Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Привіт народ!

Щось, я трохи від вас по справах віддалився) Робота, тай до урльопу готуюся в рідне місто Трускавець, їду на машині )))) йой..най го шляк трафить, я весняні наші дороги, а верніше напрямки, не бачив років десять, вважажаю, що для загального розвитку і інших всіляких адреналінів - те що мені як раз бракує))

Впринципі, я хотів деяку пораду від вас, можна сказати експертну)

Одним словом на безкінченних розсилках резюме і перегляду джоб банків Канади, що до джоб офферу я вийшов ось на таку сторіночку:

http://www.immigration.ca/jobs-Plasterers.asp

Ну прочитав там - примаємо запити гипсокартонщиків ..заповнив анкету по шансах своїх і все таке.

надїйшла потім відповідь, що шнаси в мене як аванси якігось сценаристів -високі, ага.. ось с таким текстом:

Thank you for submitting your Immigration Assessment Questionnaire on the Canadian Citizenship & Immigration Resource Center (CCIRC) website www.immigration.ca.

I have carefully reviewed the information you provided and I note that you have excellent work experience and educational background. On the basis of these and other factors, you will be eligible to apply for our Canada Priority Residence Program.

You may also be interested to know that in addition to being one of Canada’s foremost Immigration Lawyers, I am the Managing Partner of one of the largest and fastest growing professional staffing and recruitment enterprises in North America known as Global Recruiters Network: www.grnmontreal.com. As a service to our immigration clients, we will leverage the Global Recruiters Network to assist you to begin your employment search in Canada by providing you with a comprehensive data base of Canadian Employers in your field, for your immediate use. We will also assist you under a passive employment search to identify potential employers in Canada, at no additional charge.

As the managing partner of one of Canada’s largest Immigration Law Firms, I am pleased to offer you our assistance to apply for Canadian Residence. You can find information about our program and retain my services under our convenient instalment payment plan:

Regular Payment Plan (4 payments): https://www.immigration.ca/opti-cprp.asp

The current Canadian Immigration Process is employer driven and highly complex. I would be pleased to provide you with my personal assistance and our invaluable insight by representing you through this project. Should you have any questions, please feel free to contact me at csinger@immigration.ca or +1 514 - 487-2011.

I look forward to working with you towards your immigration project to Canada.

--------------------------------

COLIN R. SINGER, Attorney

Certified Human Resources Professional

Canadian Citizenship & Immigration

Resource Center (CCIRC) Inc.

515-4999 Ste-Catherine St. West

Montreal, Canada H3Z 1T3

US and Canada Toll Free: 1-888-817-2011

Tel: (514) 487-2011

Fax: (514) 487-2385

E-Mail: csinger@immigration.ca

Licensed Employment Search Professionals:

Global Recruiters Network of Montreal

515-4999 Ste-Catherine St. West

Montreal, Canada H3Z 1T3

Tel: (514) 788-8878

Fax: (514) 487-2385

Email: csinger@grnmontreal.com

Web: <noindex>http://www.grnmontreal.com</noindex>

-------------------------------

===================================================================

Еееее..ну..очередной лоєр і не тілько,пан с дюжими талантами )

Короче подивився на систему і кроки платежів що до послуг цего пана все дужеле все заманчево.

Правда,я без поняття, як перевірити його індентічність, і правдивість його намірів..по гуглі понаходив відгуки наших громадян, щодо його допомоги -допомагав, але вже людям які перебували в Канаді, напевно в переході на програми ПМЖ.Звичайно ,я подзвоню по тим контактним телефонам і поговорю Можливо хтось стикався?))

Справа в тому що здивувала мене назва його програми,за якою пан імміграційний адвокат хоче мене розлядати - Canada Priority Residence Program. шось я таке не чув і не бачив..може це якась назва його особистого творчого процесу.

одним словом скажіть люди добрі, що ви про це думаєте?)

Опубликовано
Справа в тому що здивувала мене назва його програми,за якою пан імміграційний адвокат хоче мене розлядати - Canada Priority Residence Program. шось я таке не чув і не бачив..може це якась назва його особистого творчого процесу.

одним словом скажіть люди добрі, що ви про це думаєте?)

Не чув такого. Може і правда є. Але на офсайті нічого подібного не видає. Розпитайте нюанси програми, а тоді знаючий народ Вам підкаже. Але похоже, на мою думку, на "Барабани Страдіварі" ...

Опубликовано

Ну, це ще не остаточне, будуть ще доповнення, але все досить передбачуване - крім зовсім мізерних квот. Для мене приємною несподіванкою став 2243 - у мене добрий приятель по ній буде подаватися, він дуже давно хоче переїхати в Канаду і ми все обмірковували, як його подати... а тут просто такий подарунок. Завтра відправляє диплом на підтвердження.

Є в темі про федералку один дуже активний і досить самовпевнений (до агресивності місцями) форумчанин... я тільки посміхаюся, як він реагує на всі пояснення і тлумачення, що йому не подобаються. Ще не виробив здоровий спокійний цинізм.

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано
Є в темі про федералку один дуже активний і досить самовпевнений (до агресивності місцями) форумчанин... я тільки посміхаюся, як він реагує на всі пояснення і тлумачення, що йому не подобаються. Ще не виробив здоровий спокійний цинізм.

Шо ви кажете??? Наших б'ють??? Галичанських - Шведи ?? :-D

Опубликовано

Тяніть цю "Самовпевненість сюди"..... ... Але завас переживати не треба ... ... Самі своїм досвідом багато кого за пояс засунете.

Опубликовано

Та ніхто нікого там не б'є... хіба що власною головою об стінку. ;) А ми тут так... тихою сапою. Я тільки побачила Список 24, як одразу сіла на телефон... зараз ще двоє друзів - щасливих геймдевів - он в скайпі висять, терміново реєструються на підтвердження дипломів, я зараз швидко роблю їм переклади, зранку побіжу завіряти, а вони в канцелярію универу... Так що мені нема часу і бажання комусь щось доводити, мені треба всіх своїх з собою позабирати, поки є можливість зробити це малою кров'ю.

Опубликовано
Та ніхто нікого там не б'є... хіба що власною головою об стінку. ;) А ми тут так... тихою сапою. Я тільки побачила Список 24, як одразу сіла на телефон... зараз ще двоє друзів - щасливих геймдевів - он в скайпі висять, терміново реєструються на підтвердження дипломів, я зараз швидко роблю їм переклади, зранку побіжу завіряти, а вони в канцелярію универу... Так що мені нема часу і бажання комусь щось доводити, мені треба всіх своїх з собою позабирати, поки є можливість зробити це малою кров'ю.

Тоді успіхів .... Не забудьте попередити всіх своїх, щоб не забули повиключати світло в аеропортах. :lol: .... Щиро бажаю УДАЧІ!

Опубликовано

Подякувала... але УДАЧІ я особисто бажаю собі... хоча і збираюся вже не тушкою, а опудалком. :P А вам теж - на місці воно дійсно легше такі питання вирішувати.

Опубликовано

Захоплююсь вами, Aidan, ви не тільки за себе, але і за інших переживаєте і допомагаєте їм, що не часто зустрінеш зараз у нашому жорстокому світі, де кожен за себе. Успіхів вам і вашим друзям! В Канаді потрібні такі цілеспрямовані люди, тим більше з України. :icon_yes:

Опубликовано

А я сумую з того списку FSW, бо немає рідненької 1122 :icon_cry:

І так я щось розгубилася, бо якось була надія, що манагєри залишаться. А тепер оце на тобі. IELTS за тиждень. Кому він тепер потрібен? Перенести дату екзамену неможливо. Вибачайте за ниття :sory:

Щось я розклеїлася зовсім :wacko:

Зараз подружці зателефоную, суші схожу наїмося так гляди вже і трохи полегшає :)

Тепер будемо шукати програми для навчання.

Всім, хто підходить під нові правила, бажаю успіхів та натхнення!

Аіdan бажаю таки вже виїхати звідси з усіма друзями та родичами :rolleyes:

Нажмите для просмотра скрытого текста

Щось вже виговорилася, та й легше стало ^_^

27.05.14 Интервью в Варшаве (Выездная сессия)

17.06.14 Invitation to apply

18.12.14 LOA received (на почте с 18.11)

07.01.15 Documents in CIC

15.04.15 Номер файла ай-яй-яй

11.05.15 Номер UCI, EP

08.06.15 Мед. формы, запрос на доп.док.

23.07.15 Запрос справки о несудимости

7.07.15 Медицина

27.07.15 ПОВЛ

17.08.15 Визы в паспортах

Опубликовано
А я сумую з того списку FSW, бо немає рідненької 1122 :icon_cry:

І так я щось розгубилася, бо якось була надія, що манагєри залишаться. А тепер оце на тобі. IELTS за тиждень. Кому він тепер потрібен? Перенести дату екзамену неможливо. Вибачайте за ниття :sory:

Щось я розклеїлася зовсім :wacko:

Зараз подружці зателефоную, суші схожу наїмося так гляди вже і трохи полегшає :)

Тепер будемо шукати програми для навчання.

Всім, хто підходить під нові правила, бажаю успіхів та натхнення!

Аіdan бажаю таки вже виїхати звідси з усіма друзями та родичами :rolleyes:

Нажмите для просмотра скрытого текста

Щось вже виговорилася, та й легше стало ^_^

Я також в подібній ситуації, по професії та по навчанню маркетолог, але не будував надіїї на федеральну, поганий рівень англійської. Лопативши різні теми форуму, перечитував інші форуми і за допомогою компитеннтних незацікавлених форумчан, плюнув на маркетолога. Фокус в тому, що для NOC можна попробувати прирівняти свою професію не напряму до навчання, а й до обов'язків по роботі та роду діяльності, тобто по стажу і трошки хитрощі. Відносно мене, я в даний момент приватний підприємець і займаюся вже давно натяжними стелями. Тобто рід діяльності - декоративно оздоблювальні роботи, а якщо узагальнити - будівництво. Вища освіта, маркетолог, власник фірмочки - чим не керівник ?? ^_^ От тут само собою випливає те, що я можу сміло подаватися по NOC 7205 (Contractors and supervisors, other construction trades, installers, repairers and servicers) на FSTP, або просто WP (тільки лишається найти LMO)...... ...... "брюки привращаються.. брюки привращаються ... ... - в ... экстравагантные шорты." :lol:

По Вашій професії менеджер, в залежності від діяльності фірми і Ваших обов'язків, також можна, щось на подобі моєї ситуаціїї, покомбінувати.

Удачі.

Опубликовано
Відносно мене, я в даний момент приватний підприємець і займаюся вже давно натяжними стелями. Тобто рід діяльності - декоративно оздоблювальні роботи, а якщо узагальнити - будівництво.

Які конкретно у вас види діяльності по ПП, тільки те що ви написали вище і все?

Skilled Workers (NOC 7252-B)

November 28, 2010 - Began to search for job offer

December 4, 2010 - IELTS

July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer

January 26, 2012 - Application received

March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application

February 11, 2013 - Additional documents requested

January 16, 2014 - Additional documents requested

July 28, 2014 - Letter of refusal has been received

July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions

Опубликовано
Які конкретно у вас види діяльності по ПП, тільки те що ви написали вище і все?

Продаж та встановлення натяжних стель, стельових систем та світлових систем типу "Зоряне небо".

Такого в канадських NOC'ах немає - stretch ceilings, бо тільки заходить на ринок Канади, але по технологіі монтування дуже подібно на acoustical ceilings як в NOC'у 7284

<noindex>http://www5.hrsdc.gc.ca/NOC/English/NOC/20...7284&val65=</noindex> А також є і складні виконання, як і в стелях з гіпсокартону - levels, 3D, модульні елементи і т.д.

Сам фак - що пробувати доказувати CIC, якась реальність, на мою думку, є.

Опубликовано
Сам фак ...

Прикольна очепятка.

Не сприйміть це не правильно, але через нормальних посередників у вас шанси поїхати є, причому не погані.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано
Сам фак

:lol:^_^ Sorry :-D

Згідний

Підтверджується факт "Спешка нужна при ловли блох, и ..... .... чужой жены" - не хочу здаватися вульгарним. ^_^

Не сприйміть це не правильно, але через нормальних посередників у вас шанси поїхати є, причому не погані.

Та в принципі надіюсь, але вже маю антидот на "нормальних посиредників". І нарахунок джоб оффера, думаю, що тільки я сам, особисто, зможу переконати зацікавлених роботодавців в своїй кваліфікації і вигоді для них.

Дякую за підтримку.

Опубликовано

Нормальний посередник - тобто нормальний професійний рекрутер - обов'язково влаштовує інтерв'ю з роботодавцем (по скайпу або особисто, якщо маєте змогу приїхати). А нормальний роботодавець теж хоче побачити, кого бере, поговорити з ним, а не хапати кота в мішку. Але вам і карти в руки у вашому випадку! Це ми тут кукуємо на березі...

Abia, дякую за побажання! Але ІЄЛТС зайвим не буває. Хтозна, як життя повернеться... Я он півтора роки тому теж була в повному ауті, коли не потрапила в квоту (а приятелька, що подалася теж по 1122 на тиждень раніше, встигла). А зараз думаю: дякувати богові, що воно так вийшло, бо я просто не знаю, як мій хеві-дьюті там був би без знання мови і без канадського досвіду десь у великому неіндустріальному місті (бо їхали б туди, де у мене був би шанс на роботу, а це аж ніяк не був тоді Саскачеван). Я десь в травні, може, буду у мами, зустрінемося на каву? До речі, ви будете здавати в ВС чи в СІ?

KIrinaI, дякую; ну, мені в житті часто допомагали різні люди, інколи зовсім незнайомі... то чого ж не допомогти своїм, як маю таку можливість? А тут ще по роботі довелося поїхати в Донецьк, там поспілкувалася з досить поінформованими людьми, що мають прямий доступ до "тіл"... і так мені депресивно стало, що я приїхала додому і почала з того, що гримнула на маму: ану марш робити паспорт, на курси англійської і відновлювати водійські навички! :mellow:

Опубликовано
Нормальний посередник - тобто нормальний професійний рекрутер - обов'язково влаштовує інтерв'ю з роботодавцем (по скайпу або особисто, якщо маєте змогу приїхати).

Саме це я і мав на увазі.

А взагалі нормальні посередники є, але вони чомусь слабо розрекламовані і знайти їх видається не простою задачею. Найкраще - це сарафанне радіо.

В мене є такі цікаві історії про таких посередників, аж пальці сверблять написати, але думаю не варто тут на форумі про це розповсюджуватись. Є відчуття, що його працівники посольств також читають.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

100% читають. :lol: Може, якось в приваті домовимось про незалежну площадку для спілкування? А то теж такі історії маю... :P

Опубликовано

Я не проти. :rolleyes:

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

frezzer я також "ЗА". :rolleyes::jaza:

Стоматолог має лікувати зуби, а міняти літню резину, в свому авто - на шиномонтажі, а не позичати в сусіда монтіровки і самому займатися "брудною роботою". Али він (вданому випадку - стоматолог) повинен розуміти, що йому паціент довірив своє здоров'я, а не дав ромашку вруку - ЛЮБИТЬ - НЕ ЛЮБИТЬ. Ну погодьтесь - це не пасьянс розкладати. Ясністьт хрустальна?

Тоді пишіть в приват.

Опубликовано
100% читають. :lol: Може, якось в приваті домовимось про незалежну площадку для спілкування? А то теж такі історії маю... :P

Візьміть і мене до гурту!

NOC 0111

14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах

The show must go on!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...