Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Яка реальність отримання гостьової візи людиною, яка збирається відвідати друга чи подругу в Канаді??? Які чинники впливають на результат???

вірогідність 50/50. Як на мене, більче шансів поїхати до родича, ніж до друга.

Офіцерові по цимбалах до кого ви зібрались їхати якщо не зможете довести наявність грошей та майна.

Опубликовано

+1. А ще важливо довести, що якщо у вас там всі рідні, то ви не кинете тут всі свої надбання (діти, до речі, не такий вже і якір в цій ситуації - вони можуть через Фемілі Клас переїхати, якщо з Канади їх зможуть спонсорувати, наприклад, рідні бабуся та дідусь) та не будете намагатися лишитись "хоч тушкою, хоч опудалком".

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано

Досить цікаві цифри в статі "На что идут налоги, уплаченные украинцами".

]]>http://forbes.ua/nation/1349821-na-chto-id...nnye-ukraincami]]>

З України імігрують люди і дивуються ПДВ в Канаді. Воно нараховується окремо на касі. Але бачите, люди геть не розуміють скільки грошей в Україні на податки віддають.

Опубликовано

Montreal, а тепер гляньте інфу по найбільшій статі видатків з вашого лінку, співставте з інформацією про вікову піраміду в Україні, яку ми обговорювали недавно. І побачите, що чекає Україну в найближчі 5-10 років.

Доречі по податках в місяць там наведений найлегший варіант з роботою як приватний підприємець на єдиному податку. Яку зараз кардинально урізали по видах діяльності.

Якщо брати офіційну роботу з врахуванням нарахувань на фонд заробітньої платні, то цифра в 60% досягається ще до стовпчика про ПДВ.

А взагалі журналюги ламери, взяли середню зарплату, яка рахується з найманих працівників, а не самозайнятих. І порахували податки для самозайнятих.

Опубликовано
+1. А ще важливо довести, що якщо у вас там всі рідні, то ви не кинете тут всі свої надбання (діти, до речі, не такий вже і якір в цій ситуації - вони можуть через Фемілі Клас переїхати, якщо з Канади їх зможуть спонсорувати, наприклад, рідні бабуся та дідусь) та не будете намагатися лишитись "хоч тушкою, хоч опудалком".

Дякую всім, хто ділиться своїми думками, досвідом. Стосовно мене - я вже маю багаторазову довгострокову візитер візу, мені якось повезло довести офіцеру свої благі наміри. Я просто допомагаю товаришу, який має бажання відвідати в Канаді своїх друзів. Якби в нього там була родина, довести його звязки з запрошуючою стороною булоб простіше чим з друзями - мені здається, що це таког впливає на рішення. В 2008 подавав сам на візитер візу і ще через особисту подачу, там в посольстві я зустрів одного чоловіка, який також їхав до друзів і доказував свої звязки з запрошуючою стороною показуючи дівчині в віконці, при поданні пакету документів, товстий альбом з фото. якщо фото допоможе - то при онлайн реєстрації варто їх прикріпити до супровідного листа???

Хто має яку думку ?? Можливо хтось стикався з подібним ?? Поможіть при можливості.

Наперед вдячний.

Опубликовано
Як на мене, більче шансів поїхати до родича, ніж до друга.

Офіцерові по цимбалах до кого ви зібрались їхати якщо не зможете довести наявність грошей та майна.

З досвіду моїх знайомих: дівчині, яка їхала до подруги, мала хорошу роботу і залишала вдома чоловіка і будинок відмовили. А іншій, яка їхала до сестри, незаміжня і без майна, але з хорошою роботою, дали візу. З тих кого я знаю і їхав в гості до родичів дали візу.

Звичайно шо це не закон, але певна тенденція є.

Опубликовано (изменено)

Істина про середню зарплату в Україні :

post-54993-1364319973_thumb.jpg

Изменено пользователем J.D.
Оверквотинг. За следующее нарушение будет поднят уровень предупреждений.
Опубликовано (изменено)
Істина про середню зарплату в Україні

Класно!!! :lol:

Оверквотинг. За следующее нарушение будет поднят уровень предупреждений.
Опубликовано (изменено)

Ми їхали в Канаду в 2009р. в гості по запршенню від рідного брата. До документів прикладали довідки з роботи, про нерухомість (квартиру) яку залишаємо і свідоцтво про народж. 18-літньої дочки, яка залишалась на Україні. Візу дали в той же день, на інтерв'ю навіть не викликали. Самі тоді здивувались, що так все легко пройшло.

До речі, привіт усім і приймайте в свою компанію. Я сама галичанка, народилась у Львівській області. Правда тепер ми вже 8-й місяць в Канаді. Обживаємось потроху.

Неверное цитирование.
Опубликовано

Відправив я дорогі друзі запит на CAIPS..Тепер чекатиму на відповідь...Але є проблема:до закінчення дії ЛМО залишилось 28 днів,а результати можуть бути аж через 45 днів...Але люди пишуть,що приходили і швидше (24).Надіюсь і в мене так буде... :icon_neutral:

Опубликовано

Хммм... В цьому випадку особисто я, якщо не отримала б відповідь до завершення ЛМО, то на власний ризик подалася б онлайн. З урахуванням того, що могло бути не так.

Але це, підкреслюю, моє ІМХО. Не більше.

А я тільки-но пропустила дзвінок з МОМ. Намагаюся передзвонити їм - ніхто не відповідає...

Опубликовано
Хммм... В цьому випадку особисто я, якщо не отримала б відповідь до завершення ЛМО, то на власний ризик подалася б онлайн. З урахуванням того, що могло бути не так.

Але це, підкреслюю, моє ІМХО. Не більше.

А я тільки-но пропустила дзвінок з МОМ. Намагаюся передзвонити їм - ніхто не відповідає...

Так і буде..Але хотілось би отримати CAIPS і тоді можна б було ретельніше підготуватися...P.S. Якщо не секрет,що хочуть з МОМ?

Опубликовано

Аби ж... Поки що про всяк випадок заздалегідь записалися на медицину. Може, там щось змінилося в цьому плані через ситуацію в Києві? Бо інших ідей з цього приводу не маю.

Опубликовано

Якщо хочете недорого летіти, маєте час, бажано шенгенську візу і небагато валіз, то поєднуйте квитки з України в Європу з дешевими авіаперевізниками з Європи - Condor, Air Transat, Sunwing, Arkefly, Corsair.

Наприклад, 20 травня з Києва:

Київ 06:40 - Стамбул 08:40 Ukraine Intl Air – рейс 711, $203

або за день до цього зі Львова і ночувати в Стамбулі ($50-$100):

Львів 15:20 - Стамбул 17:25 Turkish Airlines - рейс 442, $154

і потім після полудня 20 травня:

Стамбул 13:20 - Монреаль 16:40 Air Transat - рейс 101, $339

Таких варіантів дуже багато, ціни вище з kayak.com, але їх в системі без додаткових пошуків не знайти, тому що ці компанії між собою не співпрацюють.

Опубликовано
Нє ну ще десь в Амстердамі чи Лондоні я би ночував. А от в Стамбулі.... Ну не знаю.

Боїшся що за ребро підвісять козаченька славного? :blink:

В Цареграді на риночку,

Та п’є Байда мед-горілочку.

Та п’є Байда мед-горілочку.

Ой п’є Байда мед-горілочку,

Та не день, не нічку,

Та не годиночку.

Та не день, не нічку,

Та не годиночку...

Опубликовано

:-D:icon_thumbs_up:

А я в Стамбулі застрягла мало не на тиждень, коли вибухнув вулкан Ейяфйятолйокудль. І знаєте що? Мені сподобалося!

До речі, оскільки зараз Турція для громадян України безвізова, то можна скористатися стоповером і прогулятися містом. Там є що подивитися і куди піти - на всі смаки. Дуже універсальне місто.

А для переліту Кондором віза теж не потрібна - рейс з Франкфурту стикується з рейсом Люфтганзою з Києва; квиток на весь маршрут виписується Кондором і виходити в шенгенську зону не треба.

Опубликовано

А не простіше на пряму поляками (LOT)??? В принципі - може бути. Зі Львова до Торонто на 20.05.13 - 710 USD, загальний час перельоту приблизно 12 год. оптимальніше не найшов. Сам так літаю.

Опубликовано
Це якщо до Торонто. А якщо на захід - то дешевше і зручніше Кондора нічого немає.

На рахунок Кондора повністю підтримую. Ми летіли з Києва до Калгарі через Франкфурт по цілком достойній ціні не дивлячись на середину літа.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...