nemokapitan Опубликовано 1 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 1 мая, 2013 viklv82 знайшла на сайти якогось посередника, моливо вам буде цiкаво. LMO.zip Цитата
Aidan Опубликовано 1 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 1 мая, 2013 Я розумію, що тут майже всі, з тих, хто вже в Канаді, з Онтаріо-Квебеку - але, може, у когось є контакти української спільноти в Саскачевані (маю на увазі особисті контакти, а не загальні, що у відкритому доступі на сайті)? За песимістичними підрахунками може не вистачити 2 бали до СІНПівського порогу; їх можна дібрати за рахунок листа підтримки від місцевої діаспори. Чи, може, не заморочуватися і написати прямо - так і так, ми такі всі класні з себе, підтримайте нас - не пожалкуєте? Що порадите, громадо? Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Blackie Опубликовано 2 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 2 мая, 2013 Aidan, перелистала свої архіви пошти, знайшла електронки тих, хто приймав нас в 2008 в Реджайні, якщо б вже так ніхто не відкликнувся, можу спробувати сконтактувати з ними. Але думаю за 5 років, напевне, щось та змінилось)) Цитата
Aidan Опубликовано 2 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 2 мая, 2013 Буду вдячна! Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
smisha Опубликовано 2 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 2 мая, 2013 Чи, може, не заморочуватися і написати прямо - так і так, ми такі всі класні з себе, підтримайте нас - не пожалкуєте? я б так і радив зробити. Нічого від цього ви не втратите і будете знати, чи можна на них розраховувати, чи шукати інших шляхів. Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
viklv82 Опубликовано 3 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2013 Aidan, якщо треба - то зможу Вас познайомити з моїм давнім другом з Реджайни (Ми, проавда на сьогодні не зовсім контактуємо, але час від часу здзвонюємся по скайпу). Не хочу нічого наобіцювати. Чим зможу - тим поможу. Цитата
Aidan Опубликовано 3 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2013 Дякую, буду дуже вдячна! Навіть якщо не вийде з листом підтримки, все одне було б непогано знати хоч когось на місці, бо у мене був дуже добрий друг в Реджайні, але вони вже звідти переїхали, та й жили там недовго, тож крім загальної інформації небагато зуміли розказати. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
viklv82 Опубликовано 3 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2013 На вихідних здзвонюся з товаришом, ..... тут просто "бєшений" ритм життя - вічно посеред тижня бракує часу. ........... ще може бути таке, що й сам буду змушений на Саскачевань їхати (чекаю на ЛМО від Канадської компанії з відти)......... може й щось вийде. Будем адаптовуватися разом ( ....."будем дружить домами..... лудче - семьями" - з відомого фільму Цитата
viklv82 Опубликовано 3 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2013 Чи можна здати IELTS test у Львові ? Я сам зі Львова. Моя дружина здавала IELTS в Києві. Послухали думку одних знаючих людей (знають, що говорять) і махнули на столицю. Просто там, на мою думку (і не тільки на мою), трошки лояльніші критерії оцінювання ніж у Львові, наплив людей різний - переважно не всі зі знанням "перфект", а на бали це також впливає. Працівники Британської ради не можуть об'єктивно зважити, чи був даний тест за складним для не носія мови чи ні і тоді відштовхуються від найсельнішої людини в групі. На томість у Львові - більшість сильні в мовних справах кандидати. Не подумайте, що я розхвалюю свій регіон, але IELTS здають не тільки для імміграцій чи пермітів в Канаду. P.S. В у Львові Британська рада знаходиться в Університеті Франка. Якщо ще актуально. Цитата
Aidan Опубликовано 3 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2013 Дуже цікаво про IELTS у Львові... у мене брат нарешті "дозрів" до того, щоб піднятися і таки почати рухатися у вірному напрямку, але з мовою там все теж сумно поки що. В такому випадку навіть не буду його орієнтувати здавати вдома, нехай краще до нас приїздить, от і привід буде (добу в потязі трястися). Такого ліберального тесту, як в Харкові, я ніде не бачила, до речі. А Саскачеван... я вже забила через це перейматися. Головне - легально дістатися до Канади, а там "война план покажет". Врешті-решт я сама народилася на Півночі - батьки ані разу не жалкували, що туди поїхали працювати: грошей вистачало абсолютно на все, і на відпустки по два місяці в теплих краях щороку теж; квартиру і машину мали, коли їм ще 30 років не було; місто нове - інфраструктура хоч і не на рівні сусідньої Норвегії, але така, що і в Прибалтиці заздрили; з кар"єрою все було в порядку... де б вони це все мали, якби лишалися вдома? А в Саскачевані, думаю, справи набагато легші, ніж на радянській Півночі. (Ну або принаймні так себе втішаю.) А про "бєшений рітм" - отак от! Я тут намріяла собі, що хоч в Канаді відпочину - звідси там все здається таааааким повільним і пофігістичним... Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
viklv82 Опубликовано 3 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2013 В Канаді відпочивають на лонг уикендах, на вакейшнс і на "тамтому світі" , принаймі я інакших варіантів не знаю. ........ А зазвичай: ".... Украл. ..... Выпил. ... В тюрьму. .... Украл. ..... Выпил. ... В тюрьму - Романтика!!!" Цитата
Aidan Опубликовано 3 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2013 Ну так хоча б лонг уїкенди є... Бо зараз травневі свята, літо надворі, нормальні люди 2 тижні гуляють - а я третю добу поспіль працюю, спати нема коли, не те, що шашлика поїсти... От чого я така дурна? Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
odonacer Опубликовано 10 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 10 мая, 2013 Зявились результати IELTS за 27 Квітня. Я здавав у Львові, отримав overall 6.0 Blackie а ви на скільки здали? Цитата
Aidan Опубликовано 10 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 10 мая, 2013 odonacer, вітаю! Це ж у вас "запас" на 1 бал по кожному бенду виходить, так? Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
odonacer Опубликовано 10 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 10 мая, 2013 Дякую "Запас"? Впринципі запасу як такого нема, всі бали в обороті У мене була ціль - мінімум CLB 4, бо це мінімум для того щоб бути eligible по MPNP, в результаті вийшло більше на 2 бали. <noindex>Тут конвертер з IELTS в CLB</noindex> P.S. Конкретно по бандах: L 6 R 5.5 W 6 S 6.5 Цитата
Aidan Опубликовано 11 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 11 мая, 2013 odonacer, а Манітоба додає балів за результати ІЄЛТС, що перевищують мінімальний поріг? Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
odonacer Опубликовано 11 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 11 мая, 2013 Так, <noindex>ось</noindex> таблиця по якій оцінюють кандидатів. Цитата
Aidan Опубликовано 11 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 11 мая, 2013 Зрозуміло. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Abia Опубликовано 14 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2013 L 6 R 5.5 W 6 S 6.5 Один в один як в мого чоловіка Aidan, а я як раз собі міркувала, чого це ти ще не в Манітобі Сама почала дивитися у той бік. Зв'язків з Манітобою немає, так що треба їхати на EV. Буду чекати коли відкриють прийом заявок. Мені здається, що тільки так можна ті бали отримати. Чи виїзні сесії дають такий ж шанс? Ще тільки почала вникати, то ж вибачайте наперед за мої питання, в голові каша поки що Цитата 27.05.14 Интервью в Варшаве (Выездная сессия) 17.06.14 Invitation to apply 18.12.14 LOA received (на почте с 18.11) 07.01.15 Documents in CIC 15.04.15 Номер файла ай-яй-яй 11.05.15 Номер UCI, EP 08.06.15 Мед. формы, запрос на доп.док. 23.07.15 Запрос справки о несудимости 7.07.15 Медицина 27.07.15 ПОВЛ 17.08.15 Визы в паспортах
Aidan Опубликовано 14 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2013 Abia, а не в Манітобі я, бо того року іміграційний офіцер, який проводив зі мною співбесіду, вирішив у своїй незріченній мудрості, що з моїм досвідом та рівнем мови я там не затримаюся, тому стратегічну номінацію мені не дадуть, приходьте ще. До речі, це було якраз на виїзній сесії, але багато хто там пройшов, одні отримали номінацію прямо на співбесіді. З одного боку, якщо тебе вже запросили на таку сесію, то це непогана економія грошей; з іншого боку - на EV є можливість на місці все подивитися, може, навіть, знайти роботу. Загалом, якщо у вас немає зв'язків з іншими провінціями (родичі, знайомі, невдалі спроби аплікації по інших програмах, тощо), то це - дуже й дуже реальний варіант. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Abia Опубликовано 14 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2013 Не розуміє той офіцер анічогісінько Може через партнера спробувати? Мені чесно кажучи і самій дуже хочеться поїхати на EV, подивитися як там люди живуть та комарі Цікаво, чи будуть ще приймати заявки в цьому році? Ще, шановна громадо, я сьогодні їду до Львова Не була жодного разу, тож пакую невелику валізу, а завтра вже побачу це місто своїми оченятами Цитата 27.05.14 Интервью в Варшаве (Выездная сессия) 17.06.14 Invitation to apply 18.12.14 LOA received (на почте с 18.11) 07.01.15 Documents in CIC 15.04.15 Номер файла ай-яй-яй 11.05.15 Номер UCI, EP 08.06.15 Мед. формы, запрос на доп.док. 23.07.15 Запрос справки о несудимости 7.07.15 Медицина 27.07.15 ПОВЛ 17.08.15 Визы в паспортах
Aidan Опубликовано 14 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2013 Ну, то вже проблема того офіцера; а от Саскачеван нічого проти нас не має, тож зараз подаємося туди. З джоб оферами за фахом, до речі. Чудової поїздки (і щоб погода була!). А ми думаємо 8 червня поїхати - і родичів відвідати, і на фест потрапити, Бреговича послухати. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Milan77 Опубликовано 14 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2013 Доброго Дня всім Я от зареєструвався на IELTS test 8 червня у Львові , якщо ще хтось буде здавати , відписуйетсь ! Мене ще цікавить одне питання , так як я їду по робочій візі і хочу щоб моя сім'я їхала зі мною , моя канадська фірма яка займається моїми документами , сказали мені , що якщо сім'я хоче їхати також , то вони вже можуть готувати аплікації на них . От в мене постає питання чи так можливо , щоб сім'я о так зразу зі мною приїхала в Канаду ? Цитата
Milan77 Опубликовано 14 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2013 Ще, шановна громадо, я сьогодні їду до Львова Не була жодного разу, тож пакую невелику валізу, а завтра вже побачу це місто своїми оченятами Доречі у Львові панує ще Великодня атмосфера , головне щоб з погодою повезло , вчора було холодно , сьогодні вже тепліше Цитата