Перейти к содержанию



biozyn

Чемодан
  • Публикаций

    244
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Информация

  • Город
    Krakow

Посетители профиля

741 просмотр профиля

biozyn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

5

Репутация

  1. Не хочете - не робить, робіть як знаєте. Я вже три резидента з такими видруками отримав і перед цим разів з 10 звичайний побит, на різних членів родини - і їм завжди було достатньо. Но ви їх можете просвітити, що так не можна - і вони закриють тоді цей варіант
  2. друкуєте з профіля ZUS PUE свого або фірми-платника, там при видруку як і банку є інформація хто друкував і що цей документ легальний:
  3. Вітаю всіх, просто рапорт для інформації. В середині жовтня 2022 у Кракові подав дітей на резидента (вдруге, бо рік тому у них не вистачало днів, я прорахувався) Діти були на продовженій по ковіду КЧП, виданій під мене ще у 2018 році. Реальна доковідна дія карти закінчилась ще у 2021р. За весь час від подання документів не було ні листа з початком справи, ні контактів від інспектора, був тільки один візит поліції, причому чомусь тільки по одній дитині (з двох). Кілька днів тому я написав мейла, що дайте щось для інформації, вдруг у нас зламалась комунікація. Через тиждень десь мені відповіли, що децизія вже вислана, з натяком, що позитивна. Лист по Кракову йшов 10 днів. Децизія була видана за 2,5 місяці від початку справи. Від подання доків до листа з уженду пройшло рівно 3 міс. Мабуть зіграло роль, що я вже рік на резиденті, і що я подав дуже обгрунтований пакет, дуже ретельно порахував усі дні, усі гроші, надав усі можливі ПІТи, ЗУСи, переклади, свідоцтва, дипломи та досягнення дітей, справки зі шкіл, атестати за пару мнулих років - папка була конкретна! Звісно, що використав фактор війни у мотиваційному листі. Врахував питання, які виникали підчас першої невдалої спроби рік тому. Також цікавий факт: паспорти дітей були продовжені консулом України, у зв'язку з неможливістю на той момент (початок 2022) виготовити нові. Тобто продовжені печаткою консула паспорти не ставлять перешкод. Слава Україні, Niech żyje Polska!
  4. biozyn

    Program Rodzina 500plus

    Собственно, вопрос в заголовке: участвуют ли в программе те семьи, которые находятся в Польше на КЧП? Ссылки: <noindex>http://goo.gl/uLqXzT</noindex> и <noindex>http://www.mpips.gov.pl/rodzina500plus</noindex> По второй ссылке есть email, на который я отправил данный вопрос - но я очень сомневаюсь в ответе. У кого есть доступ - можно запустить вопрос через EPUAP наверное, тогда должны будут дать какой-то ответ. Закон сам пока нигде не нахожу, потому что он еще не опубликован кажется. Вобщем - давайте разберемся, как это может затронуть нас.
×
×
  • Создать...