Перейти к содержанию

RehtinZP

Презентация в ILC мясокомбинат. Кто был? Кому позвонили?

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Не можу зрозуміти реальної сутност Вашого питання. Хоча дозволю додати, що якщо не помиляюсь обіцяні Вам 8 місяців,змінили 19 міс ,а потім 22 і тд..

Про який етап програми Ви говорите ?

Кто гуглит - тот всегда найдет.....и информацию и приключения на свою голову.

Landed immigrant since 18th of April 2014

Опубликовано

baster

Сенс життя втрачено ? :lol:

Хто на Вашу думку, причетний до змін в "програмі імміграції" ? Хто зацікавлений ? Які важілі впливу має ?

Опубликовано
Я думаю до виборів тяжкувато буде реанімувати твій втраченний сенс,але поживем побачиш. Успіхів

Шкода, шо ти покидає, успіхів і тобі! ;)

Опубликовано

Імміграція проходить досить злагодженно та не у випадку роботи на заводі .Винні самі люди ,які їдуть різноробочим,низькокваліфікованною силою. А потім розуміють на місці реальні шанси. Без імміграції Ви поїхали б на таку роботу,а в цьому випадку обіцянка про імміграцію ,те саме,що перепрошую,дати беззубому псу кістку.І не знаємо як цього року ,та в 2012 приїхали доволі професійні працівники.Хто пройшов шлях бізнес імміграції знає звротню сторону всього процесу і швидкості досягнення мети. На нашу думку потрібно добряче подумати у першу чергу в якості кого Ви туди їдете,а будучи в Канаді старатися досягти чогось окрім заводу, шляхів багато...І саме основне не зупинися ніколи , не почати з часом спиватся потихеньку і під прикриттям "я для дітей зробив" зупинитися

Опубликовано
А що полякiв був набiр? не чула, розкажiть будь ласка.

В офісі ILC на спібесіді з Франсін, хлоці говорили про те, що ніби має бути співбесіда і для поляків. Але там, здається, щось не зрослось.

Та це й не дивно. Навіщо полякам ця вакансія.

NOTHING IS IMPOSSIBLE TO A WILLING HEART
Опубликовано

Шановні бувалі)

Як я розумію, на початку серпня у нас буде зустріч (ймовірно з доп. скайпу) з представниками Олімел та імміграційним консультантом У. Гарчінські.

Прохання: які питання варто підняти. Наприклад, конкретні питання, щодо документів які будтуть в нагоді у Канаді тощо.

Можливо деякі питання стоять перед Вами, або Ви мали подібні.

Не даремно ж ми 550 дол. йому платити будемо.

Усі думки будуть доречні :ico_qip_bv:

NOTHING IS IMPOSSIBLE TO A WILLING HEART
Опубликовано
Шановні бувалі)

Як я розумію, на початку серпня у нас буде зустріч (ймовірно з доп. скайпу) з представниками Олімел та імміграційним консультантом У. Гарчінські.

Прохання: які питання варто підняти. Наприклад, конкретні питання, щодо документів які будтуть в нагоді у Канаді тощо.

Можливо деякі питання стоять перед Вами, або Ви мали подібні.

Не даремно ж ми 550 дол. йому платити будемо.

Усі думки будуть доречні :ico_qip_bv:

Встреча будет в живую - они прилетят в Киев. Главный вопрос - это какой пакет документов необходим для получения PR? Так же нужно узнать нас кто то будет курировать в процессе иммиграции или мы сами все подаем? Я думаю что это основные вопросы которые нужно узнать в обязательном порядке.

Опубликовано

Вы нам уже за водительское удостоверение, рассказывали! ;)

Опубликовано

Почему же не реально получить иммиграцию? Есть закон - значит все реально! Кстати по моему как раз только в Альберте и можно получить иммиграцию через пищевую промышленность (в любой другой провинции работая в пищевой отрасли нельзя).

Опубликовано
Мне кажется в Альберте получить иммиграцию, да ещё низкоквалицированным рабочим, это практически не реально.

Креститесь, когда кажется! Надеюсь - поможет!

И хватит уже писать свои догадки. Здесь взрослые люди, которые не просто так идут на эту работу....(надоело это уже объяснять), и у которых достаточно много родных и друзей, которые уже выехали по этой программе и имеют результат.

There are things that you need to do right away, or else you’ll lose your chance.

Опубликовано

Для v7v...Что за норов!Что ты чмыриш всех и вся,солидный ты наш!Какие родственники и друзья?Пусть вызовут! И вообще,сомнение большое,что ты туда едишь.Ты не филипинец,не с Израиля и поэтому по этой программе с 2007года все уже в статусе"форункула"у работодателя,резидентом будеш на коленях до появления внуков,радимый!А теперь крестись дома,тут лоб побьеш.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...