Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

А у онлайні результатів що ше нема?

Skilled Workers (NOC 7252-B)

November 28, 2010 - Began to search for job offer

December 4, 2010 - IELTS

July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer

January 26, 2012 - Application received

March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application

February 11, 2013 - Additional documents requested

January 16, 2014 - Additional documents requested

July 28, 2014 - Letter of refusal has been received

July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions

Опубликовано

Спеціальність не грає ніякої ролі, для всіх мінімум 4 по кожному з розділів.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

Де я можу знайти відповідь на таке питання: моя дружина провізор (фармацевт після інтернатури).Ця професія є у списку 29 потрібних для Канади. На якому рівні їй потрібно знати мову і який процес імміграції?

Опубликовано
  frezzer сказал:
А у онлайні результатів що ше нема?

Будуть в п'ятницю (сподіваюся; коли я здавала - все одне виклали із запізненням).

rombik, для категорій C і D, а також для тих, хто не має джоб оффера, вимагають:

Listening – 4.5

Reading – 3.5

Writing – 4

Speaking – 4

Для тих, хто має джоб оффер, я так розумію, роботодавець пише аффідавіт, що рівень мови майбутнього працівника є достатнім для спілкування та виконання робочих функцій. Вся інформація з офіційного іміграційного сайту Саскачевана.

Це в Саскачевані. А щодо вашої дружини - то ви про федералку? Тут є окрема тема для цього, Skilled Workers Program, але проблема в тому, що поки що цю програму призупинено до 4 травня і остаточно ще не всі правила опубліковано. Почитайте, звичайно... а мову їй треба знати н рівні "всі 7".

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано
  Aidan сказал:
Для тих, хто має джоб оффер, я так розумію, роботодавець пише аффідавіт, що рівень мови майбутнього працівника є достатнім для спілкування та виконання робочих функцій. Вся інформація з офіційного іміграційного сайту Саскачевана.

Так, дає роботодавець, але останнім часом чомусь і на рівні SINP і на рівні посольств просять додатково екзамен, про що попереджають у гіді SINPу (БУВАЄ ЦЕ НЕ ЗАВЖДИ). Мінімальні бали були вказані на сайті SINP, але десь місяців 11 тому їх звідти прибрали, йшлося про всі четвірки для категорій NOC А, В, 0 i designated trade in Saskatchewan

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

frezzer, я якраз сьогодні на цей сайт заходила, щоб звідти скопіювати інформацію і бали. Тобто, якщо і прибирали, то зараз її повернули. Але в будь-якому разі моя особиста думка така, що без рівня принаймні 4,5-5 в Канаді нема чого робити.

А посольство так, вимагає результати тесту вже чи не від кожного апліканту. Від абсолютної більшості - то точно.

Опубликовано

Про реальний потрібний рівень мови згоден на 100%. А бали для NOC А, В, 0 i designated trade in Saskatchewan, повернули? Шукав позавчора, в упор не міг знайти. Знаходив тільки про С і D.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

Калькулятору нема, але є реальна форма, там по ній легко розібратися ось вона <noindex>http://www.saskimmigrationcanada.ca/sinp-400-1/</noindex>

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

Дякую, подивилася. Ну що, світ очей моїх набирає якраз 35 балів... якщо не станеться диво і у нього не буде 4-5 в сертифікаті.

Опубликовано

Саскачеванський телевізійний серіал про маленьке містечко і людей, які у ньому живуть, а ключовим персонажем є син власника gas station. Я дивився декілька епізодів, але не підсів на нього.

Опубликовано

Ні, щось не хо. Ще в життю надивлюся (можливо). ;) Я краще улюблених "Мерців" подивлюся (Walking Dead, в українському перекладі - "І мертві підуть"), якраз другу частину третього сезону розпочали.

До речі, товариство! Підтримайте (майже) волонтерську групу перекладачів та дублерів UATeam на "Гуртом", <noindex>дивіться популярні фільми, серіали та мульти українською</noindex>!

Опубликовано

А ми підсіли на Канадську "класику", оце вже додивляємось Деграсі. Цікаво дивитись наскількі змінилось життя в Торонто за останні 30 з гаком років. Культурні цінності і все таке.

Опубликовано

І тут ота Гюрем! :angry:

Та то вже і вся Україні підсіла - ну чисто друга Санта Барбара! :) Так скоро і дітей Сулейманами називати будуть, а по селах телят то вже певно і так називають :)

Опубликовано

odonacer, :-D:rolleyes:

Смішки смішками, а за даними статистики у нас в Україні тогоріч вже з'явилося чи то 3, чи то 4 Декстери... :huh:

До речі, точну назву того серіалу, здається, ніхто так і не знає. На базарі чула, як тітки його обговорюють - називають "турецька Рокосолана". І всім зрозуміло! А я не дивилася. Відстала від тренду. Але ще дивлюся потроху "Революцію". Сюжет так собі, але який постапокаліптичний стімпанк!

Опубликовано

Думаю, що поки вони до школи підуть, про серіал вже забудуть (цей сезон передостанній). А от Ісусу буде важче... :huh:

Хоча... У латиносів Хесус же цілком нормальне, повсякденне ім'я!

Опубликовано

І ще прізвище - Гуттьєрес-і-Сааведра... :huh:

У іспанців же офіційне прізвище - це поєднання прізвища батька і прізвища матері. Знайома розказувала, що її однокласниця вийшла за іспанця, народився у них син, видали їм свідоцтво про народження... Алехандро Лопес-і-Васильєва. :lol: Довелося їй таки попобігати, поки змогла пояснити, що хлопцю з таким прізвищем аж ніяк не можна, і виправити документ.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...