Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Вам мало форумів з англійською мовою спілкування? навіщо всюди її приплітати?

А на рахунок тесту. Він швидше розрахований на вашу здатність працювати з англійською системою освіти. Наприклад ви можете написати ессе українською мовою на 400 слів чи на 600? Тобто отак сходу представляєте собі об’єм тексту і кількість думок які помістяться в оті 400 слів чи 600.

Знаєте що в ессе повинно бути описано наявність проблеми, вказані різні точки погляду і зроблені висновки. Тобто більшість східноевропейців не вміють робити те що просять на тесті і рідною мовою. Тому для них це швидше перевірка рівня готовності до тесту, а не рівня англійської. Наприклад розкриття різних поглядів на проблему, а не тільки того що сказала партія чи вчитель і прочитано в книжці.

Той же рідінг, я здавав подібні тести не читаючи текст взагалі, одразу шукаючи відповіді на питання по відповідних розділах, практично на максимальний бал. А ті хто не знали техніки тесту і до половини не доходили за той час.

Так що якщо вам треба здати IELTS, то вчіть сам тест, а не англійську.

Опубликовано

На рахунок фільмів. Вчора проковтнув 12 серій першого сезону BigBangTheory. Цей раз пішло нормально. Правда не знайшов оригінальної озвучки. Так що якщо хтось знає де його можна дивитись онлайн в англійській оригінальній озвучці дуже прошу кинути лінк.

Опубликовано
....Тож шукайте собі практику: спілкуйтеся наживо в онлайні, дивіться англомовні програми і фільми, записуйтесь на безкоштовні вебінари... Якщо час та гроші дозволяють, сплануйте відпустку там,..

Уже багато років, як на простори бувшого радянського союзу їде сила силенна всяких шукачів пригод, та ловців душ. Я маю на увазі протестантських місіонерів, бізнесменів, студентів, просто пришелепкуватих молодих людей і їм дуже цікаво походить, поїздить, подивитись, щось почути про нові місця. Отже знайдіть собі таких повозіть їх по своєму місту, по своїй околиці. І буде Вам можливість потренуватись (загіпнотизовуватись в нову віру місіонерів необов"язково )

The best things in life aren’t things.

"...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."

Опубликовано
Я коли здавав IELTS, накачав купу інфи з нету і всі які міг пробні IELTSи, вдома на "розслабоні", по ліснінгу і рідінгу менше 7 ніколи не набирав, а на екзамені рідінг на 5.5 зробив. Бал то далеко прохідний, але всеодно я розстроївся не на жарт, не міг зрозуміти як так могло получитися. Але пояснення просте: нерви і тема ну зовсім вже не моя була, незнав дуже багато слів і як наслідок почав нервувати. IELTS не відображає реальних знань, аж ніяк.IMHO

Вже тут в Канаді вчитель англійської розповідала нам, що більшість канадців, які тут народились і ходили тyт, в Канаді, до школи не зможуть здати цей тест на потрібному рівні. Отже мова (жива мова спілкування) і тест це трохи різні речі. До того ж у кожної людини є свої особливості характеру і психіки. Є дуже розумні, з надзвичайнино високим"IQ" люди, які мають невеличкі і зовсім непомітні відхилення в психіцi, а є й дуже помітні. Ось живий і дуже відомий приклад: актор Dustin Hoffman не може сприймати зображені символи, він ніколи сам не прочитав жодного слова. Таке існує. І як він (та такі люди як він) змогли б здати цей тест? Такі люди абсолютно нормальні, дуже розумні, але текст не сприймають і жодного тесту не зможуть пройти. Існує велика кількість таких спецефічних моментів у психологіі людини, які не помітні до перших серйозних тестів. То що вже говорити про елементарне нервове напруження. Один мій знайомий каже, що завжди гарно вчився, був серед перших, але ще жодного екзамену не здав на відмінно, а такі речі як водіння машини, чи щось там по роботі обов"язково здавав лише з другого, або й третього разу.

Отже не турбуйтесь. Готуйтесь до екзамену, а в реальному житті ваші знання будуть добрим фундаментом для розвитку реальної мови і живого спілкування.

The best things in life aren’t things.

"...Я между прочем такой же как и вы человек, в отличии от вас..."

Опубликовано

Ну, я не буду повторюватись ще раз про свої офіційні результати IELTS'у. А знаєте, скільки у мене вийшло за рідінг, коли я вперше вирішила поглянути на той тест та його формат за три тижні до першої здачі? 2.5! І це при тому, що я абсолютно серйозно вважаю себе нейтів-левел, в потрібній системі освіти вчилася, ще й університет закінчила з відзнакою як краща випускниця факультету англійської мови... Нічого, за два тижні розібралася з системою тесту, все стало на свої місця. Здала. І ще раз здала - за тим же принципом. І саме тому останні дні перед тестом я з чоловіком займалася лише технікою. Як виділяти ключові слова, як розподіляти увагу під час ліснінгу, що робити, якщо не розібрав (не вгадав) слово, як забезпечити собі базовий мінімум на райтингу незалежно від теми завдань... Я особисто вважаю, що спрацювало.

А про місіонерів і інших таких - класна ідея! На них дуже добре вправлятися. Єдина проблема - нерви треба міцні мати. :lol:

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано

Aidan, ви вчились тут і були кращою на факультеті тут. Скільки разів за навчання ви писали тести?

А як вчаться в англійських школах? прочитали якийсь твір пишем тест, або ессе і так 52 рази за навчальний рік.

А на рахунок

Канаді вчитель англійської розповідала нам, що більшість канадців, які тут народились і ходили тyт, в Канаді, до школи не зможуть здати цей тест на потрібному рівні

Так більшість канадців не заморочується наукою. Закінчив школу тай молодець. Закінчив коледж, то вже велика гордість для сім’ї. А магістра йдуть получати одні фріки якісь.

<noindex>http://www12.statcan.ca/census-recensement...mp;Display=Page</noindex> - от гляньте дані. Передбачається, що іммігранти мають бути в отих кращих 30% популяції коли приїдуть. Повірте 30% кращих школярів здадуть той тест без проблем на дуже високі бали.

Опубликовано

Та ну хіба можна всі ті тести та есе порахувати? Перший пишеш, звичайно, перед вступом. Другий - по вступі, перед початком занять, так званий placement test - англійська, математика, можуть докинути ще один-два базові предмети; за його результатами визначають, в які групи загальноосвітніх предметів вас записувати (тобто, хто вже молодець, почнемо одразу з калкулусу, а кому ще за сьомий клас програму повторити треба). В середині семестру пишеш з кожного предмету мідтерм, в кінці семестра - файналз... Час від часу для перевірки знань влаштовують квізи без попереднього оголошення - структура така ж сама, як і на тесті, тільки обсяг менший... Структура питань та завдань була різна, але за рік точно встигнеш все зробити: filling blanks, matching, detailed answers True/False... ну і, звичайно, улюблений всіма викладачами multiple choice. До того ж мідтерм та файналз завжди писали з використанням таких самих карточок для машинного зчитування: спочатку заповнювали відповіді на аркушах паперу, а потім переносили вибрані номери відповідей на картки, закреслюючи олівцем потрібний кружочок. Тобто, наші тести перевіряли не викладачі, а асистенти в компьютерній лабораторії, пропускаючи картку через зчитувач.

І так, есе дуже багато писали, причому не лише з мови або літератури. Історія, право, навіть принципи екології (ще один предмет "для загального розвитку")... Звичайно, встановлювалися мінімальні ліміти - 250 слів, 500 слів... Особливою засадою вважався верхній ліміт - не більше, ніж 1000 ефективних слів, наприклад; за перевищення ліміту бали знімалися. Причому не завжди пишеш есе "за мотивами" (опрацювали, наприклад, Джозефа Конрада - все, на понеділок 1000 слів за "Серцем пітьми"!). Дуже часто давали есе на загальні теми; досить багато було есе-дискусій, подібних до тих, що пропонуються на IELTS, і це стосувалося не лише права або соціології. Могли і з лінгвістики запропонувати написати есе-роздум (аргументований, звичайно) про вживання складних мовних конструкцій в різних стилях письма або про відмінності "жіночої" та "чоловічої" лексики...

Але як би там не було, все ж таки тести в школі або коледжі менш вимогливі в психологічному плані, ніж IELTS. Та й частина True / False / Not Given підозріло нагадує розділ Data Sufficiency тесту GMAT (здається для вступу в бізнес-школи на програми МВА).

Опубликовано

Ну от бачите, в ваших можливостях здати це тест на високий бал я не сумніваюсь) Всі бачите як народ вчиться? а не заніс гроші викладачу і на тому все скінчилось.

Опубликовано
Big Bang Theory почала дивитися - не сподобалося; нецікаво і взагалі не моє. А от наші монреальскі друзі серйозно від цього серіалу фанатіють.

А мені теж не сподабалось. Я щось взагалі не вкурив, про що серіал. Два ботани і одна блондинка...

На разі додивися останній п"ятий сезон серіалу <noindex>Межа.</noindex> ( Fringe). Така собі фантастична казка про паралельні світи і про те, що не потрібно з ними гратися. Перші сезони були цікавими, але останніх два ледве осилив.

Fringe-UKR-S5-poster-localization-by-webknjaz-full-size.png

Ну і для сімейного перегляду у нас є шедевр іспанського кінопрому <noindex>"Човен"</noindex> (El barco). Також фантастична історія про кінець світу, який спричинала аварія на славнозвісному великому електронному коллайдері.

ElBarco.jpg

Опубликовано

Наперед прошу пробачення за зміну теми, але може хто знає конкретно, скільки днів мінімально треба було пробути в іноземній країні щоб при федеральлному процесінгу треба було б подавати мєнтосправку з тої іноземної країни? Написано всюди пів року, але скільки то днів тих пів року, 182 чи 183, чи може 184? Підкажіть хто знає, будьте ласкаві.

Skilled Workers (NOC 7252-B)

November 28, 2010 - Began to search for job offer

December 4, 2010 - IELTS

July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer

January 26, 2012 - Application received

March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application

February 11, 2013 - Additional documents requested

January 16, 2014 - Additional documents requested

July 28, 2014 - Letter of refusal has been received

July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions

Опубликовано

Зазвичай мається наувазі більше 180 днів. Причому 180 здається не включно. Не скажу про ваш випадок, а от резиденство в конкретній провінції так рахують.

Доречі скінчив 2 сезони BigBangTheory)

Опубликовано

Друзі, дуже треба, може хтось стикався або зустрічав інфу про ті сроки. Скільки максимум днів(тільки про пів року я знаю, скажіть скільки днів) треба прожити закордоном шоб не треба було тої мєнтосправки звідти? :icon_confused::icon_question:

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

frezzer, якщо пам'ять мені не зраджує, то 180 днів безперервного перебування. Але про всяк випадок ще раз сама перевірю.

smisha, дякую за посилання, виберемо час - подивимось "Човен"! (Любимо добре європейське кіно!)

Опубликовано
frezzer, якщо пам'ять мені не зраджує, то 180 днів безперервного перебування. Але про всяк випадок ще раз сама перевірю.

Перевірте, будь ласка! А взагалі може скажите де можна таке перевірити?

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

Будь ласка, запитайте їх і моє питання. :blush:

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано
<noindex>http://www.citytv.com/</noindex>

Дякую за посилання, але вони не дозволяють дивитись відео з Галичини :(

Хотілося б сайт де можна дивитись ТВ у потоці, наприклад як от <noindex>тут</noindex> - і Канадійський канал і у потоці транслюють, і найголовніше - можна дивитись його на Галичині! :)

П.С. Через проксі не пропонувати :)

Опубликовано
odonacer, а як у Вас справи з імміграційним процесом? Ви по якій програмі рухаєтесь?

December 4, 2010 - IELTS

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...