Micellangelo Опубликовано 5 сентября, 2019 Жалоба Опубликовано 5 сентября, 2019 Доброго дня знатокам. Ситуація наступна: Я та дружина громадяни України, наш син громадянин Канади (виключно). Проживаємо в Канаді - ПМЖ. Дружина їде в Україну з сином. В мене є підписана форма яка рекомендована CBSA (Канадські митники і прикордонники) в якій я як батько даю дозвіл на виїзд дитини з мамою. Тобто питання виїзду з Канади вирішене. Питання наступне, чи потрібні дружині якісь документи для виїзду з України. Нагадую, син виключно громадянин Канади. Чи потрібна довіреність? Дякую. Цитата Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license
Главный Модератор fregat222 Опубликовано 6 сентября, 2019 Главный Модератор Жалоба Опубликовано 6 сентября, 2019 Привет. Перезвони мне в ЛЮБОЕ, удобное для тебя время. Я все расскажу. 1 Цитата Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать