vovacom Опубликовано 3 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 3 июня, 2013 Скажіть будь ласка а скільки часу займе оформлення документів ,по будь якій візі,щоб можна було як найшвидше поїхати в Канаду,можна встигнути якщо зарз почати десь за місяць поїхати? Віталька,заздрю тобі білою заздрістю!!!!молодість і свята наївність.всі ворота перед тобою відкриті і ніякого багажу за плечима.Дєрзай!!! Цитата
Vitalik smile Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Можливо так, але є сильне бажання поїхати в Канаду, там є дорога мені людина, хочу чим по скоріше поїхати, але ось зараз шукаю роботу і не годен найти( я не знаю що робити(( може пробувати не по робочій візі їхати( може хтось ще щось може підказати Цитата
Aidan Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Мабуть, найкращий варіант - через навчання. Але робити те треба дуже швидко, щоб зарахували вже на зимовий семестр, бо по тому змінюються правила і все дуже ускладниться (особливо в фінансовому плані). Професія у вас дуже й дуже непогана; є багато варіантів її "логічного продовження" в Канаді. Почитайте дуже уважно гілку "Робота і навчання в Канаді", там все досить детально проговорено, в тому числі і варіанти недорогих навчальних закладів. Або - не моя звичайно справа - та сама дорога людина (якщо я правильно розумію, про кого йдеться ) може вийти за вас. І тоді - по сімейному спонсорству. Робоча віза дійсно майже нереальна для вас зараз, а якщо такі справи, то вам тим більше треба все робити зважено і все розраховувати, щоб не отримати зовсім не потрібної вам відмови і не ускладнити свою візову історію в майбутньому. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
vovacom Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Можливо так, але є сильне бажання поїхати в Канаду, там є дорога мені людина, хочу чим по скоріше поїхати, але ось зараз шукаю роботу і не годен найти( я не знаю що робити(( може пробувати не по робочій візі їхати( може хтось ще щось може підказатиВіталя,є ж купа навчальних програм-навіть на цьому форумі безліч варіантів-будеш вчитися і потроху підробляти-а вивчися---будеш перцем!Всі ж двері перед тобою відкриті!!!Нікого не слухай-вчися-ще наробишся.. Цитата
Aidan Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 І до того ж наскільки більше дверей відчиняється з канадськими "корочками", ко-опом і всім таким! Ще й вік дуже навіть дозволяє податися на різні стипендіальні програми. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
vovacom Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Коли збираємося - боюся й загадувати вже. Як буде - так і буде. Досвід спілкування з КУК приємний, відповідають швидко і по суті. До речі, про допомогу в пошуку мовних курсів та плейсменті там вони нам вказали і в офіційному листі підтримки. Щиро дякую Вам!!!Дійсно куківці обіцяють зустріти-допомогти.. Цитата
Aidan Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Ну дай Боже! Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
vovacom Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Ну дай Боже!Але ,пані,будемо і на вас чекати..... Цитата
Vitalik smile Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Дякую вам) їхати на навчання, це не знаю я читав що вартість навчання коливається від 15 і вище тис за рік( це багато( важко потягнути таку суму, я думав поїду на роботу і буду заробляти гроші і оплачувати житло та всі інші потреби, просто справді потрібно поїхати, можливо більше через ту людину заради якої я їду,я вже згодин на все аби тільки поїхати Цитата
vovacom Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Дякую вам) їхати на навчання, це не знаю я читав що вартість навчання коливається від 15 і вище тис за рік( це багато( важко потягнути таку суму, я думав поїду на роботу і буду заробляти гроші і оплачувати житло та всі інші потреби, просто справді потрібно поїхати, можливо більше через ту людину заради якої я їду,я вже згодин на все аби тільки поїхати Якщо любиш-поїдеш.... Цитата
Vitalik smile Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Люблю і заради неї їду) але як поїхати , якщо в мене ще не закінченна освіта, якщо б знайшов роботу то вже б поїхав, ех(( Цитата
Aidan Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Вартість навчання починається зараз від 5-7 тис. на рік. Це по-перше. По-друге, в залежності від програми навчання існують різні варіанти фінансової допомоги, які надаються, як коледжем/універом, так і різними програмами. Виїхати можна спробувати по-різному; головне - не робити нічого на гарячу голову та поспіхом, не подумавши як слід, щоб не наробити дурниць, які в цьому віці робляться дуже добре і швидко. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
frezzer Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Люблю і заради неї їду) ... А який статус в Канаді має ваша дівчина? Може вам не цю тему читати треба? Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
Aidan Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 frezzer, що не цю, а "Роботу та навчання" - це точно... але щодо іншої теми, то це може бути поки що лячно. Я сама в 20 років так перелякалася, коли мене заміж позвали ("а-а-а-а, життя ще не почалося, а йому вже гаплик зараз буде!"), що бігла світ за очі від того хлопця, і пофіг і на його американський паспорт, і на все кохання. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vitalik smile Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Якщо 5-7 тис на рік, то так ще їхати можу) мені потрібно в Едмонтон) тоді міг би вчитися і у вільний час ще працювати) Цитата
frezzer Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Та я не на повному серйозі, але як варіант. Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
Aidan Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Та і я так ото... дурнею страждаю. Самі розберуться. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vitalik smile Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Скажіть будь ласка , а ви б не могли мені б зараз допомогти найти якийсь коледж, де б було не дороге навчання, будь ласочка)))) Цитата
Aidan Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Віталік, все в гілці "Робота і навчання", там і інформація по коледжах, і обговорення процесу вступу та подачі на візи. Єдине що - орієнтуватися, щоб недорого, треба на Саскачеван, Манітобу, ну і ще Memorial University в Ньюфаундленді. Решта суттєво дорожчі. Так що там, все там. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Moneysack Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Вiталiк, ты ще додай до вартостs навчання вартiсть проживання. Ти ж лише через 6 мiсяцiв навчання зможеш подати на дозвiл на роботу, та й то якщо навчальний заклад э в цьому списку. <noindex>http://www.cic.gc.ca/english/study/institu...articipants.asp</noindex> I взагалi, не гарячкуй. Можна зопалу так напартачити, що потiм i за 10 рокiв не розгребеш. Дiвчина нiкуди не дiнеться Цитата NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on!
Vitalik smile Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Можливо я гарячкую,але все ж таки хочу їхати що жити в Канаді,ця країна найкраща для життя Цитата
Moneysack Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Можливо я гарячкую,але все ж таки хочу їхати що жити в Канаді,ця країна найкраща для життя Вiрю i розумiю. Але давай глянем на твiй кейс тверезо. Варiнтiв переiхати в Канаду не так вже й багато: по робочiй вiзi отримавши ЛМО (в тебе нема нi освiти закiнченноi нi досвiду роботи, тому нереально), через програму iмiграцii (не набереш достатньо балiв), через навчанная або через сiмейне спонсорство. Ну e ще live-in caregiver, але це теж з областi фантастики. Отже варiантiв всього 2: навчання або одруження. Читай офiцiйний сайт i вибирай що для тебе краще. Цитата NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on!
Vitalik smile Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Я зможу зразу під час навчання працювати? І чи потім після навчання зможу залишитися в Канаді? Цитата
Moneysack Опубликовано 4 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2013 Я зможу зразу під час навчання працювати? І чи потім після навчання зможу залишитися в Канаді? Ну я ж здаeться написав - через 6 мiсяцiв пiсля того як почнеш вчитись можна подати на дозвiл на роботу, ну i мiсяць-два будуть розглядати. От i рахуй. А взагалi рекомендую почитати оце <noindex>http://www.cic.gc.ca/english/study/work.asp</noindex> I ще оце <noindex>http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/cec/apply-who.asp</noindex> Цитата NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on!
Vitalik smile Опубликовано 5 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 5 июня, 2013 Чим більше я читаю тим розумію що не зможу поїхати((( ех(((( ну і що зробиш, готовий їхати вже по будь якій програмі, але по навчальній там дороге навчання( в 12 тис не вклауся(( ось тепер навіть і не знаю як бути(( Цитата