aurelio Опубликовано 30 марта, 2020 Жалоба Опубликовано 30 марта, 2020 Дякую за пораду, але я не розумію як це робиться. Якщо можливо, поясніть, будь ласка, як це зробити ? Дякую. Цитата
Micellangelo Опубликовано 30 марта, 2020 Автор Жалоба Опубликовано 30 марта, 2020 21 минуту назад, aurelio сказал: Дякую за пораду, але я не розумію як це робиться. Якщо можливо, поясніть, будь ласка, як це зробити ? Дякую. Той хто має аккаунт в США, повинен виписати вам чек і фізично вислати його вам поштою. Ви в свою чергу можете цей чек депозити через мобільний додаток або в найближчому відділенні банку. Ціна питання пересилка (1-2 дол) і депозит, якщо через банк 1,5-3 дол. Якщо через мобільний - безплатно. Якщо в людини з аккаунтом в США НЕмає чеків, та людина може піти в банк і виписати мані ордер. На вигляд це те саме що чек, тільки він гарантований. В Канаді банки за це беруть 7-8 дол. Думаю в США ціна не вища. Це звісно довше ніж СВІФТ, але якщо не горить, то саме так відбуваються 99% трансакцій між бізнесами в Північній Америці. Мій друг бухгалтер регулярно підписує чеки на суми, які інколи доходять до 900 тис. дол. Цитата Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license
MartinEden Опубликовано 30 марта, 2020 Жалоба Опубликовано 30 марта, 2020 1 час назад, Micellangelo сказал: Той хто має аккаунт в США, повинен виписати вам чек і фізично вислати його вам поштою. Ви в свою чергу можете цей чек депозити через мобільний додаток або в найближчому відділенні банку. Ціна питання пересилка (1-2 дол) і депозит, якщо через банк 1,5-3 дол. Якщо через мобільний - безплатно. Якщо в людини з аккаунтом в США НЕмає чеків, та людина може піти в банк і виписати мані ордер. На вигляд це те саме що чек, тільки він гарантований. В Канаді банки за це беруть 7-8 дол. Думаю в США ціна не вища. Це звісно довше ніж СВІФТ, але якщо не горить, то саме так відбуваються 99% трансакцій між бізнесами в Північній Америці. Мій друг бухгалтер регулярно підписує чеки на суми, які інколи доходять до 900 тис. дол. Да, это супер вариант между Канадой и США. В Украине минимум 60 дней будет такой чек клиренс проходить, а часто еще дольше. Цитата Russia is a terrorist state!
Micellangelo Опубликовано 31 марта, 2020 Автор Жалоба Опубликовано 31 марта, 2020 18 часов назад, MartinEden сказал: Да, это супер вариант между Канадой и США. В Украине минимум 60 дней будет такой чек клиренс проходить, а часто еще дольше. Ну я тому і згадав, бо питання було сугубо за США-Канада. Чек поштою іде до 7 днів (залежно звідки), і кліриться десь 2-3 дня. Якщо горить можна експерс доставити десь за 10-15 баксів. Цитата Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license
aurelio Опубликовано 1 апреля, 2020 Жалоба Опубликовано 1 апреля, 2020 Дякую, Micellangelo, MartinEden ,за поради. Вважаю це допоможе вирішити питання. Дякую всіх. Цитата