Aidan Опубликовано 24 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 24 марта, 2013 Теоретично може. Практично - йому доведеться доводити, чому він не може знайти на цю роботу місцевого кандидата, перш ніж надавати документи на підтверждення, чи може його компанія працевлаштувати іноземця фулл-тайм на весь термін контракту, виплачувати йому зарплатню не нижче за середній рівень і т. ін. Не всі на це погоджуються. Але спробувати можна, чому ні. І знов-таки, ваша дружина цілком може на цей час податися на навчання, і якщо отримає стаді перміт, то буде собі навчатися... а ви тим часом матимете право на open work permit, з яким можете шукати собі роботу де завгодно без ніяких ЛМО. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 24 марта, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 24 марта, 2013 На попередній сторінці згадували про громадянство. Друге і більше громадянство в Україні не є противозаконним. Україна просто не видає українського поки не відмовився від попереднього. Причому і в цьому правилі є винятки) На рахунок чому такі складнощі при відмові. Це ж вам треба відмовитись, правильно, значить є місце чиновнику здерти з вас гроші. На рахунок оформлення ПМЖ за межами України. Наприклад на сайтах консульства в Торонто і посольства в Оттаві, описана процедура як це зробити поштою в Канаді. Цитата
doctor_p Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 На рахунок оформлення ПМЖ за межами України. Наприклад на сайтах консульства в Торонто і посольства в Оттаві, описана процедура як це зробити поштою в Канаді. Це ви маєте на увазі поробити довіреності будучи в Канаді і шоб то все хтось робив в Україні? Чи там ше якісь є варіанти? Бо ми не вкурсі. Але через довіреність то є глухий номер, бо то ДУЖЕ не просто зробити самому, персонально свою справу, як би то виглядало і шо би їм казали чиновники якби за нас хтось ходив, а найголовніше скільки би то коштувало, уявити таке не просто. А якщо просто поштою, ну не знаю може і можна, але то швидше на папері написано шоб було видно як в нас все добре і просто робиться, практично як то виходе і скільки часу займає можна тільки догадуватися. Люди добрі, приїхав я в Україну і не вірю, невже я тут народився і так довго жив??? Це якась "чорна діра", сумно до сліз. Ми з братом приїхали, він не був в Україні 5 з лишком років, від цього всього відійти не може, особливо від доріг, поки з Борисполя до Тернополя доїхали в машині почали торохтіти мабуть всі деталі які там є. Я як їхав в Канаду дороги вроді такі страшні не були, чи то я вже до хорошого привик, а то як після битви під сталінградом, вроді на них бомби кидали. Цитата
viklv82 Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Шановні форумчани, для чого собі ускладнювати життя позбавляючись українського громадянства, якщо згідно українського законодавства - це не вважається протизаконно??? Сама система спонукає людей на злочин - давання хабара, інакше заморочать так голову, що без того не "порішаєш". Я думаю, що я не відкрив вам чогось нового. Кожен з вас, ще не так давно жив (виживав) в "сірих" буднях беззаконня "загнаної" держави. Мало того, треба ще оплатити якесь надумане держ мито. За що ?? На мою думку, кожна тверезомисляча людина не так легко розтанеться з 650 (точно не знаю - ніби так) ...............доларами, краще віддайте дітям, на благочинність, які потребують дорожезного лікування - буде більше користі. Цитата
doctor_p Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Ви мабуть не дуже уважно читали мої попередні пости, я писав що склалися такі умови що треба це зробити, є не двозначні причини. Пояснювати не хочу, бо полетять зараз у мене каміння і всі почнуть розказувати те що мене не цікавить, а не те про що я питав. Цитата
Aidan Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 А ми ще виїхати не встигли, а вже цікавимося, як років через 5 відмовитися від українського громадянства... Так воно якось спокійніше жити. А поки що запасаюся попкорном і займаю місце в першому ряді вивчати досвід інших! І так; таких доріг, як цього року, я просто не пам"ятаю. Це справді щось, в голові не вкладається! Тільки ж в червні було Євро; до нього у нас тут все вилизували і ремонтували! Я живу в 10 хв. від стадіону, де були матчі... сніг зійшов - дороги, як їх бомбили. Мені машину просто шкода; потеплішає - треба її відганяти, підвіску перебирати. Тільки ж в серпні перебирали... viklv82, ну а як я матюкаюся щомісяця, коли "відстьобую" аж два внески в ПФ - за себе і за чоловіка? Та я б краще ті гроші віддала конкретним пенсіонерам - мамі, дядьку, хресній, комусь з сусідів... Бо нам щоквартала рівень внесків піднімають, а от щоб до пенсій додавали тим, у кого вона не мінімальна, такого я не бачила! І так всюди і в усьому. А ви кажете за держмито... Там ще буде весело, коли тре буде піти по інстанціях - податковій особливо - збирати довідки, що вони до тебе претензій не мають і відпускають на всі чотири. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
viklv82 Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Ви мабуть не дуже уважно читали мої попередні пости, я писав що склалися такі умови що треба це зробити, є не двозначні причини. Пояснювати не хочу, бо полетять зараз у мене каміння і всі почнуть розказувати те що мене не цікавить, а не те про що я питав. Тоді вибачте. Я вдійсності не всі Ваші пости читав. Лишається тільки одне - готувати явні гроші (держмито) з "непередбачуваними затратами". Можливо краще це зробити через доручення, через довірену особу. Цитата
doctor_p Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Там ще буде весело, коли тре буде піти по інстанціях - податковій особливо - збирати довідки, що вони до тебе претензій не мають і відпускають на всі чотири. Сьогодні був якраз в податковій, я в Україні був ПП чи ФОП чи як там тепер це називають. Сказали шо все так просто як мені треба не робиться, але як побачили шо я закритий, сказали шо в середу все буде. Всім хто підприємець рекомендую закритися як будите їхати. Всі цікавинки які будуть в цьому процесі буду описувати. Бо поки в Україні робити і так нема шо. Цитата
viklv82 Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Там ще буде весело, коли тре буде піти по інстанціях - податковій особливо - збирати довідки, що вони до тебе претензій не мають і відпускають на всі чотири. Сьогодні був якраз в податковій, я в Україні був ПП чи ФОП чи як там тепер це називають. Сказали шо все так просто як мені треба не робиться, але як побачили шо я закритий, сказали шо в середу все буде. Всім хто підприємець рекомендую закритися як будите їхати. Всі цікавинки які будуть в цьому процесі буду описувати. Бо поки в Україні робити і так нема шо. Залишається побажати Вам успіху. Коли моя сестра виїждала з України в 2007 (їй на той момент було 18), то її ще потрібно було пред'явити довідки з Укртелекому, водоканалу, обленерго, газової служби про відсутність заборгованості. Та щей дозвіл на виїзд від обох батьків які її спонсорували. Закони - дай Боже щастя. Цитата
Aidan Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Отож і ми зареєстровані як ФОП... Знайома бухгалтерка з власної практики порадила мені не закриватися одразу, а коли будемо їхати, перейти на загальну систему і три роки здавати "нульовки", щоб потім закритися без питань. А інакше зараз мінімум квартал, а то й більше доведеться побігати по перевірках, бо ж вели діяльність... Подивимось, як воно буде. А я ще застала виїзні візі на початку 90-х, коли їхала вчитися в Штати! Спочатку побігали з батьками по установах, збирали якісь дурнющі нікому не потрібні папірці з облоно, наприклад (яке, звичайно, до мого навчання за кордоном не мало жодного відношення), щоб мені в консульському відділі МЗС поставили той штамп з дозволом на виїзд з теренів неньки, (а так високо довелося іти, бо я ж була неповнолітня і їхала без супроводу батьків)... Іронія полягала в тому, що наступного вже місяця цей релікт з радянських часів відмінили, і на момент мого перетину кордону ця "віза" була вже не потрібна! Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
viklv82 Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Народ, може хтось знає!!! Яка реальність отримання гостьової візи людиною, яка збирається відвідати друга чи подругу в Канаді??? Які чинники впливають на результат??? Цитата
Aidan Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Як завжди - зв"язки з країною постійного проживання (робота/навчання, нерухомість, бізнес, родина...), наявність доказів, що людина повернеться по закінченні терміну візи і не намагатиметься лишитися нелегально, платоспроможність, повністю и правильно оформлені документи. Вірогідність - це дуже індивідуально. Але їздять же люди, і немало. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
viklv82 Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Тобто, .......їду на два тижні до друга на рибалку, ........... шкода, що не зможу взяти з собою свою яхту, бо її транспортування займе мінімум два місяця )) Цитата
viklv82 Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Як завжди - зв"язки з країною постійного проживання (робота/навчання, нерухомість, бізнес, родина...), наявність доказів, що людина повернеться по закінченні терміну візи і не намагатиметься лишитися нелегально, платоспроможність, повністю и правильно оформлені документи. Вірогідність - це дуже індивідуально. Але їздять же люди, і немало. Якщо серйозно, то мені особисто було тяжко на інтерв'ю доказати що я збираюся повернутися в Україну, маючи нерухомість у Львові, маленький бізнес і взагалі в мене життя прикрасне. Правда, моя візова історія була не погана: Шенгенські бізнес візи з багаторазовими короткотерміновими поїздками (Швеція, Норвегія, Німеччина) і малі діти, яких залишаю в Україні. Цитата
viklv82 Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Мав на увазі, що інтервю в якійсь мірі має + , можна хоча б було спробувати особисто переконати офіцера про свої наміри та фактори впливу на повернненя в Україну. А при пакетній чи онлайн подачі, яким чином людина має доказати свої дружні відносини з запрошуючою стороною ?? Цитата
Vo_Vik Опубликовано 25 марта, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Таке питання, оце вище ви обговорюєте відмову від громадянства чи виїзд на ПМЖ? Бо це 2 різні речі. А ви помойму змішали це всьо докупи. Цитата
viklv82 Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Таке питання, оце вище ви обговорюєте відмову від громадянства чи виїзд на ПМЖ? Бо це 2 різні речі. А ви помойму змішали це всьо докупи. І одне і друге. Можна зрозуміти де і на яке питання є відповідь. В цій темі конкретизується, які питання обговорюються, а які ні ?? Цитата
Aidan Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Та ні; так ото язиками ляпаємо "за життя"... Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
viklv82 Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Я також так подумав.... А вліз в тему - думаю по темі, я з Галичини. Хо тя з Харкова - також бажані гості, чи правильно сказати "Свої Рідні" тут )) Цитата
Aidan Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 ну як - завантажити одним файлом світлини разом за різні роки, його лист підтримки... щось таке. зи: це я зараз в Харкові. А так сама з Сокальського р-ну. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
viklv82 Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 ну як - завантажити одним файлом світлини разом за різні роки, його лист підтримки... щось таке. зи: це я зараз в Харкові. А так сама з Сокальського р-ну. Я то думаю - звідки вітер дує. Відчутно західну душу. )) Нічого поганого не маю відносно інших частин України. Навіть на Донеччині - простий нарід таксамо терпить безпридєл, як і терплять на Західній Укр.......... Ми всі тут квартиранти (мягко кажучи) для "невеликої групки" " приблатньонних". Шкода - але це реальність - "МАТРИЦЯ" з Вітьою и компанією в головній ролі )) Цитата
Vo_Vik Опубликовано 25 марта, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 І одне і друге. Я просто про те що виглядає, по повідомленнях ніби люди плутають. <noindex>http://www.ukrconsulate.com/pag/services-permanent.html</noindex> - ось як оформляти ПМЖ з Канади. В Оттаві процедура схожа. Я того не робив, але схоже що можна. <noindex>http://www.ukrconsulate.com/pag/services-c...-cessation.html</noindex> - ось вихід з громадянства. В обох випадках, якщо час не піджимає нема ніяких законодавчих обмежень про перебування на території України для оформлення цих статусів. Цитата
Vo_Vik Опубликовано 25 марта, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Як варіант відмазки від українських чиновників, то подається заява і отримується папір, що ви в процесі відмови від громадянства. Тобто наприклад дурнуватий закон про штрафи за не повідомлення про друге громадянство не буде поширюватись і тд. А вже коли саму відмову оформить держава Україна і чи призупинить ваше громадянство взагалі, то не ваші проблеми будуть. В плані податків, то громадянство немає жодного значення, як в Україні, так і в Канаді при нарахуванні громадянства роль грає резиденство. Цитата
Aidan Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Дякую за посилання, цікаво! Вже відмітила собі, які ще додатково документи треба буде взяти, щоб одразу були з собою про всяк випадок (довідка з останнього місця роботи, копії свідоцтв про смерть батьків і все таке). Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
smisha Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 25 марта, 2013 Яка реальність отримання гостьової візи людиною, яка збирається відвідати друга чи подругу в Канаді??? Які чинники впливають на результат??? вірогідність 50/50. Як на мене, більче шансів поїхати до родича, ніж до друга. Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>