Перейти к содержанию

erisaky

Конфліктна ситуація - як бути?

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Всім привіт. Зіштовхнувся з конфліктною ситуацією.

При заїзді на парковку до Лідлу стояв криво запаркований автомобіль, який частково блокував проїзд (парковка лідла була вільна). Коротко посигналив щоб привернути увагу водія - він подивився на мене, але нічого не зробив. То ж я підїхав до нього, відкрив вікно і сказав йому, що там де він стоїть немає парковки і показав йому де є парковка. На що отримав від нього фразу "Chcesz w ryj?!". Для мене це було не очікувано, на це я йому відповів "Chcesz żebym zadzwonił na policje?". Він продовжив агресивно поводитись, я йому сказав, що в такому випадку зателефоную на поліцію, а додатково зроблю фото авто і сповіщу straż miejska через застосунок 19115.

Після чого я поїхав далі на парковку Лідла, запаркувався і почав йти по паркувальний квиток. Краєм ока помітив, що того авто вже немає і тут з за мого авто виходить той водій і говорить до мене "Chciałeś dostać w ryj?!" при цьому йде в мій бік. Я почав відходити назад та швидко дістав телефон щоб його зняти на відео. Він не відступав, довелося "тікати" бо не було розуміння наскільки його наміри побити мене серйозні. Будучи в магазині зателефонував на поліцію, мені сказали, що якщо безпосередньої загрози життю немає, то треба їхати до відділку і писати заяву.

Тепер питання, які реальні наслідки можуть бути для цьої людини якщо я напишу заяву? Та чи не буде це для мене небезпечним, адже він отримає дані про мене. Якщо просте зауваження його так виводить, то боюся що він може проявити ще більшу неадекватність.

У мене є відео з реєстратора, де чітко чутно як він мені говорить погрози. Додатково відео з телефону де він на мене йде, а я прошу його відійти. Можливо ще є відео з камер на паркінгу лідла.

Для мене це виглядає як groźby karalne або usiłowanie naruszenia nietykalności cielesnej і я б хотів, щоб подібні люди мали якісь наслідки за свої дії. Водночас, я б не хотів ще більших проблем для себе.

"Ludzie zapomną, co powiedziałeś, zapomną co zrobiłeś, ale nigdy nie zapomną tego, jak poczuli się dzięki tobie"

Мой блог о Польше

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...