassy в Києві дають foilless візу (десь на півроку найчастіше), але є опція вклеїти (в основному на 3 роки дають). Зрозуміло що в обох випадках по прильоту дають ворк перміт на 3 року, але людина, що планує подаватися, хоче саме вклеїти візу.

Кажуть що новою поштою можна в Варшаву відправити, десь 1200 грн виходить.

Але як отримати паспорт назад? Яка там логістика? Відправляють я так розумію через VFS? У них же працює офіс в Україні? Ч вони в Україну не доставляють? Назад отримати це тільки на адресу знайомих в Польщі тоді, я так розумію, щоб вони пересилали вже в Україну? Чи як? Підкажіть хто знає або проходив даний процес.

Russia is a terrorist state!

10 часов назад, MartinEden сказал:

Я так розумію, що через те що не працює embassy в Києві дають foilless візу (десь на півроку найчастіше), але є опція вклеїти (в основному на 3 роки дають). Зрозуміло що в обох випадках по прильоту дають ворк перміт на 3 року, але людина, що планує подаватися, хоче саме вклеїти візу.

Але як отримати паспорт назад? Яка там логістика? Відправляють я так розумію через VFS? У них же працює офіс в Україні? Ч вони в Україну не доставляють? Назад отримати це тільки на адресу знайомих в Польщі тоді, я так розумію, щоб вони пересилали вже в Україну? Чи як? Підкажіть хто знає або проходив даний процес.

Я відправляв посередником, тур.фірма, до Відня. 23 листопада мій паспорт поїхав до Відня, а 05 грудня я вже в руках тримав паспорт з вклеєною візою.

6 hours ago, mcdoc said:

Я відправляв посередником, тур.фірма, до Відня. 23 листопада мій паспорт поїхав до Відня, а 05 грудня я вже в руках тримав паспорт з вклеєною візою.

Ви в Україні були? Якщо так, то на яку адресу зворотню доставку робили, якась адреса турфірми в Австрії звідки вони в Україну пересилали?

Russia is a terrorist state!

On 12/7/2022 at 8:10 PM, MartinEden said:

Фойл-лесс вже пару місяців як не видають (принаймні автоматом - треба просити, але це займає довше ніж вклейка).

В основному турфірми вже це поставили на потік. 

21 hours ago, MartinEden said:

Ви в Україні були? Якщо так, то на яку адресу зворотню доставку робили, якась адреса турфірми в Австрії звідки вони в Україну пересилали?

Турфірми Українські. Їм треба доручення і заповнити 3тю сторінку консент форми, там дже дані про агента.
І вони самі везуть за кордон, віддають в ВАК, потім забирають, і привозять в Україну.
В ідеалі звертатися в тур фірму яка поблизу, щоб ще по Україні не слати.

• Thanks 1

Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license

В Україні, якщо не помиляюсь, зараз можно через укр VFS на вклейку візи відправляти. У листі від cic лінк на адреси vfs, в тому числі і український.

On 12/24/2022 at 2:49 PM, fellow said:

В Україні, якщо не помиляюсь, зараз можно через укр VFS на вклейку візи відправляти. У листі від cic лінк на адреси vfs, в тому числі і український.

хмм, сьогодні перевірив, статус Київського візового центру - «

The VAC is temporarily closed until further notice»

Можливо десь не там дивився прошлого тиждня, але не бачив цієї інфи