Vitalik smile Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Робити я ще навчаюся,професія в мене ремонт та обслуговування радіоапаратури,англійську знаю,ще трохи підівчу ,але фірма може знайти роботу,а самому мені получиться знайти роботу? Цитата
Aidan Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Це же дуже велике питання, що за роботу вам знайдуть ті фірми... і скільки вони з вас за це здеруть... Я так розумію, ви молода людина, тобто до 35 років вам ще далеко. Чи не краще скористатися програмами - до речі, безкоштовними - які пропонують через посольство? Почитайте докладніше на їх сайті. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vitalik smile Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Мені 19 років))ще маленький ))а які програми, наприклад)? Цитата
Aidan Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Чесно? Років до 22 забудьте. Зараз навчайтеся, отримуйте кваліфікацію, досвід, вчіть мову. Я дуже перепрошую, але для Канади ви ДИТИНА; висновки стосовно того, які у вас шанси навіть робочу візу отримати, робіть самі. Інша справа навчання, але це потребує грошей, і немалих. І пристойного знання мови. Попрацювати зараз спробуйте поїхати за молодіжними програмами для студентів до Європи або на Work&Study в США. А от по тому вже буде зовсім інша розмова з канадською стороною. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
vovacom Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Дай Боже щастя.здоров"я, дорогі земляки!!!Тернопільщина Вас вітає!В кінці червня вилітаю в Саскатун,Саскачеван,робоча віза.Може хтось підкаже,як там ситуація з мовними курсами?наперед вдячний за відповідь... Цитата
Vitalik smile Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Я хочу їхати через рік після закінчення коледжу,порадьте як мені почати все оформляти щоб вже в квітні 2014 можна було їхати) Цитата
Aidan Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Дай Боже щастя.здоров"я, дорогі земляки!!!В кінці червня вилітаю в Саскатун,Саскачеван. Може хтось підкаже,як там ситуація з мовними курсами? Дай Боже, чоловіче! Ми до Реджайни збираємося; я кілька тижнів тому з такого ж приводу писала до місцевого відділення Конгресу українців Канади - там надають різні послуги новоприбулим українцям, в тому числі і допомагають з мовними курсами. Можна подивитись <noindex>ось тут</noindex>. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
vovacom Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Дякую,пані!Ніби і уважно перечитав куківський сайт,але про курси англійської мови нічого не знайшов.А який Ваш досвід спілкування з куківцями?Коли збираєтеся до Саскачевана? Цитата
Aidan Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Коли збираємося - боюся й загадувати вже. Як буде - так і буде. Досвід спілкування з КУК приємний, відповідають швидко і по суті. До речі, про допомогу в пошуку мовних курсів та плейсменті там вони нам вказали і в офіційному листі підтримки. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vitalik smile Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Чесно? Років до 22 забудьте. Зараз навчайтеся, отримуйте кваліфікацію, досвід, вчіть мову. Я дуже перепрошую, але для Канади ви ДИТИНА; висновки стосовно того, які у вас шанси навіть робочу візу отримати, робіть самі. Інша справа навчання, але це потребує грошей, і немалих. І пристойного знання мови. Попрацювати зараз спробуйте поїхати за молодіжними програмами для студентів до Європи або на Work&Study в США. А от по тому вже буде зовсім інша розмова з канадською стороною. Скажіть будь ласка,якщо ж все таки я буду їхати по робочій візі що мені потрібно для початку робити,як почати оформляти документи,потрібно їхати зразу в Київське посольство? Цитата
Aidan Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Для початку вам треба знайти роботу і підписати контракт з роботодавцем, який схоче оформлювати на вас документи. Потім роботодавець має отримати на вас LMO, тобто офіційний дозвіл на працевлаштування іноземця. І лише після того вже має сенс щось говорити про візи. Для початку пройдіть оці два етапи. У всіх це займає по-різному, від півроку до 2-3 років. Для початку уважно почитайте все, що стосується роботи в Канаді на офіційному сайті www.cic.gc.ca ; думаю, знайдете там відповіді на більшість тих питань, які слід вирішувати в першу чергу. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Milan77 Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Дай Боже щастя.здоров"я, дорогі земляки!!!Тернопільщина Вас вітає!В кінці червня вилітаю в Саскатун,Саскачеван,робоча віза.Може хтось підкаже,як там ситуація з мовними курсами?наперед вдячний за відповідь... Доброго дня , як давно получили візу ? Вимигало від вас посольство IELTS test ? Цитата
Vitalik smile Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Дякую,і скажіть будь ласка як я можу найти роботодавця в Канаді(? Цитата
Aidan Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Через сайти пошуку роботи, сайти оголошень (kijjii.ca), через знайомих, через виїзні ярмарки вакансій в Європі... Ну, можна і через фірми, але тут треба дуже, дуже обережно - на жаль, більшість присутніх на ринку в Україні кидають по-чорному. Я тут в якійсь темі про відмову по Job Offer наводила перелік того, на що треба звертати увагу перш ніж починати якесь серйозне спілкування з посередниками, пошукайте. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vitalik smile Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Через сайти пошуку роботи, сайти оголошень (kijjii.ca), через знайомих, через виїзні ярмарки вакансій в Європі... Ну, можна і через фірми, але тут треба дуже, дуже обережно - на жаль, більшість присутніх на ринку в Україні кидають по-чорному. Я тут в якійсь темі про відмову по Job Offer наводила перелік того, на що треба звертати увагу перш ніж починати якесь серйозне спілкування з посередниками, пошукайте. Дуже дякую,а звідки у вас стільки інформації?)ви вже там були Цитата
vovacom Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Коли збираємося - боюся й загадувати вже. Як буде - так і буде. Досвід спілкування з КУК приємний, відповідають швидко і по суті. До речі, про допомогу в пошуку мовних курсів та плейсменті там вони нам вказали і в офіційному листі підтримки. Дякую,спробую зв"язатися.. Цитата
vovacom Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Дай Боже щастя.здоров"я, дорогі земляки!!!Тернопільщина Вас вітає!В кінці червня вилітаю в Саскатун,Саскачеван,робоча віза.Може хтось підкаже,як там ситуація з мовними курсами?наперед вдячний за відповідь... Доброго дня , як давно получили візу ? Вимигало від вас посольство IELTS test ? Я їду за провінційною програмою з правом еміграції-20місяців чекав номінацію,а візу відкрили за місяць.Тести не здавав-тому і парюся.Там хлопці з IELTS 4.0 плачуть,то що вже про мене казати.. Цитата
Milan77 Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Дай Боже щастя.здоров"я, дорогі земляки!!!Тернопільщина Вас вітає!В кінці червня вилітаю в Саскатун,Саскачеван,робоча віза.Може хтось підкаже,як там ситуація з мовними курсами?наперед вдячний за відповідь... Доброго дня , як давно получили візу ? Вимигало від вас посольство IELTS test ? Я їду за провінційною програмою з правом еміграції-20місяців чекав номінацію,а візу відкрили за місяць.Тести не здавав-тому і парюся.Там хлопці з IELTS 4.0 плачуть,то що вже про мене казати.. Вам там потрібно тест з англійської здавати ? Цитата
vovacom Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Дякую,і скажіть будь ласка як я можу найти роботодавця в Канаді(? Виталя,ІМХО,ти трошки не з того боку заходиш...Без досвіду роботи ти роботодавця не найдеш.хіба щось на кшталт грибної ферми чи м"ясокомбінату...Тобі треба їхати вчитися до Канади-в тебе все попереду!!! Цитата
vovacom Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Вам там потрібно тест з англійської здавати ? Та наразі не треба,але по роботі лажа без мови. Цитата
Milan77 Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Та наразі не треба,але по роботі лажа без мови. Ким будете працювати в Канаді ? якщо не секрет Цитата
vovacom Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Ким будете працювати в Канаді ? якщо не секрет Зовнішне утеплення будівель.а чому це може бути секретом?? Цитата
frezzer Опубликовано 2 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 2 июня, 2013 Привіт землякам з рідної Тернопільщини!!! Написав вам в лічку. А також заповнюйте статистику SINP, посилання у мене в пидписі SINP Statistics Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
Vitalik smile Опубликовано 3 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 3 июня, 2013 Скажіть будь ласка а скільки часу займе оформлення документів ,по будь якій візі,щоб можна було як найшвидше поїхати в Канаду,можна встигнути якщо зарз почати десь за місяць поїхати? Цитата
Moneysack Опубликовано 3 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 3 июня, 2013 Скажіть будь ласка а скільки часу займе оформлення документів ,по будь якій візі,щоб можна було як найшвидше поїхати в Канаду,можна встигнути якщо зарз почати десь за місяць поїхати? Т.З. гостьову (TRV) вiзу за мiсяць оформити можна. Iншу - нi. Цитата NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on!