Перейти к содержанию

vasiaua

віза через посередників?

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

доброго дня.

хочу звернутися до посередників для отримання мультивізи в литву 180/90в чистий паспорт. в мережі десятки компаній які пропонують 3а 300-500євро відкрити візу за 5-10днів, але жодноі з них не має у списку акредитованих представників посольства. хто має досвід? давайте обговоримо

Опубликовано
  vasiaua сказал:
доброго дня.

хочу звернутися до посередників для отримання мультивізи в литву 180/90в чистий паспорт. в мережі десятки компаній які пропонують 3а 300-500євро відкрити візу за 5-10днів, але жодноі з них не має у списку акредитованих представників посольства. хто має досвід? давайте обговоримо

Я бы сказал, в сети не десятки, а десятки тысяч жуликов разного рода.

Открыть годовой шенген возможно только при наличии минимум одной правильно использованной однократной визы. Делается без посредников и особых проблем за 35 или 60 евро, в зависимости от гражданства.

Зачем вам посредник? Если проблема в том, что паспорт чистый - откройте одноразовую и проблема решена.

Опубликовано

Проблема не в чистому паспорті,хоча і в цьому теж,а проблема в тому,що я не можу надати всі необхідні документи для отримання візи.А якщо це робити за гроші і платити 200 за місячну то краще вже заплатити 400за піврічну. Чому Литва? Серед пропозицій найдешевші Польша, Греція і Литва. В Польшу вже мав відмову у національній, а в Грецію перший в'ізд вийде дорого тому лишається Литва. Ще може бути Угорська але пропонують тільки бізнес. В литовській ціль поіздки не вказується, тому подорожуючи Шенгеном запитань не повинно виникнути.

Опубликовано
  vasiaua сказал:
Проблема не в чистому паспорті,хоча і в цьому теж,а проблема в тому,що я не можу надати всі необхідні документи для отримання візи.

А какие там особые документы? Делайте лучше эстонскую визу, мне кажется, эстонцы менее формально относятся. Список документов для туриста прост и понятен <noindex>http://kiiev.vm.ee/ukr/viza/aid-568</noindex> (паспорт, страховка, справка о наличии денег, проживание, транспорт)

Опубликовано

не можу надати ні довідки з роботи ні довідки з потрібною сумою на рахунку та й шанси отримати першу візу мульти 180 в чистий паспорт дуже низькі. фірми посередники роблять бізнес візи, тобто я так розумію, на підставі запрошення компаніі з країни в яку оформлюється віза. в самій візі ціль візиту не вказується. в минулому році об"їхав пів-європи з рюкзаком і наметом по польськфій національній,але як виявилося це було дуже ризиково, оскільки візи Д польські часто анульовують як в самій польщі, або на кордоні, так і за межами, особливо за межами, під приводом нецільового використання, щзо по суті так і було)

Опубликовано
  vasiaua сказал:
фірми посередники роблять бізнес візи, тобто я так розумію, на підставі запрошення компаніі з країни в яку оформлюється віза. в самій візі ціль візиту не вказується.

совершенно верно!

Чтобы сориентировать по цене (Днепр), указываю город, т.к. у нас почти всё дороже Киева:). Литовский мультик на 3 года 1400 евро.

Нужен паспорт и деньги. Без личного присутствия. В общем, для бизнеса:))))

Опубликовано

На шенгенскую визу надо не так много документов. Паспорт, страховка, финансовое обеспечение.

Попробуйте получить визу по-честному. Если вы собираетесь объехать пол-европы автостопом с рюкзаком и палаткой, вы не сможете предоставить бронь гостиницы, которую обычно требуют у туристов. Составьте вместо этого план путешествия. На каждый день - планируемый маршрут передвижения, где собираетесь остановится на ночлег, где поесть, где нужду справить и т.д. Ничего сложного, особенно если вы так уже путешествовали. Самому потом пригодится, и в случае непредвиденной ситуации ваше тело легче будет найти и опознать.

С планом поездки идите в консульство той страны шенгена, которую собираетесь посетить первой. Можете предварительно связаться с консульством по электронной почте, уточнить детали, обычно они отвечают. Даже если откажут в визе, что не факт, если вас поймают на подделке документов, последствия будут много хуже.

Опубликовано

В тому то й справа, до я не можу надати документів про фінансове забеспечення та довідку з роботи(я взагалі не працюю офіційно, вільний підприємець),а без цого, навітьм, маючи запрошення від знайомих з Литви чи іншої крїни Шенгенської зони, отримати мульті на півроку чи рік шансів практично немає. Тому як не крути,а лишаються тільки посередники. Ціна у посередників на литовську мульти 180/90 від 350 до 550 євро. Всі клянуться в 100℅ гарантіі на отримання, оплату беруть по факту, договорів не заключають. Деякі обіцяютьнавіть 110℅)) Але, навіть, в 100℅ як на мене не впевнений ні сам консул ні сам господь Бог. Польські національні до недавніх пір теж без відмов відкривали, а зараз до 30% відмов. Що найбільше насторожує в цих всіх посередниках так це те що жодна не вкладає договору з клієнтами, тож коли з іхньоі вини вам відмовлять у візі, вони просто віддадуть вам паспорт з відмовою і скажуть що не вийшло, а причин відмови може бути багато, наприклад: підролені документи. А потім докажіть, що це не ви подавали липові папери. Деякі контори пропонують аидалити штамп з відмовою за 150-200 євро, хімпрепаратами, а це вже кримінал. До чого я?А до того що ці ділки можуть після відмови повернути вам чистий паспорт з видаленим штампом і ви навіть не будете здогадуватись, що ви в базі даних. Можливо я перебільшую, але з чим чорт не жартує.

п.с. В продовження роздумів про автентифікацію знайденого трупу хітчакера) зараз з цим проблем не має бути, головне аби лишилась шкіра хоча би на одному з вказівних пальців, відбитки яких є вбіометричному паспорті)

Опубликовано

Я, возможно, что-то неправильно понимаю, у вас есть 500 евро заплатить посреднику, но нет 1500 евро чтоб положить на счёт в банке и взять там справку? Это и есть финансовое обеспечение.

Вполне возможно, что обойдётся без справки с работы.

Вы все верно говорите, услуги так называемых "посредников" основаны на подделке документов. Вы это понимаете, и должны понимать, что если все откроется, вам никакой договор не поможет, разве что если привлекут кого-то вместе с вами, то вам полегчает.

Вывести печать - вообще смешно. Все отказы есть в базе, помочь может только смена пола, и то не 100%.

В общем, обсуждать нечего. Никаких гарантий не может быть в принципе. Также как и не может быть надежного посредника. То, что вам отказали поляки, может означать, что вы уже засветились и вас всегда будет тщательно проверять. Смотрите сами, ваши деньги, ваша жизнь.

Опубликовано
  mihalych сказал:
Я, возможно, что-то неправильно понимаю, у вас есть 500 евро заплатить посреднику, но нет 1500 евро чтоб положить на счёт в банке и взять там справку? Это и есть финансовое обеспечение.

Вполне возможно, что обойдётся без справки с работы.

Вы все верно говорите, услуги так называемых "посредников" основаны на подделке документов. Вы это понимаете, и должны понимать, что если все откроется, вам никакой договор не поможет, разве что если привлекут кого-то вместе с вами, то вам полегчает.

Вывести печать - вообще смешно. Все отказы есть в базе, помочь может только смена пола, и то не 100%.

В общем, обсуждать нечего. Никаких гарантий не может быть в принципе. Также как и не может быть надежного посредника. То, что вам отказали поляки, может означать, что вы уже засветились и вас всегда будет тщательно проверять. Смотрите сами, ваши деньги, ваша жизнь.

1500 євро - це тільки 37днів, на 90потрібно 90*40=3600 + квитки, які мені нне потрібні, та броні отелів, в яких теж немає потреби. То скільки в такому випадку потрібно на візу? Звісно, можна подати спершу на короткотермінову, а потім пробувати піврічну чи річну мульти, але на це не має часу. потрібна тривала і зараз.

Щодо виведення штампу то це правда, потім на цемісце вклеюється віза) Я просто подав заявку на новий паспорт. Вбазі даних звіснодані вже є,але настільки мені відомо тільки в польській бо відмова була в польській національній. В СІС незанесені.

Опубликовано

Вы настаиваете на соблюдении формальных требований, хотя, вполне возможно, в нестандартной ситуации - такой как ваша, от них можно отступить.

Ну да дело ваше. Варианты есть, решайте сами, какой выбрать.

Опубликовано

Вопрос в тему . Может кто в курсе , будут ли проблемы с открытием визы в Литву 90/180 в чистый паспорт владельцам недвижимости ? И еще вопрос , принимают ли документы в Киеве на ул Бусловской в консульстве или отправляют в визовый центр ?

Опубликовано
  vasiaua сказал:
1500 євро - це тільки 37днів, на 90потрібно 90*40=3600 + квитки, які мені нне потрібні, та броні отелів, в яких теж немає потреби. То скільки в такому випадку потрібно на візу? Звісно, можна подати спершу на короткотермінову, а потім пробувати піврічну чи річну мульти, але на це не має часу. потрібна тривала і зараз.

Щодо виведення штампу то це правда, потім на цемісце вклеюється віза) Я просто подав заявку на новий паспорт. Вбазі даних звіснодані вже є,але настільки мені відомо тільки в польській бо відмова була в польській національній. В СІС незанесені.

Для визы нужно 40 евро в день. У Вас карты есть? Можно даже кредитные деньги показывать. Это во-первых:).

Во-вторых, любые подтверждения Вашего возвращения на родину: док-ты на движимое и недвижимое имущество, несовершеннолетние дети и родители на Вашем попечении и т.д.

В-третьих, ну Вы в курсе да, что билеты на самолет электронные. Любой знакомый (незнакомый за небольшое вознагрождение) может сделать Вам электронные липовые билеты даже с их номерами.

В-четвертых, в соседней теме обсуждали.... Есть банки, которые за 400-600 грн предоставляют справки о состоянии счета даже на 3600 евро- официально.

В-пятых, если есть кто сделает Вам приглашение,- почти все, что выше написала можно не применять:)))

Опубликовано
  vasiaua сказал:
по приглашению какие шансы на мульти в чистый паспорт 180/90?

Про шансы не берусь судить:).

Скажу по опыту- моей маме с пенсией 1100 грн в прошлом году по приглашению поставили 5-летний шенген в абсолютно чистый паспорт.

Опубликовано
  yemeye сказал:
Про шансы не берусь судить:).

Скажу по опыту- моей маме с пенсией 1100 грн в прошлом году по приглашению поставили 5-летний шенген в абсолютно чистый паспорт.

Цікавий випадок)

Яка процедура подання запрошення громадянину Литви? Куди він мажє підти і які документи надати? Які дані йому потрібні від мене? Як швидко це відбувається? Володієте такою інфою? Буду вдячний

Опубликовано
  vasiaua сказал:
Цікавий випадок)

Яка процедура подання запрошення громадянину Литви? Куди він мажє підти і які документи надати? Які дані йому потрібні від мене? Як швидко це відбувається? Володієте такою інфою? Буду вдячний

Гражданин Литвы с копией первой страницы Вашего паспорта идет в департамент миграции своего города. Оплачивает 5 евро и ждет не больше недели. Через неделю получает номер приглашения. Этот номер Вы указываете в анкете при подаче док-тов. И, кстати, Ваши взаимоотношения с гражданином Литвы тоже в анкете указываете. Кто он/она Вам:).

Опубликовано
  yemeye сказал:
Гражданин Литвы с копией первой страницы Вашего паспорта идет в департамент миграции своего города. Оплачивает 5 евро и ждет не больше недели. Через неделю получает номер приглашения. Этот номер Вы указываете в анкете при подаче док-тов. И, кстати, Ваши взаимоотношения с гражданином Литвы тоже в анкете указываете. Кто он/она Вам:).

Припустимо, моі знайомі в Литві зроблять гостьове запрошення. Чи буде достатньо наступних документів для подачі у візовий центр, а саме:

- Свідоцтво приватного підприємця, без довідок про доходи

- Довідка з банку про наявність певної суми на рахунку

- Документи право власності на нерухоме майно (земельна ділянка) та рухоме майно (автомобіль)

Якщо я попрошу зразу річну, то в разі відмови в річній можуть поставити 6 чи 1 місяців? Коли відмовляють то відмовляють взагалі чи можуть надати менш тривалого терміну на свій розсуд?

Також цікавить чи запитують у візовому центрі чи анкеті про попередні відмови у візах.

Опубликовано
  vasiaua сказал:
Припустимо, моі знайомі в Литві зроблять гостьове запрошення. Чи буде достатньо наступних документів для подачі у візовий центр, а саме:

- Свідоцтво приватного підприємця, без довідок про доходи

- Довідка з банку про наявність певної суми на рахунку

- Документи право власності на нерухоме майно (земельна ділянка) та рухоме майно (автомобіль)

Якщо я попрошу зразу річну, то в разі відмови в річній можуть поставити 6 чи 1 місяців? Коли відмовляють то відмовляють взагалі чи можуть надати менш тривалого терміну на свій розсуд?

Також цікавить чи запитують у візовому центрі чи анкеті про попередні відмови у візах.

На мой взгляд док-тов достаточно. Наберите в поиск визовый центр Литвы. На их сайте есть инфа и конт тел. Отвечают на все вопросы.

Пс моя мама подала со мной док-ты... Мне приглашение не нужно было- я на половину литовка. Ей посольство вообще никакую не хотели давать, доки лежали в посольстве 2 недели, как только поступило приглашение открыли визу. А когда получили паспорт на руки- мягко говоря удивились:). Я к чему- могли влепить отказ, но терпеливо ждали приглашение! Если не найдете сайт, я после 15 буду за компом, сброшу ссылку. Пишу с тел.

Опубликовано

Доброго вечора, друзі)

Промоніторив трохи інфи поп посередникам. Знатить ситуація наступна. Всі посередники пропонують виключно бізнес візи, якщо ми говоримо про піврічну чи річну мульти, паспорт при цьому подається у візовий центр без вашої присутності, всі документи, окрім паспорту, виготовляють під вас, це і довідка з роботи і рух та залишок коштів на рахунках, все "липове" (деякі компанії пропонують окремо довідки, ціна в середньому 300грн за 1шт, наприклад довідка з уявної роботи). При цьому клієнту обіцяють 100відсотків гарантії у відкритті. У моєму випадку, вже маючи відмову в польській національній, хоча паспорт змінив і штамп в ньому відсутній, але якщо це десь світиться в системіі якщо консульство зацікавиться походженням всіх довідок і запрошення уявного бізнес партнера з литовськоі сторони, то проблем не уникнути. Або приведу елементарну ситуацію яка може викликати підозру: людина місяць тому подавала документи на національну роботчу візу з метою працевлаштування в одну країну, а зараз при подачі на гостьову чи бізнес в іншу країну подає довідку з роботи за останні, наприклад 6місяців. Попередня ціль візиту була Польща - робота, а через місяць вже бізнес і довідка з роботи за останні півроку. Тож в даному випадку аби давати 100, чи як деякі 110, відсотків гарантіі у відкритті візи треба мати особисте знайомство з консулом як мінімум, а ліпше з самим президентом)

Але. Але виходить що інших шляхів просто не існує, бо того переліку документів які я маю і про які ми говорили вище не достатньо. Телефонував у візовий центр, сказали що обов"язково потрібно: -рух коштів та залишок, - робота. Я являюсь підприємцем але офіційно діяльності не веду, рух коштів показати не можу, вірніше можу але там смішні суми. Можу показати довідку про залишок коштів та документи права власності на рухоме і нерухоме майно. Якщо візовий центр і прийме наявний перелік то шанси отримати візу дуже малі.

Така от палиця в двох кінцях виходить. Чи з двома кінцями)

Цікавить ваша думка і перепрошую за трішки сумбурний текст - не маю літературного таланту)

Дякую вже)

Опубликовано
  vasiaua сказал:
Телефонував у візовий центр, сказали що обов"язково потрібно: -рух коштів та залишок, - робота. Я являюсь підприємцем але офіційно діяльності не веду, рух коштів показати не можу, вірніше можу але там смішні суми. Можу показати довідку про залишок коштів та документи права власності на рухоме і нерухоме майно. Якщо візовий центр і прийме наявний перелік то шанси отримати візу дуже малі.

Така от палиця в двох кінцях виходить. Чи з двома кінцями)

Цікавить ваша думка і перепрошую за трішки сумбурний текст - не маю літературного таланту)

Дякую вже)

Да, все верно. Самые главные док-ты справка с работы и движение средств из банка. В Вашем случае обращение к посредникам самый оптимальный вариант.

PS инф-ция свежая - сегодня муж подавался на визу.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...