Micellangelo Опубликовано 11 апреля, 2019 Жалоба Опубликовано 11 апреля, 2019 Всім привіт. Таке питання, якщо я намагаюся зайти в мій СІС (або дружини) мені пише: Цитата Error 1: The Username you have entered has been previously revoked. Please enter a valid Username. На аккаунтах моїх батьків все ок. Звідси в мене висновок що ПРам закривають доступ? Чи можна зробити новий акк? Чи можна подивитися попередні подачі? В кого з ПРів (або тих не користувався акком більше року-двох) є доступ? Цитата Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license
anarsoul Опубликовано 12 апреля, 2019 Жалоба Опубликовано 12 апреля, 2019 Мой работает, но зачем он нужен после получения PR? Цитата
Micellangelo Опубликовано 12 апреля, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 12 апреля, 2019 Я зараз заповнюю анкети на громадянство. Хотів подивитися коли я подався на ПГВП, і відповідно перейшов з статусу студента в робітника. Я звичайно знайшов інший спосіб (чек оплати), проте мати доступ було б простіше. Цитата Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license
Милан Опубликовано 13 апреля, 2019 Жалоба Опубликовано 13 апреля, 2019 В 11.04.2019 в 15:00, Micellangelo сказал: Всім привіт. Таке питання, якщо я намагаюся зайти в мій СІС (або дружини) мені пише: На аккаунтах моїх батьків все ок. Звідси в мене висновок що ПРам закривають доступ? Чи можна зробити новий акк? Чи можна подивитися попередні подачі? В кого з ПРів (або тих не користувався акком більше року-двох) є доступ? Было такое у родственника. Выводят MyCIC профиль из оборота, как я понял, если там есть какие-то подозрительные (по их мнению) подключения, которые они трактуют как попытку взломать account или что-то подобное. В общем, вопросы кибер. безопасности, с получением PR не связано. Цитата Vitaliy Goodkovsky, RCIC (Regulated Canadian Immigration Consultant), Member of CICC and CAPIC, License #R535651 Man Proposes, God Disposes