Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Побачив на фейсбуці високоморальний кліп. <noindex>https://www.youtube.com/watch?v=2KWublqz8f8</noindex> Відносно українського суспільства, нажаль, сюжет роліка - епізод фантастичного жанру.

Опубликовано

У мене на ФБ схожий лежить, їх таких зараз багато гуляє простором Інтернету...

А що українське суспільство - он, достатньо в під'їзд визирнути.

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано

Уважаемые резиденты ветки, не забывайте, что вы находитесь на канадской ветке форума. Украинское общество обсуждайте, пожалуйста, в разделе об Украине, если так уж хочется.

Спасибо за понимание

Модератор Chebie

Опубликовано

Канада - Північноамериканська країна з інтернаціональними мешканцями. Оскільки, події в кліпі відбуваються, можна зауважити, в США, на тому самому континенті і якась схожість між Канадою і США таки є, то мораль така, що нам, треба рівнятися на такого роду соціум. Виходячи з того - ми тут, в цій вітці, ведемо розмови про Канаду і як нам, українському суспільстві, варто зауважити, що проста посмішка (нічого ж не коштує) дає купу позитиву тобі і оточуючим, ...... "how are you?" - це не просто зацікавленність справами, а жест ввічливості..... і багато можна ще приводити прикладів....

Опубликовано
Нік просто люкс! Порвало на хом'яки! :-D

Да, очень патриотично так :)

Блог <noindex>Украина -> Канада.</noindex>

Австралия: Начало процесса - январь 2008. Visa GRANTED - 01.02.2011. Залендились в Сиднее - 29.09.2011.

Канада: Начало процесса - 23.10.2009. ПОВЛ - 27.04.2010. Визы в паспортах - 03.05.2010. Билеты куплены - 27.05.2010. Залендились в Торонто - 21.09.2010.

Опубликовано

Стикнувся з такою, до банольності тупою проблемою. Як виглядає LMO?

- це окремий докумет, на окремому бланку, який видає HRSDC, який є доповненням до Job Offer?

- якщо це так, чи там вказано конкретну особу?

Якщо когось компетентного це не затруднить, розсусольти мені як омога більше нюансів.

Реально дуже важно.

Наперед вдячний.

Опубликовано

Я ще не бачила, як воно виглядає. Нам прислали номер, який ми вносимо до онлайн-форми заявки на ворк перміт. А сам документ пришлють пізніше. Наскільки я знаю, там вказано не лише конкретну особу, а й конкретних осіб, що супроводжуватимуть (чоловіка/дружину/партнера).

Опубликовано
Я ще не бачила, як воно виглядає. Нам прислали номер, який ми вносимо до онлайн-форми заявки на ворк перміт. А сам документ пришлють пізніше. Наскільки я знаю, там вказано не лише конкретну особу, а й конкретних осіб, що супроводжуватимуть (чоловіка/дружину/партнера).

Aidan, якщо будете мати на руках LMO, якщо це не затруднить - опишіть його. Тобто, як візуально виглядає сам документ, якщо він іде окремим листком.

Може хтось ще зможе описати поставлене мною вище запитання - буду щиро вдячний.

Опубликовано

Привіт народ , можливо хтось знає, при розгляді документів на робочу візу , посольство потрібно показати зданий IELTS тест ? чи вони його не завжди вимигають ? Мій роботодавець підключив Імігр. Канадську яка займається моїми доками , получили вже LMO , і тут прислали повідомлення що можливо треба здати цей тест , хоча ніде на сайті посольства не вказано про нього , буду вдячний якщо напишете , якщо вам щось відомо :)

Опубликовано

Так, кожний ВО має право вимагати додаткові документи, серед яких і результати мовного тесту. Київський ВО дуже активно користується цим правом і виманає ІЄЛТС в більшості випадків. Так що будьте готові до цього.

Опубликовано

Так, кожний ВО має право вимагати додаткові документи, серед яких і результати мовного тесту. Київський ВО дуже активно користується цим правом і виманає ІЄЛТС в більшості випадків. Так що будьте готові до цього.

От я не впевнений що я його здам , якщо в мене не буде цього тесту , тоді посольство відмовить в запиті на візу ?

Опубликовано
Стикнувся з такою, до банольності тупою проблемою. Як виглядає LMO?

- це окремий докумет, на окремому бланку, який видає HRSDC, який є доповненням до Job Offer?

- якщо це так, чи там вказано конкретну особу?

Якщо когось компетентного це не затруднить, розсусольти мені як омога більше нюансів.

Реально дуже важно.

Наперед вдячний.

Извините, мне немного удобнее на русском, надеюсь вас устроит..

Сама распечатка approved LMO идет где-то на 5 страниц, где указаны права и обязанности каждой из сторон, как покрывается страхование работника, где он будет проживать, требуемый для данной должности уровень образования, контакты работодателя, оплата труда. Из основного кажется все. (Я достаточно давно его видел, поэтому что-то могу и не вспомнить)

Можете еще здесь посмотреть: <noindex>http://www.hrsdc.gc.ca/eng/jobs/foreign_wo...led/index.shtml</noindex> <noindex>http://www.hrsdc.gc.ca/eng/jobs/foreign_wo...led/index.shtml</noindex>

Если у работодателя ЛМО открыто, то в нем естественно не будет информации о работнике. Если закрыто, будет фамилия, имя, адрес, и контактный телефон.

Ну и ЛМО никак не дополнение к ДО. ДО делается самим работодателем за 5 минут. ЛМО в этом плане гораздо сложнее.

Из женского форума:

Гость: Езжайте в Австрию Елена и никого не слушайте! Я приехала 2 года назад по туристической визе, за 2 недели нашла будущего мужа и сейчас уже получила после развода половину его дома в пригороде Вены. Плюс он обязан платить мне и детям алименты.

Это пример всем, кто говорит что русские женщины сами не способны ничего добиться! Я добилась всего благополучия сама и никто мне не помогал!

(Никому не в обиду- давно так не смеялся!)

Опубликовано

Milan77, так, може. Такі прецеденти є і, на жаль, не поодинокі. Але є і добра новина: для більшості професій в такому випадку достатньо скласти тест на мінімальному рівні (4.5 - 5.0).

В будь-якому разі - а що ви збираєтеся робити в Канаді без знання мови?

Опубликовано
Milan77, так, може. Такі прецеденти є і, на жаль, не поодинокі. Але є і добра новина: для більшості професій в такому випадку достатньо скласти тест на мінімальному рівні (4.5 - 5.0).

В будь-якому разі - а що ви збираєтеся робити в Канаді без знання мови?

Співбесіду я пройшов з роботодавцем , і він бачив мій рівень розмовної мови . Вже в Канаді він має мені спонсорувати курси англіської, але от сам тест IELTS там не тільки розмовна мова. Чи можливо таке, щоб представити посольству підтвердження від роботодавця , що він мене бере на роботу з таким англійським і буде спонсорувати курси мови , вже в Канаді??

Опубликовано
Чи можливо таке, щоб представити посольству підтвердження від роботодавця , що він мене бере на роботу з таким англійським і буде спонсорувати курси мови , вже в Канаді??

ну зайвим не буде однозначно.... якщо є можливість отримати такий папір, то бери обов"язково...

але от сам тест IELTS там не тільки розмовна мова .... я не впевнений що я його здам

що значить "не здам"?...

насправді, якщо ти зміг спілкуватись з роботодавцем, то на 4,5-5,0 здаш без особливих труднощів...

я здав на 3,5 (total) після 1 міс. підготовки.... а наговорив навіть на 4,5 :) ...

при тому що до цього моменту англійську не вчив взагалі... в школі вчив франсе... :)

Опубликовано

Мій партнер теж нібито пройшов співбесіду з роботодавцем, і в ДО у нього вказано, що рівень знання мови є достатнім для початку роботи, але умовою прийняття його на роботу буде відвідування мовних курсів в Канаді. Все одне пішов і здав ІЕЛТС. Коли він проходив співбесіду, я ридала отакими сльозьми, бо він, як заведений, відповідав на всі питання лише "Йес". Тест здав на 4.5 ліснінг і рідинг, 4.0 райтинг (сам винен - переплутав чернетку та чистовик і не встиг написати листа), а наговорив аж на 5.0. Не боги горшки ліплять.

Опубликовано

San-Frankivsko

Ваші слова дають більше впевненості . У вас було тільки 1 місяць підготовки ? Можете підказати де саме його здавали ? можливо його можна здати у Львові ?

Опубликовано (изменено)
Мій партнер теж нібито пройшов співбесіду з роботодавцем, і в ДО у нього вказано, що рівень знання мови є достатнім для початку роботи, але умовою прийняття його на роботу буде відвідування мовних курсів в Канаді. Все одне пішов і здав ІЕЛТС.

В мене похожа ситуація була , коли проходив співбесіду з роботодавцем по скайпі , зараз англіською говорю краще . Як саме ви дізналися , що потрібно мати зданий цей тест ? бо в принципі ніде немає такої інформації . Як довго ваш партнер готувався до здачі цього екзамену ? бо незнаю чи мені хватить одного місяця на підготовку .

Изменено пользователем Chebie
Оверквотинг
Опубликовано
Чи можна здати IELTS test у Львові ?

У Львові можна 8 червня здати найближчим часом. Регістрація до 3 травня. Ще встигаєте.

<noindex>http://www.britishcouncil.org/ukraine-exam...es-and-fees.htm</noindex>

27.05.14 Интервью в Варшаве (Выездная сессия)

17.06.14 Invitation to apply

18.12.14 LOA received (на почте с 18.11)

07.01.15 Documents in CIC

15.04.15 Номер файла ай-яй-яй

11.05.15 Номер UCI, EP

08.06.15 Мед. формы, запрос на доп.док.

23.07.15 Запрос справки о несудимости

7.07.15 Медицина

27.07.15 ПОВЛ

17.08.15 Визы в паспортах

Опубликовано

Доброї ночі, велимишановне панство))

Давно мене тут не було, але все перечитала :ico_qip_aa: Ото тільки здала IELTS в суботу у Львові, і ніби не складний варіант був, а от чого чекати не знаю)) Одне знаю, що Speaking вище 6,5, екзаменатор сказав, що можу не хвилюватись, вже ніби легше)) Маю час до 10.05 вибрати колледж\універ)

Нещодавно почула, що є один ВУЗ, місто не пам"ятаю, десь в Саскачевані, який приймає на навчання, навіть, якщо повністю завалив якусь одну частину екзамену, наприклад Writing на 2 вписав, а все решта вище 6,5, вони приймуть з умовою зарахування на курси 2-3 місячні, думаєте то правда чи мулька?)

Опубликовано

Насправді з абсолютною більшістю коледжей про це можна домовитись, але це залежить ще від того, наскільки у вас погані справи з мовою та наскільки популярна ваша спеціальність. Але все одне не хвилюйтеся раніше часу! За два тижні вже знатимете свою ситуацію точно і діятимете за обставинами. А ці 13 днів - так, нерви беруть, ще й як! Весь час перебираєш в голові, що не так зробила. :lol:

Опубликовано (изменено)
Одне знаю, що Speaking вище 6,5, екзаменатор сказав, що можу не хвилюватись, вже ніби легше))

Що саме питають на Writing ? speaking і reading ? хочу більше дізнатися що саме потрібно підівчити .

Изменено пользователем Chebie
Повторный оверквотинг. Отсутствие заглавных букв. Повышение уровня предупреждений.
Опубликовано

Для початку просто почитайте про сам тест і його структуру; скачайте і спробуйте пройти пробний тест. Погугліть, це все є у відкритому доступі, і багато.

Опубликовано

Aidan, залишилось 10 днів, вже знайшла як мінімум 3 свої помилки :lol: Я не хвилююсь, я скористалась порадою автора цієї теми і віднеслась до екзамену як до того, що змінить життя на 7%, не дотягну - запишусь на мовні))

Milan77, по-перше, є 2 різні модулі, вам для роботи здавати General, а я здавала Academic. Коли реєструєшся на екзамен, дають доступ до ресурсу Road to IELTS, де тітоньки з British Council дають поради щодо кожної частини екзамену і є декілька варіантів практичних завдань + зразок екзамену. З того, що я чула про General, люди здають, навіть, ті, знання яких не вельми (перепитують екзаменатора українською, не розуміючи його інструкцій), так що не хвилюйтесь!)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...