MartinEden Опубликовано 8 декабря, 2022 Жалоба Опубликовано 8 декабря, 2022 Яка логістика відправки паспорту з України на вклейку візи CUAET? Я так розумію, що через те що не працює embassy в Києві дають foilless візу (десь на півроку найчастіше), але є опція вклеїти (в основному на 3 роки дають). Зрозуміло що в обох випадках по прильоту дають ворк перміт на 3 року, але людина, що планує подаватися, хоче саме вклеїти візу. Кажуть що новою поштою можна в Варшаву відправити, десь 1200 грн виходить. Але як отримати паспорт назад? Яка там логістика? Відправляють я так розумію через VFS? У них же працює офіс в Україні? Ч вони в Україну не доставляють? Назад отримати це тільки на адресу знайомих в Польщі тоді, я так розумію, щоб вони пересилали вже в Україну? Чи як? Підкажіть хто знає або проходив даний процес. Цитата Russia is a terrorist state!
mcdoc Опубликовано 8 декабря, 2022 Жалоба Опубликовано 8 декабря, 2022 10 часов назад, MartinEden сказал: Яка логістика відправки паспорту з України на вклейку візи CUAET? Я так розумію, що через те що не працює embassy в Києві дають foilless візу (десь на півроку найчастіше), але є опція вклеїти (в основному на 3 роки дають). Зрозуміло що в обох випадках по прильоту дають ворк перміт на 3 року, але людина, що планує подаватися, хоче саме вклеїти візу. Кажуть що новою поштою можна в Варшаву відправити, десь 1200 грн виходить. Але як отримати паспорт назад? Яка там логістика? Відправляють я так розумію через VFS? У них же працює офіс в Україні? Ч вони в Україну не доставляють? Назад отримати це тільки на адресу знайомих в Польщі тоді, я так розумію, щоб вони пересилали вже в Україну? Чи як? Підкажіть хто знає або проходив даний процес. Я відправляв посередником, тур.фірма, до Відня. 23 листопада мій паспорт поїхав до Відня, а 05 грудня я вже в руках тримав паспорт з вклеєною візою. Цитата
MartinEden Опубликовано 8 декабря, 2022 Автор Жалоба Опубликовано 8 декабря, 2022 6 hours ago, mcdoc said: Я відправляв посередником, тур.фірма, до Відня. 23 листопада мій паспорт поїхав до Відня, а 05 грудня я вже в руках тримав паспорт з вклеєною візою. Ви в Україні були? Якщо так, то на яку адресу зворотню доставку робили, якась адреса турфірми в Австрії звідки вони в Україну пересилали? Цитата Russia is a terrorist state!
Micellangelo Опубликовано 9 декабря, 2022 Жалоба Опубликовано 9 декабря, 2022 On 12/7/2022 at 8:10 PM, MartinEden said: Яка логістика відправки паспорту з України на вклейку візи CUAET? Я так розумію, що через те що не працює embassy в Києві дають foilless візу (десь на півроку найчастіше), але є опція вклеїти (в основному на 3 роки дають). Зрозуміло що в обох випадках по прильоту дають ворк перміт на 3 року, але людина, що планує подаватися, хоче саме вклеїти візу. Кажуть що новою поштою можна в Варшаву відправити, десь 1200 грн виходить. Але як отримати паспорт назад? Яка там логістика? Відправляють я так розумію через VFS? У них же працює офіс в Україні? Ч вони в Україну не доставляють? Назад отримати це тільки на адресу знайомих в Польщі тоді, я так розумію, щоб вони пересилали вже в Україну? Чи як? Підкажіть хто знає або проходив даний процес. Фойл-лесс вже пару місяців як не видають (принаймні автоматом - треба просити, але це займає довше ніж вклейка). В основному турфірми вже це поставили на потік. 21 hours ago, MartinEden said: Ви в Україні були? Якщо так, то на яку адресу зворотню доставку робили, якась адреса турфірми в Австрії звідки вони в Україну пересилали? Турфірми Українські. Їм треба доручення і заповнити 3тю сторінку консент форми, там дже дані про агента. І вони самі везуть за кордон, віддають в ВАК, потім забирають, і привозять в Україну. В ідеалі звертатися в тур фірму яка поблизу, щоб ще по Україні не слати. 1 Цитата Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license
fellow Опубликовано 24 декабря, 2022 Жалоба Опубликовано 24 декабря, 2022 В Україні, якщо не помиляюсь, зараз можно через укр VFS на вклейку візи відправляти. У листі від cic лінк на адреси vfs, в тому числі і український. Цитата
fellow Опубликовано 25 декабря, 2022 Жалоба Опубликовано 25 декабря, 2022 On 12/24/2022 at 2:49 PM, fellow said: В Україні, якщо не помиляюсь, зараз можно через укр VFS на вклейку візи відправляти. У листі від cic лінк на адреси vfs, в тому числі і український. хмм, сьогодні перевірив, статус Київського візового центру - « The VAC is temporarily closed until further notice» Можливо десь не там дивився прошлого тиждня, але не бачив цієї інфи Цитата