Moneysack Опубликовано 3 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 3 апреля, 2013 Скандальний мер Сум радить українцям емігрувати П'ятниця, 29 березня 2013, 13:43 Версія для друку Коментарі 68 Мер Сум Геннадій Мінаєв порадив молодим людям емігрувати з України. Про це він сказав в інтерв’ю "Газеті по-українськи". На питання, у чому українцям бачити перспективу, Мінаєв відповів: "Раджу всім, хто молодший 35 років, залишати країну. Тут немає жодних перспектив. Проаналізувавши рух країни після помаранчевої революції, бачу небажання політичної еліти змінювати будь-що. Україна — для старих, для таких, як я. Ми доживатимемо тут і намагатимемося щось зберегти". Одним з негативних сценаріїв для України Мінаєв бачить у поверненні в Радянський Союз. "Це єдина реальна дорожня карта, яку намагаються втілити. От я й кажу: всі, хто хочуть жити в нормальній демократичній країні, де кожен відповідає за себе, мають їхати звідси", - сказав він. <noindex>http://www.pravda.com.ua/news/2013/03/29/6986751/</noindex> Цитата NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on!
viklv82 Опубликовано 3 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 3 апреля, 2013 Moneysack - Модна стаття. RESPECT !!! Цитата
viklv82 Опубликовано 3 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 3 апреля, 2013 (изменено) А ви самi по якiй програмi подаватись збираэтесь? На сьогоднішній день, я подав в посольство пакет доків (11.03.13) на "Міжнародний Досвід Канади" по програмі "Молоді фахівці" <noindex>http://canadainternational.gc.ca/ukraine/e...s.aspx?lang=ukr</noindex> Поки що ніяких новин. Мовчать. Радує око одне, що можливо відмова мине.... Впринципі, якби хотіли відмовити - вже би прислали назад паспорт. Буду надіятися, що все поки що ОК. Изменено 14 апреля, 2013 пользователем Chebie Оверквотинг Цитата
Moneysack Опубликовано 3 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 3 апреля, 2013 Бажаю вам удачi! Вiрю, що скоро всi хорошi люди приiдуть сюди! Цитата NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on!
viklv82 Опубликовано 3 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 3 апреля, 2013 Бажаю вам удачi! Вiрю, що скоро всi хорошi люди приiдуть сюди! Щиро вдячний. Буду в Торонто - поп'ємо пива Цитата
viklv82 Опубликовано 3 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 3 апреля, 2013 Бажаю вам удачi! Вiрю, що скоро всi хорошi люди приiдуть сюди! Вачу Ваша федералка Вам також нерви з'їла. Цитата
Moneysack Опубликовано 3 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 3 апреля, 2013 Щиро вдячний. Буду в Торонто - поп'ємо пива Обовязково! Цитата NOC 0111 14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах The show must go on!
lia lourenco Опубликовано 4 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 4 апреля, 2013 Дуже дякую, що поділилися інформацією. Ми цього року дуже хотіли подати брата (йому 21 рік, студент) по програмі робота під час канікул.. та поки ми готували папери, шустріші за нас подали коли лиш програма відкрилася і ми не встигли навіть подати, вже не було місць так, це дуже цікаво, що можна податися по молодих фахівцях, розкажіть будь-ласка, трошки більше, що там треба мати, джоб оффер? А яка у вас спеціальність? У брата - компютерні технології, але не закінчив, має ще рік. А які перспективи залашитися після року? Дуже цікаво, я відкинула була цю програму лиш тому що думала там треба джоб оффер..звичайно, я з вами згодна краще рік проробити в Канаді, ніж вдома сидіти.. перспектив ніяких, піти нема куди молоді, ну депресняк і все!! Я вже і сама не знаю, як і що робить щоб брата забрати, щоб побачив що є краще життя і можна бути зайнятому і все щось нове бачити і робити. Бажаю успіхів і хороших новин із посольства, як приїдете в Торонто, обов'язково всі зустрінемося. Цитата
viklv82 Опубликовано 4 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 4 апреля, 2013 Дуже дякую, що поділилися інформацією. Ми цього року дуже хотіли подати брата (йому 21 рік, студент) по програмі робота під час канікул.. та поки ми готували папери, шустріші за нас подали коли лиш програма відкрилася і ми не встигли навіть подати, вже не було місць так, це дуже цікаво, що можна податися по молодих фахівцях, розкажіть будь-ласка, трошки більше, що там треба мати, джоб оффер? А яка у вас спеціальність? У брата - компютерні технології, але не закінчив, має ще рік. А які перспективи залашитися після року? Дуже цікаво, я відкинула була цю програму лиш тому що думала там треба джоб оффер..звичайно, я з вами згодна краще рік проробити в Канаді, ніж вдома сидіти.. перспектив ніяких, піти нема куди молоді, ну депресняк і все!! Я вже і сама не знаю, як і що робить щоб брата забрати, щоб побачив що є краще життя і можна бути зайнятому і все щось нове бачити і робити. Бажаю успіхів і хороших новин із посольства, як приїдете в Торонто, обов'язково всі зустрінемося. Все те, що я нижче пишу - це особисто мої міркування, які виходять з перечитаної мною інфи на оф. сайтах. Я не є спеціалістом в області консультацій і я можу помилятися. Я просто ділюся інфою за яку дехто дре гроші (правда в кожного свій хліб)... - Так, правильно. Згідно програми "Молоді фахівці" Вам прийдеться ще рік чекати на диплом ВУЗу; - Джоб оффер потрібний, але без ЛМО: <noindex>http://canadainternational.gc.ca/ukraine/e...e.aspx?lang=ukr</noindex> "5. Тільки для категорії МОЛОДІ ФАХІВЦІ: копія підписаного листа-пропозиції трудової угоди від канадського працедавця. Цей лист повинен містити наступну інформацію: назву, адресу та іншу необхідну контактну інформацію канадського працедавця, назву посади, яку вам пропонують, опис посадових обов’язків та умов найму, включаючи розмір заробітної платні, стандартні години роботи та тривалість трудового договору." Це видно з вимог до роботодавця згідно цієї програми : "Ви можете приймати на роботу молодь з України без Висновку про стан ринку праці, який за звичай вимагає Міністерство людських ресурсів та соціального розвитку Канади (iнформація доступна англійською або французькою). Всі апліканти, що відповідають критеріям програми, отримують дозвіл на роботу терміном на 1 рік." <noindex>http://canadainternational.gc.ca/ukraine/e...s.aspx?lang=eng</noindex> - Я за спіціальністю маркетолог, стаж роботи по спеціальності з 2004, закінчена ЛКА - магістр. По цій спеціальності і подав. - В загальному - перспектив залишитися після року згідно тої програми немає. Ворк перміт не можна продовжити після закінчення, лише подати повторно... Але є варіанти: - можна пробувати під час тієї програми подаватися на номінанта від провінції, оскільки вже буде стаж (в мому випадку Манітоба, маю оффер з Вінніпегу); - будучи в Канаді, шукати оффер з ЛМО або пробувати відкрити ЛМО від того роботодавця який дав оффер на МДК; ну і ще один варіант, який я сам не знав - підказала Aidan, - подавати на програму Canadian Experience Class (CEC), якщо я не помиляюся, то терміни стажу в Канаді по CEC змешили... ... було 2 роки, тепер - рік. Чесно кажучи, я сам не впевнений, що вибрав правельний шлях, але той стаж мінусом не стане. Щоб показати братові Канаду - можна пробувати гостюву візу. Я так спостерігав по знайомим мені людям - зараз посольство не погано видавало ці візи. Грамотно себе предявити в посольство ( прив'язати на запрошення якусь визначну дату з Вашої сторони, ... показати бронь якогось резорту на Кубі, де би ви дуже хотіли б разом з братом цю дату відсвяткувати,.... Вам фінанси позволяють, а чому тоді й ні ?! ......можуть виникнути запитання: "Навіщо брату Канадська віза на Кубу?" ... Це те саме, що бути в Римі і не зайти привітатися до Папи Римського... Ви ж також хочете показати брату, які Ви успішні в Канаді, зробити екскурсію в Сastle Loma, CN Tower, Niagara Falls.... ) - В такому роді я сам подавав на гостьові візи для своєї дружини та дітей. Запрошення було від моїх батьків. Всі отримали, в кінці лютого, багаторазові гостьові візи на термін до закінчення паспортів. Ще раз повторюся - це тільки мої "Мысли вслух", не приймайте як поради, просто робіть свої висновки. Дякую за побажання. Цитата
Valerik 76 Опубликовано 4 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 4 апреля, 2013 А чому саме federal skilled worker ? Та якось так вийшло.Ця ж компанія порахувала бали і запропонувала цю програму.Я думаю,що якби було щось не так навряд би мені це запропонували.Знайомі ж рекомендували.Залишається сподіватись що все буде добре.Я знаю що є інші програми,в мене друзі ідуть по програмі Квебеку.В травні цього року будуть нові правила,може мені як одному із перших пощастить. У всякому випадку буде англійська мова відкладені гроші на життя в канаді та й досвід. Цитата
viklv82 Опубликовано 4 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 4 апреля, 2013 Valerik_76 Залишається побажати Вам успіхів. Цитата
Valerik 76 Опубликовано 5 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 5 апреля, 2013 Valerik_76 Залишається побажати Вам успіхів. Дякую! Буде щось конкретне виходити,напишу. Цитата
Vo_Vik Опубликовано 14 апреля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 14 апреля, 2013 Щось тема трохи заглохла. Таке питання скільки зараз часу по українських дорогах займе дорога з Львова до Івано-Франківська? Цитата
viklv82 Опубликовано 14 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 14 апреля, 2013 Щось тема трохи заглохла. Таке питання скільки зараз часу по українських дорогах займе дорога з Львова до Івано-Франківська? Плюс - мінус 4 години, і три запасних колеса !!! На обмеження швидкості нема чого звертати увагу... Цитата
viklv82 Опубликовано 14 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 14 апреля, 2013 Пару днів назад отримав з посольства відмову на дозвіл на роботу по програмі "Міжнародний досвід Канади". Запоров роботодавець. Хрестиком відмітили в листі з посольства, що вони поставили під сумнів легітимність оффера. По вимогах програми достатньо джоб оффера без ЛМО. Ніби і фірма існуюча, працюють, платять податки. Не знаю. Короче облом. Лечу в Канаду і буду пробувати вже звідти комбінувати. Цитата
Aidan Опубликовано 14 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 14 апреля, 2013 Як варіант. Дуже прикро, що так сталося. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
viklv82 Опубликовано 14 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 14 апреля, 2013 Народ. Хто в курсі? Є конкретні вимоги що до мінімального балу по IELTS при поданні на дозвіл на роботу? Чи можна подати на WP, маючи job offer + LMO, в Канаді в Оттаву, будучи там як візитер? Цитата
odonacer Опубликовано 15 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 15 апреля, 2013 Таке питання скільки зараз часу по українських дорогах займе дорога з Львова до Івано-Франківська? Подивитись можна <noindex>тут</noindex>. Цитата
viklv82 Опубликовано 15 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 15 апреля, 2013 Подивитись можна <noindex>тут</noindex>. Або краще <noindex>тут</noindex>. Цитата
viklv82 Опубликовано 15 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 15 апреля, 2013 А може когось цікавить напрямок<noindex> </noindex>. ? Цитата
Vo_Vik Опубликовано 15 апреля, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 15 апреля, 2013 Ну відстань я знаю, в свій час знав там кожну ямку по дорозі. От якраз питав про тепершішній стан доріг. Всім дякую за лінки. Цитата
viklv82 Опубликовано 15 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 15 апреля, 2013 Vo_Vik Задвигате якісь теми для підтримки "Галичини". В Вас з тим не погано виходить. Цитата
nemokapitan Опубликовано 15 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 15 апреля, 2013 Народ. Хто в курсі? Є конкретні вимоги що до мінімального балу по IELTS при поданні на дозвіл на роботу? Чи можна подати на WP, маючи job offer + LMO, в Канаді в Оттаву, будучи там як візитер? Я перепрошую, я не з Галичини, але можу відповисти що знаю. Колись Cherry писала що хлопці робили так, приїзджали по візитерськой візі вивчилися на тракдрайвера, а потім находили работодавця з лмо та джоб оффером, чекали його (лмо) у Канаді і робили, но до цього ні в якому разі робити не можна. Я не знаю на скільки це реально? Хто має якусь думку про це? По тестам IELTS на неквалфковану роботу треба по 4 за кожну секцію, цього нема в перелку документів але Київ вимагає. Цитата
Aidan Опубликовано 15 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 15 апреля, 2013 Про дорогу Львів-Тернопіль: у мене її фрагмент якраз по всій вулиці, на якій я живу (а ремонтували ж рік тому, якраз до Євро!). Якраз тільки додому приїхала; вночі це окреме задоволення. viklv82, щось мені здається, що проблема не у вашому роботодавці, а у факті, що в Торонто у вас батьки і що дуже мало шансів з точки зору як візового офіцера, так і здорового глузду, що по закінченні цієї програми ви повернетесь додому. Перш, ніж робити будь-що, замовте CAIPS і подивіться на справжню ситуацію. Справа в тому, що причина відмови, яку вказано в стандартних листах, не завжди або не повністю відповідає реальному стану речей. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
viklv82 Опубликовано 15 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 15 апреля, 2013 viklv82, щось мені здається, що проблема не у вашому роботодавці, а у факті, що в Торонто у вас батьки і що дуже мало шансів з точки зору як візового офіцера, так і здорового глузду, що по закінченні цієї програми ви повернетесь додому. Перш, ніж робити будь-що, замовте CAIPS і подивіться на справжню ситуацію. Справа в тому, що причина відмови, яку вказано в стандартних листах, не завжди або не повністю відповідає реальному стану речей. По перше. Все в рамках закона. Без муток. Рішення виносить офіцер, а не провінційний уряд, і перміт - це на сертефікаи номінанта, над яким розлагольствують чи будеш ти піднімати провінцію чи ні. А якщо би мене брав на навчання якийсь заклад з Манітоби, із за своїх близьких родичів я би також не отримав стаді перміт ?? Не погоджуюся і не бачу здорового глузду. ..... Поїхали далі. .....Особисто моя ситуація. Повернутися до дому ?? Я вже не один раз бував в Кнаді (одного разу навіть двоє з дружиною) і повертався до дому. Мені нічого не мішає жити безвилазно в Канаді, мінімум вісім років ( TRV до 2021., ) тільки раз в півроку кататися на Кубу, Штати, Домінікана - все на легалі і ні грама порушення. Якщо розглядати Вашу теорію - при чому тут батьки в Онтаріо? Не могли батьки зіграти негативну роль. Для Канадців - я виглядав (по даній програмі) як людина, яка їде набиратися досвіду і розвивати новий напрямок запрошуючої фірми в сфері реновейшн, який в свою чергу новий в цілій Канаді, а саме я, бо маю 7 літній досвід в даному напрямку. Тупо, банально просто - я думаю, що той мій роботодавець з Манітоби, просто полінився давати відповіді на запити посольства, а вони були (він мені аж тільки зараз сказав), і тупо збрив гроші за фантік - оффер, а мене завіряв, що виробив на мене LMO. Я допустився помилки. Я не перевірив наявності в нього на мене LMO, а він мене завіряв, що воно є, просто на дану програму воно без потреби і якщо будуть вимагати то він мені його дасть, щоб я дослав в посольство. Цитата