Aidan Опубликовано 14 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2013 Milan77 сказал: От в мене постає питання чи так можливо , щоб сім'я о так зразу зі мною приїхала в Канаду ? А чому ні? Я знаю, що місцеві рекрутери чомусь роблять з цього величезну проблему, але законодавчо немає ніяких заборон для того, щоб одразу взяти сім'ю з собою (за виключенням випадків, коли йдеться про некваліфіковану тимчасову роботу). Спокійно подавайтеся всі разом; головне - документи правильно оформити! Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Abia Опубликовано 14 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2013 Aidan сказал: Ну, то вже проблема того офіцера; а от Саскачеван нічого проти нас не має, тож зараз подаємося туди. З джоб оферами за фахом, до речі. Чудової поїздки (і щоб погода була!). А ми думаємо 8 червня поїхати - і родичів відвідати, і на фест потрапити, Бреговича послухати. Дякую! І вам обов'язково поїхати. Бо родичі і Брегович того варті Щиро вітаю вас обох з ДО, та ще й за фахом. Ви круті Цитата 27.05.14 Интервью в Варшаве (Выездная сессия) 17.06.14 Invitation to apply 18.12.14 LOA received (на почте с 18.11) 07.01.15 Documents in CIC 15.04.15 Номер файла ай-яй-яй 11.05.15 Номер UCI, EP 08.06.15 Мед. формы, запрос на доп.док. 23.07.15 Запрос справки о несудимости 7.07.15 Медицина 27.07.15 ПОВЛ 17.08.15 Визы в паспортах
Aidan Опубликовано 14 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2013 Не знаю про крутість, але що точно - так це те, що ми злі і вперті. За вітання і побажання подякувала! Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Jey_S Опубликовано 14 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2013 Aidan сказал: Ну, то вже проблема того офіцера; а от Саскачеван нічого проти нас не має, тож зараз подаємося туди. З джоб оферами за фахом, до речі. Чудової поїздки (і щоб погода була!). А ми думаємо 8 червня поїхати - і родичів відвідати, і на фест потрапити, Бреговича послухати. Добрий день. Я на цьому форумі зовсім недавно, але досить давно його читаю. Aidan, чи не могли б Ви розказати як знайшли свій джоб оффер за фахом? (Питаю, бо фах дуже схожий) Цитата
Aidan Опубликовано 14 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2013 Jey_S: поїхала на ярмарку вакансій Destination Canada в Парижі, роздавала всюди резюме - своє та партнера - посміхалася і проходила співбесіди "за себе і за того хлопця". З того все і почалося. А у вас фах з ким з нас двох співпадає? Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Jey_S Опубликовано 15 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 15 мая, 2013 Aidan сказал: Jey_S: поїхала на ярмарку вакансій Destination Canada в Парижі, роздавала всюди резюме - своє та партнера - посміхалася і проходила співбесіди "за себе і за того хлопця". З того все і почалося. А у вас фах з ким з нас двох співпадає? З Вашим =))) Я знаю, що для Манітобських ярмарок з цього року необхідно мати паспорт тієї країни, де вона буде проходити, а для ярмарки вакансій Destination Canada є якісь умови? Цитата
Aidan Опубликовано 15 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 15 мая, 2013 О, то ви теж фахівець з організаційного розвитку бізнеса? Вітаю, колего! Для Парижу такої вимоги (про паспорт) немає; треба зареєструватися на сайті (погугліть); головне - при реєстрації вкажіть, що володієте французькою на середньому рівні. Перевіряти ніхто не перевіряє, а от потрапити туди без цього - доведено експериментальним шляхом - ніяк. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Blackie Опубликовано 15 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 15 мая, 2013 odonacer сказал: Blackie а ви на скільки здали? А я на overall 6.5, але листа з результатами ще немає, поки не побачу не повірю Кому цікаво, що як здавалось на Academic Module - пишіть. Екзаменатор, як мені здалось, був native speaker, - приємний такий дядько, коли закінчив запис, вимкнув диктофон, спитав скільки балів мені треба і додав, що можу за Speaking не хвилюватись. Цитата
Milan77 Опубликовано 15 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 15 мая, 2013 А я на overall 6.5, але листа з результатами ще немає, поки не побачу не повірю Кому цікаво, що як здавалось на Academic Module - пишіть. Екзаменатор, як мені здалось, був native speaker, - приємний такий дядько, коли закінчив запис, вимкнув диктофон, спитав скільки балів мені треба і додав, що можу за Speaking не хвилюватись. Чи можете щось сказати про General test ? Яка атмосфера самого екзамену ? чи дуже все строго ? Цитата
Blackie Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 Milan77, ми писали з дженералівцями в одному кабінеті, я б сказала все було в рамках правил, а чи строго чи ні я не знаю як оцінювати)) Був момент, коли треба було підкреслити своє прізвище на аркуші з ессе, дженералівці не зрозуміли екзаменатора за 2 разом - він сказав українською Так, що не так все страшно, як малюють)) Цитата
odonacer Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 Blackie сказал: Був момент, коли треба було підкреслити своє прізвище на аркуші з ессе, дженералівці не зрозуміли екзаменатора за 2 разом - він сказав українською Було-було таке. Цікаво, на скільки вони здали? І, звідки знаєте що ті, хто перепитував про підкреслення, здавали Дженерал? Цитата
odonacer Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 Blackie сказал: А я на overall 6.5, але листа з результатами ще немає, поки не побачу не повірю Я вчора свій сертифікат забрав, можливо і ваш також уже є? Зателефонуйте до них і поцікавтесь. Цитата
Blackie Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 odonacer, мій сертифікат йде поштою, сказали - на протязі тижня буде. Чому я думаю, що питав дженерал: - заповнення кабінету відбувалось по алфавіту, спочатку - академік, потім з букви А дженерал; - питання лунало з протилежного кінця аудиторії; - людина, яка не знає значення виразу underline Family name і прийшла здавати Академік, не напише ессе (+діаграма) за годинку часу, ИМХО. Хоча, хто зна, може, є люди, які ходять "просто подивитись, що і як" і викинути гроші на вітер А здали вони, напевне, на бажане 4,0. Вже багацько історій чула про те, як "дженералівці" розглядаючись по сторонах, бо не розуміли інструкцій, здавали на мінімальний прохідний)) Але відповідь знають тільки в British Council, а ми лише можем здогадуватись) Цитата
odonacer Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 Blackie сказал: Чому я думаю, що питав дженерал: - заповнення кабінету відбувалось по алфавіту, спочатку - академік, потім з букви А дженерал; - питання лунало з протилежного кінця аудиторії; - людина, яка не знає значення виразу underline Family name і прийшла здавати Академік, не напише ессе (+діаграма) за годинку часу, ИМХО. Вибачте, трішки не зрозумів про розміщення у аудиторії, але я здавав дженерал, а сидів на першій парті, передостаннього (третього) ряда парт і питання, як мені здалось, пролунало десь зі сторони вікон. Хоча, це і не є так важливо Цитата
Milan77 Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 odonacer Можете поділитись інформацією , що було на тесті для тих хто здавав Дженерал ? реально здати його з самим мінімальним рівнем англійської . Цитата
Blackie Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 Milan77, ви зареєструвались, а оплатили вже? Вам мали дати пароль доступу до Road to IELTS, вказуєте там, що здаєте Дженерал і слухаєте поради тіток, розв"язуєте пробні і тренуєте скіли по своєму модулю. Цитата
Milan77 Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 Blackie сказал: Milan77, ми писали з дженералівцями в одному кабінеті, я б сказала все було в рамках правил, а чи строго чи ні я не знаю як оцінювати)) Був момент, коли треба було підкреслити своє прізвище на аркуші з ессе, дженералівці не зрозуміли екзаменатора за 2 разом - він сказав українською Так, що не так все страшно, як малюють)) З моїм рівнем мови найбільша проблема , готуюсь до тесту , але мандраж є , і все може залежати як раз вд цього тесту . Який рівень вашої англ. і як довго ви готувались до тесту ? Цитата
Milan77 Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 Blackie сказал: Milan77, ви зареєструвались, а оплатили вже? Вам мали дати пароль доступу до Road to IELTS, вказуєте там, що здаєте Дженерал і слухаєте поради тіток, розв"язуєте пробні і тренуєте скіли по своєму модулю. Зареєструвався ще до великодніх свят , оплатив цього понеділка , зараз більше менш розумію як виглядає тест , і готуюсь , незнаю чи варто все це зубрути на память чи просто спокійно запамятовувати і старатися вчити все по трошки) Цитата
Milan77 Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 ВИ тут говорити про бали за IELTS , на сайті посольства ніде не вказано про цей тест , що він потрібен для робочої , але компанія яка готує мої документи , все ж таки порадили мені здати тест на Basic рівень . Скільки балів потрібно по IELTS щоб був Basic level ? Вибачайте , що можливо задаю такі питання дурні питання ) Цитата
Blackie Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 Milan77, Вам зубрити практично нічого не треба. Щоб готуватись до аудіювання, слухаєте новини, документальні фільми, і намагаєтесь розуміти, плюс на форумі є тема про підготовці до екзамену, де є посилання на книги для підготовки (Н-д, <noindex>http://forum.chemodan.ua/index.php?showtop...3&hl=IELTS)</noindex>, особисто я готувалась по IELTS Graduation ( Mark Allen, Debra Powell, Dickie Dolby) До читання: як це не звучатиме банально, треба засікати час і читати по їхній методиці: швидко і підкреслюючи ключові слова. До творів: структуру треба вивчити, завчити слова, які бажано вживати для побудови ессе, на них звертають увагу при перевірці, аналогічно засікати час і писати. До розмови: потрібно завчити фрази на кшлталт: I'd like to talk about...\Basically, I feel that...\The main reason for thinking this is that... etc. і тренуватись, записувати себе. Про мою підготовку: 2008 Канада 3 місяці розмовної, січень-березень 2013 курси підготовки до IELTS (структуру вивчила, приклади почитала, потренувалась трохи), останні 3 дні перед екзаменом листала книжку, сказати, що я сильно готувалась і 6,5 то мій рівень важко, викладач казав то мій мінімум, а ще всі ці міжнародні екзамени можна назвати "на скільки ти щасливий і везучий", чи повезе з темою чи ні, важкі будуть тексти для читання, аудіювання чи навпаки. У мене в групі була жінка, яка знала англійську я б сказала на солідному рівні, говорила практично без помилок, лексики знала багацько, а от не вдавались їй всі ці тести. Як мені радили, пораджу Вам: не відносьтесь так серйозно до цього екзамену, не здасте, здасте пізніше, підзаробите більше, мову краще знатимете, легше потім буде. Чим більше вкладаєш у щось, тим потім важче. Удачі! Basic: 4,0 - 4,5 General Module Цитата
odonacer Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 Milan77 сказал: odonacer Можете поділитись інформацією , що було на тесті для тих хто здавав Дженерал ? реально здати його з самим мінімальним рівнем англійської . Звичайно можу Отже, listening - що там було, не дуже памятаю, але щось про відвідування якогось парку, про екскурсії по ньому і що там можна подивитись. Reading - було 4 тексти (блок реклам, реклами різних атракціонів, реклама туристичного тренінг-агенства (по ньому було тяжко, бо прямих відповідей практично не було) та великий текст про Австралійських папугаїв). Writing - написати лист, на таку тему - Я попередньо забронював тур, але зараз не можу поїхати. Ессе - Мода має дуже великий вплив на людей, мої думки щодо цього. Speaking - вступ, все як завжди і потім моя улублена страва, чому і т. д. З мінімальним рівнем не знаю настільки ви здасте, скажу лише що тут вже треба готуватись до самого тесту, знати його структуру, а англійська якось ніби по дефолту вже повинна бути. Однак, якщо вам потрібен мінімум, то може і здасте на стільки, скільки потрібно. Єдине що пораджу - це таки почитати книги по IELTS General training, а потім книги по окремим бандам, себто по спікінгу та райтінгу, по спікінгу пораджу Мета Кларка (нажаль назви зараз не скажу, пошукайте її в неті) і по райтінгу також почитайте і подивіться на зразки листів і ессе - тут важливо знати структуру райтінга, що писати в листі відповідно до його типу і що писати в ессе і головне скільки писати (150, 250 символів відповідно, не менше). Цитата
odonacer Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 Blackie сказал: Як мені радили, пораджу Вам: не відносьтесь так серйозно до цього екзамену, не здасте, здасте пізніше, підзаробите більше, мову краще знатимете, легше потім буде. Чим більше вкладаєш у щось, тим потім важче. Удачі! 1550 грн якось не хочеться два рази віддавати, тому Мілан здасть з першого разу! Цитата Basic: 4,0 - 4,5 General Module Варто подивитись чи є вимоги щодо рівня англійської. От наприклад Манітоба приймає лише CLB 4 (по IELTS це не менше L4.5, R3.5, W4.0, S4.0), може і у вас є якісь такі вимоги? Цитата
Blackie Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 odonacer сказал: Звичайно можу Отже, listening - що там було, не дуже памятаю,... . Listening: 1 частина - жінка хоче вступити в Drama Club і розпитує телефонною розмовою, які вимоги для членства, яка у них програма і т.д. 2 частина - 2 студенти розмовляють про блоки, які виготовляють в процессі переробки відходів, яке у них майбутнє у будівництві, перспективи і т.д. 3 частина - монолог: Парки, заповідні території Британської Колумбії, що відвідати, як потрапити. 4 частина - лекція про зовнішню рекламу. Цитата
odonacer Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 Blackie, от то у вас і пам"ять! Цитата
Milan77 Опубликовано 16 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2013 (изменено) Blackie сказал: Milan77, Вам зубрити практично нічого не треба. ... Basic: 4,0 - 4,5 General Module Дякую , за відповідь , для мене це дорогоцінна інформація Можливо тут як ви писали вище "Не такий страшний вовк як його малюють " ) Изменено 22 мая, 2013 пользователем Chebie Оверквотинг Цитата