Vo_Vik Опубликовано 4 марта, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 4 марта, 2013 А взгалі хтось знає ціль його візиту в Україну? Судячи по твітеру Голокост. Цитата
Aidan Опубликовано 4 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 4 марта, 2013 Ні, я так розумію, то пов'язано з відкриттям візового центру у Львові: <noindex>http://ua.korrespondent.net/ukraine/events...dnu-kilkist-viz</noindex> Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
smisha Опубликовано 5 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2013 Тема Голокосту була однією з головних. Він відвідав масове поховання євреїв в Самборі (Львівська область), відвідав поховання в Бикивні, Бабиному Ярі. Крім того запалив свічку в національному музеї Голодомору. Твіт Дж. Кені: Canada was the 1st country in the world outside of #Ukraine to recognize Holodomor as a genocide.One of the greatest crimes in human history Ще один твіт Дж. Кені: In all of my meetings with Ukrainian officials, I invited Ukraine to participate in the International Alliance for Holocaust Remembrance Також відвідав львівський музей "Тюрма на Лонцького" : at the Lonski Prison Museum, where hundreds of Ukrainian nationalists were tortured & killed. Також міністр зустрівся з представниками українських церков, опозиційними силами та представниками офіційної влади - міністром закордонних справ Кожарою та Іриною Акімовою. Повний звіт із поїздки можна прочитати на сайті <noindex>www.cic.gc.ca.</noindex> Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
smisha Опубликовано 5 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2013 -дубль- Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
smisha Опубликовано 5 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2013 -дубль- Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
smisha Опубликовано 5 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2013 дубль Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
Vo_Vik Опубликовано 5 марта, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 5 марта, 2013 То вже квадрупль, а не дубль) Цитата
Vo_Vik Опубликовано 5 марта, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 5 марта, 2013 Я тут пострадав і склав <noindex>табличку розповсюдженості української мови в Канаді</noindex>, може комусь пригодиться при виборі майбутнього місця проживання) Цитата
odonacer Опубликовано 5 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2013 Здається вчора я тут бачив коментар про те, що Кенні це хороший міністр і була, знову ж таки здається, пропозиція його у премєри? Давайте лише нагадаємо собі про backlog по FSW та про крах програми FSW як програми професійної іміграції. Цитата
Aidan Опубликовано 5 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2013 Можна, я про Кенні помовчу? Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Aidan Опубликовано 5 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2013 Vo_Vik, цікава статистика. З одного боку приблизно передбачувана у відсотковому значенні, а з іншого - цікаво, що не завжди високий відсоток на рівні провінції або високі абсолютні цифри означають і високий відсоток вживання мови в побуті. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Vo_Vik Опубликовано 5 марта, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 5 марта, 2013 Мене дивує зовсім інше, наприклад майже рівні за чисельністю україномовні общини Монреалю, Гамільтону, Саскатуну, Калгарі і Ванкуверу зовсім не пропорційно представлені в інтернеті наприклад тай взагалі по заходах які проскакують в різних повідомленнях. Цитата
Гуцул Опубликовано 5 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2013 Доброго дня шановні! Є запитаннячко,що до підготовчих курсів англійської мови.одним словом готують тут в нашій стране лімонї для прохоження IELTS. Якый там маэ буты пропускний балл.і яка пудгруппа,"Дженерал" чи "Академік"? Цитата
Vo_Vik Опубликовано 5 марта, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 5 марта, 2013 Для імміграції дженерал, я навчання Академік. А прохідний бал, то вже від програми залежить. Вам куди? Цитата
Гуцул Опубликовано 5 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2013 Для імміграції дженерал, я навчання Академік. А прохідний бал, то вже від програми залежить. Вам куди? Дякую,за відгук!) На Сасакачеван програма Цитата
frezzer Опубликовано 5 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2013 Мінімум IELTS "4", по кожному з розділів. P.S. Це так на сьогодні. Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
rombik Опубликовано 5 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2013 frezzer ви вже додаткові документи відіслали? Цитата
smisha Опубликовано 6 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 6 марта, 2013 Здається вчора я тут бачив коментар про те, що Кенні це хороший міністр і була, знову ж таки здається, пропозиція його у премєри? Давайте лише нагадаємо собі про backlog по FSW та про крах програми FSW як програми професійної іміграції. Це ж не його провина, що всі ломанулись в Канаду, як тільки просвистів свисток. Канада хоч і велика, але не резинова. Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
smisha Опубликовано 6 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 6 марта, 2013 Мене дивує зовсім інше, наприклад майже рівні за чисельністю україномовні общини Монреалю, Гамільтону, Саскатуну, Калгарі і Ванкуверу зовсім не пропорційно представлені в інтернеті наприклад тай взагалі по заходах які проскакують в різних повідомленнях. Як на мене, такі речі тримаються на особистостях, а не на масах. Якщо в регіоні проживає кілька активних людей, то відповідно і життя буде протікати більш помітно. Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
frezzer Опубликовано 6 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 6 марта, 2013 frezzer ви вже додаткові документи відіслали? Відправив, 27 лютого 2013. Поки що глухо, ні ресіпта, нічого. Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
Aidan Опубликовано 6 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 6 марта, 2013 Канада хоч і велика, але не резинова. Гггг, це ми Торонто між собою так називаємо - "нерезинове". Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
odonacer Опубликовано 6 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 6 марта, 2013 Здається вчора я тут бачив коментар про те, що Кенні це хороший міністр і була, знову ж таки здається, пропозиція його у премєри? Давайте лише нагадаємо собі про backlog по FSW та про крах програми FSW як програми професійної іміграції. Згадав <noindex>де</noindex> я бачив коментар про "хорошого Кені". Можу вам лише порадити почитати критику на Кенні як на міністра імміграції, а також критику самої програми імміграції, та про скандали щодо заборони на в"їзд одних людей і дозволу на в"їзд і читання лекцій інших радикалів - це навіть у Вікіпедії є. Також мені дуже сподобався коментар Станіслава, там же ж: "Премєр має бути більш харизматичним, думаю. Просто нормальний депутат і схоже міністр на своєму місці." І дійсно, людина на свому місці; покращенням у FSW, як приклад, немає меж. Цитата
smisha Опубликовано 6 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 6 марта, 2013 в цьому і полягає робота міністерства - підлаштовувати умови програми під потреби країни. якщо за рік імігрує 250 000 - значить програми швидше хороші, ніж погані. Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
smisha Опубликовано 6 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 6 марта, 2013 Канада хоч і велика, але не резинова. Гггг, це ми Торонто між собою так називаємо - "нерезинове". до речі Торонто передостанні в <noindex>рейтингу росту зарплат</noindex> (останнім іде Квебек ((( ). Попереду Альберта та Саскачеван. Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
Aidan Опубликовано 6 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 6 марта, 2013 Ще один аргумент жити (і працювати) не там. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.