Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Sorry. LOTом в Монтреаль - сутєво дорожче відносно Торонто.

Квитки з Східної Європи до Торонто майже завжди дешевше ніж до Монреалю через те, що в Торонто і LOT літає, і Aeрофлот, і Трансаеро. З Західної Європи теж більше рейсів, наприклад з Риму, Хельсинки і Відня є прямі рейси, на Монреаль нема. Раніше "Аеросвіт" допомогав ціни збивати, зараз він збанкрутував. Але напевно на його лінії стане МАУ, зараз розмови про це йдуться.

Опубликовано

Ну, французам гріх не летіти

Skilled Workers (NOC 7252-B)

November 28, 2010 - Began to search for job offer

December 4, 2010 - IELTS

July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer

January 26, 2012 - Application received

March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application

February 11, 2013 - Additional documents requested

January 16, 2014 - Additional documents requested

July 28, 2014 - Letter of refusal has been received

July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions

Опубликовано

Шановні друзі, якщо серед вас є спеціалісти і майбутні спеціалісти з фінансів і економіки, то хочу запросити вас відвідати Інвестиційний Клуб Могилянки [kmbs] 9 квітня о 19:00. Очікується виступ Валерії Гонтарєвої - унікальної жінки, яку разом з Вікторією Міхайле можна назвати найбільш цікавими жінками в інвестиційно-банківському секторі України. Тільки Міхайле працює успішно "на дядю", а Гонтарєва вирішила працювати на себе.

]]>http://platfor.ma/business/5152aad8a71e9/]]>

Вхід безкоштовний.

Опубликовано
На Монреаль прямо літають, здається, тільки "французи" - Air France/KLM та SwissAir.

Еще из Франкфурта в Монреаль есть прямой рейс у Air Canada, а из Мюнхена - у Люфганзы. У них бывают хорошие скидки именно на рейсы из Монреаля в Европу, т.к. Торонто - основной стыковочный аэропорт, и соответственно заполняемость рейсов из Торонто выше, чем из Монреаля. Сама летела на Украину последний раз через Монреаль и Мюнхен, и не смотря на низкую цену на билеты, было очень много свободных мест.

Правда, у Люфганзы купить билеты в один конец по нормальной цене можно, наверное, только через МОМ.

Извините, что по-русски.

Спонсорство. Киев. Гостевая виза одноразовая и мулти на 2 года (обе получены до свадьбы). Отправка док. в Миссиссагу - конец июня 2009; муж одобрен спонсором - начало августа 2009; файл открыт в Киеве - середина августа 2009; отнесла письмо о том, что беремена - начало января 2010 (еще муж звонил в посольство и пошел к MP); POVL - середина января 2010

Опубликовано

Ми так і летіли - Люфтганзою з Києва до Франкфурта і з Франкфурта до Монреаля на Ейр Канадо. Стиковка між літака була три години, то ж довго чекати не прийшлося.

Опубликовано

Доброго дня. Я теж вирішив приєднатися.Я не галичанин,я з столиці але не залежно від цього теж дуже хочу потрапити до Канади.Правда поки що починаю робить перші кроки.Їхати плануємо по federal skilled worker.Знайомі порекомеyдували компанію Global Alliance з Канади, яка допоможе оформити всі документи і подати їх.Може хтось співпрацював з цією компанію,хотів би почути відгуки.Не знаю,що з цього вийде але спробувати потрібно. :wacko: Бо закручування гайок вже починає діставати.Та і дітям хочеться дати можливість достойно жити і працювати а не думати як державу взути.Бо вона ж рідненька теж взуває по повній,тільки як би ж від цього був якийсь суспільний результат.Країна чудова а ось держава,не впевнений.

Опубликовано
Доброго дня. Я теж вирішив приєднатися.Я не галичанин,я з столиці але не залежно від цього теж дуже хочу потрапити до Канади.Правда поки що починаю робить перші кроки.Їхати плануємо по federal skilled worker.Знайомі порекомеyдували компанію Global Alliance з Канади, яка допоможе оформити всі документи і подати їх.Може хтось співпрацював з цією компанію,хотів би почути відгуки.Не знаю,що з цього вийде але спробувати потрібно. :wacko: Бо закручування гайок вже починає діставати.Та і дітям хочеться дати можливість достойно жити і працювати а не думати як державу взути.Бо вона ж рідненька теж взуває по повній,тільки як би ж від цього був якийсь суспільний результат.Країна чудова а ось держава,не впевнений.

А чому саме federal skilled worker ?? Не зовсім, на мій погляд простий шлях, є велика ймовірність не попасти в квоту - саме так було в мене в 2011. Правда все залежить від самої квоти, наскільки вона "популярна" .... Думаю, що провінційні програми менш вимогливі до вибору кандидатів, але більше займає часу весь процес, АЛЕ по провінційній програмі маючи джоб оффер можна в процесі розгляду справи пробувати подавати на робочу візу.

На рахунок компанії Global Alliance нічого не можу сказати. Не пересікався.

Опубликовано

Привіт земляки! Довго я тут не була, мала відпустку а по ім від відпустки треба відпочити, так от на форум і не заходила.. Aidan, як у вас справи просуваються? Я пам'ятаю чоловік англ. Тест здавав, як все пройшло?

Як ся мают мої земляки із Закарпаття? Як життя, що нового? Ци скучаєте за домом? :) я туйка собі ламаю голову як би свого брата в Канаду забрати... сама вже не знаю що би придумати. Чи пробував хтось рідню витягувати до Канади, напишіть.

Опубликовано

lia lourenco, і вам привіт! Та, чоловік тест - з Божою і моєю - поміччю здав; результати так собі, але прохідні, зараз чекаємо на ЛМО... вже місяць чекаємо. Пре-апрувал вже є, тож сам ЛМО може бути... а хтозна його, коли може бути. І завтра, і за півроку - то таке.

Я якраз теж брата хочу витягувати разом з нами - шукаю йому джоб офер. А що до вас, то були б ви в іншій провінції, я б сказала, що виписуйте брата по сімейному класу, а от в Онтаріо не впевнена, що те можна так зробити. :huh:

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано

Дякую Aidan, правду кажете що в Онтаріо це не пройде :( Може у мене і дурне питання, але я батаго про це не знаю тому і питаю. А як ви шукаєте джоб оффер для себе будучи за межами країни? Ви пересилаєте своє резюме в компанії? Якщо не вдасться якось по сімейному класу, то треба буде інші шляхи братові шукати..

Опубликовано
Дякую Aidan, правду кажете що в Онтаріо це не пройде :( Може у мене і дурне питання, але я батаго про це не знаю тому і питаю. А як ви шукаєте джоб оффер для себе будучи за межами країни? Ви пересилаєте своє резюме в компанії? Якщо не вдасться якось по сімейному класу, то треба буде інші шляхи братові шукати..

Я вже тут раніше описував про свою комбінацію на рахунок імм., можу поділитися з замислом. Можу десь в чомусь помилятися, але по ходу, думаю, начитані люди мене підправлять. :) Моя ситуація така :

Проігнорували імм. через навчання ( недокінця впевнений, що правельно зробив, не пішовши цим шляхом - але лади ), на провінції не подавалися ( ми сім'я - я, дружина і двоє дітей) - шансів дістати номінаннта від провіннції немає - через близьких родичів в Онтаріо (Торонто). Підказали знайомі програму для українців "Міжнародний Досвід Канади" <noindex>http://www.canadainternational.gc.ca/ukrai...=ukr&view=d</noindex>

програма "Молоді фахівці" <noindex>http://www.canadainternational.gc.ca/ukrai...=ukr&view=d</noindex> , так самі пробують (маю наувазі моїх знайомих). Програма стала доступною для українців тільки з березня 2012.

Вимоги трохи менші чим для отримання робочої візи ( не потрібен IELTS - хотя є вірогідність виклику на співбесіду, точно ще не знаю, принаймі цього на офсайті не вказано...., а також потрібен job offer без LMO <noindex>http://www.canadainternational.gc.ca/ukrai...eng&view=d)</noindex>, свого роду є трохи переваг відносно отримання WP через подання на звичайну робочу візу. Стосовно цієї програми - WP видається максимум на рік, без права продовження будучи в Канаді. Але це, на мою думку, не біда, принаймі краще (мати право легально працювати і перебувати хотя би рік) ніж нічого. По закінченню WP, впринципі можна пробувати подаватися через CEC, оскільки поговорюють, а можливо вже і затвердили, неодноразово писалося на форумі..., що потрібно пропрацювати лише рік в Канаді для можливості подання заяви через CEC <noindex>http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/cec/apply-who.asp</noindex> , ніби так. Якщо ж ні, тоді пробувати шукати job offer з LMO будучи вже в Канаді, а це, на мою думку, набагато простіше чим за її межами, і вже маючи за пличима адаптацію до канадських буднів.

Звичайно все залежить від того, в якій ситуації Ваш брат, тут також потрібні індивідуальні підходи.

Якщо комусь буде цікавий такий варіант, зрадістю поділюся на основі своєї особистої ситуації ..... БЕЗВОЗМЕЗДНО.... :) тобто "ПРОСТО ТАК" :) ........ Вар'ятів ще в тому світі хватає. :))))

Опубликовано

Ну, от мій брат, наприклад, вже пролітає з тим... має зайвий рік. Тому мені без варіантів - бо коли ще ми кваліфікуватимемося на те, щоб когось спонсорувати... А лишати тут нікого не хочу. Але у вашому випадку все ж таки є той шанс іти навіть через провінційну номінацію через рік, бо ви вже будете не по стратегічному стріму, а по канадському досвіду. На місці все буде ліпше видно.

Опубликовано
Ну, от мій брат, наприклад, вже пролітає з тим... має зайвий рік. Тому мені без варіантів - бо коли ще ми кваліфікуватимемося на те, щоб когось спонсорувати... А лишати тут нікого не хочу. Але у вашому випадку все ж таки є той шанс іти навіть через провінційну номінацію через рік, бо ви вже будете не по стратегічному стріму, а по канадському досвіду. На місці все буде ліпше видно.

Шкода звичайно на рахунок Вашого брата. Я також маю намір допомагати, принаймі інформаційно, (в принципі що й роблю) своїм родичам та друзям, іммігрувати нафіг з відси. Багато хто задає запитання: " А хтож буде будувати Україну, якщо всі будуть такої ж думки як ти ??"...... А, на мою думку, вона вже достатньо побудована ..... ...... ...... для "ОСОБООДАРЕННЫХ", А.... а ми, пересічні громадяни, ........... просто і банально - КВАРТИРАНТИ НА РІДНІЙ ЗЕМЛІ.

Для брата - можете покомбінувати з нареченою (якщо він не жонатий) на Україні. Є такі варіанти, коли наричена не платоспроможна, але має потенціал і бажання іммігрувати....... Від Вас покриття затрат - від нариченої - волочити на собі повністю процес, бути паравозом. Не треба путати з фікт. одруж. з уже свіжоспеченними іммігр. До них придираються . А тут .... познаьомилися......... полюбили один одного........... вирішили змінити життя на краще........ Цілком правдоподібно і логічно... :)))

Опубликовано

А думала вже про такий варіант... (так, він нежонатий і варіантів у нього небагато - дуже багато працює, часу так десь знайомитися немає, а підходящі дівчата в його містечку вже всі повиходили заміж) Але подивимось, як воно буде.

А щодо "хто буде розбудовувати"... так он вже мер Сум висловився в ЗМІ в тому плані, що єдина перспектива для молоді - це валити звідси. Нічого тут не буде, мовляв, а ми, старі, вже якось будемо доживати.

Депресивно воно щось. Я он сьогодні мало не впала, як дізналася, що для того, щоб легально заплатити іноземному перекладачеві-фрілансеру, я мало не на митниці маю оформлюватися, бо то ж є... тримайтеся - ІМПОРТ ПОСЛУГ В УКРАЇНУ. Єдиний вихід - щоб, знов-таки, легально заплатити через банк з підприємницького рахунку - довести всім, що то був не імпорт, а... транзит послуг. Від перекладача-іноземця клієнту-іноземцю. А я тут так, гроші передаю. Тож заплачу через Манібукерс, що особисто мені вартує ще ту копійчину через конвертацію валюти, але все простіше, ніж заводитися з нашими структурами.

Опубликовано
А думала вже про такий варіант... (так, він нежонатий і варіантів у нього небагато - дуже багато працює, часу так десь знайомитися немає, а підходящі дівчата в його містечку вже всі повиходили заміж) Але подивимось, як воно буде.

А щодо "хто буде розбудовувати"... так он вже мер Сум висловився в ЗМІ в тому плані, що єдина перспектива для молоді - це валити звідси. Нічого тут не буде, мовляв, а ми, старі, вже якось будемо доживати.

Депресивно воно щось. Я он сьогодні мало не впала, як дізналася, що для того, щоб легально заплатити іноземному перекладачеві-фрілансеру, я мало не на митниці маю оформлюватися, бо то ж є... тримайтеся - ІМПОРТ ПОСЛУГ В УКРАЇНУ. Єдиний вихід - щоб, знов-таки, легально заплатити через банк з підприємницького рахунку - довести всім, що то був не імпорт, а... транзит послуг. Від перекладача-іноземця клієнту-іноземцю. А я тут так, гроші передаю. Тож заплачу через Манібукерс, що особисто мені вартує ще ту копійчину через конвертацію валюти, але все простіше, ніж заводитися з нашими структурами.

Мало того, якщо сума перевищуэ 12 000 грн. по SWIFTу не піде, треба дозвіл від нацбанку. Я колись за кордон робив проплати з Польщі. На основі шенген візи відкриваєш рахунок, подаєш якийсь польський адрес для кореспонденції, 20 хв з моменту відкриття рахунку і фінанси - полетіли. А наші клоуни ... кругле - несуть, квадратне - котять.

Про митницю - я зі Львова .... 65 км до найближчого кордону, мав авто на іноземній реєстрації, більше двох років ............ ті дядьки мені відомі :))) .......... часто пересікався....

свого перекладача через TAX FREE пропустіть в такому випадку:))) ............ і не забудьте замитнити....... його послуги.... :)))

При імпорті послуга повинна бути розмитнена. А щоб щось розмитнити треба спочатку - замитнити :)))

Опубликовано (изменено)
Мало того, якщо сума перевищуэ 12 000 грн. по SWIFTу не піде, треба дозвіл від нацбанку.
Якщо серйозно - може краще проплатити через PayPal? Изменено пользователем Chebie
Оверквотинг
Опубликовано

Так сама ж маю "дядьків" на обох митницях - і в Харкові, і у Львові; і це ж вони мені і пояснили суть справи. Інша справа, що мені особисто досі не доводилося цим перейматися... і не хочу навіть починати. От же і вирішила заплатити через Skrill (Moneybookers) - той перекладач має тільки там акаунт (вже подивилася, треба буде просто собі зробити картку у потрібній валюті і зареєструвати її, хай йому вже, зроблю). Все; то я відкладала-відкладала... сьогодні вирішила, що досить. Незалежно від того, як воно буде з Канадою, тут закриваю все і перереєструю в Польщі. Зараз якраз пишу колежанці в Варшаві, вона мені радила свою бухгалтерку...

Опубликовано
Так сама ж маю "дядьків" на обох митницях - і в Харкові, і у Львові; і це ж вони мені і пояснили суть справи. Інша справа, що мені особисто досі не доводилося цим перейматися... і не хочу навіть починати. От же і вирішила заплатити через Skrill (Moneybookers) - той перекладач має тільки там акаунт (вже подивилася, треба буде просто собі зробити картку у потрібній валюті і зареєструвати її, хай йому вже, зроблю). Все; то я відкладала-відкладала... сьогодні вирішила, що досить. Незалежно від того, як воно буде з Канадою, тут закриваю все і перереєструю в Польщі. Зараз якраз пишу колежанці в Варшаві, вона мені радила свою бухгалтерку...

Без шансів. !!! Звісно, що в Вас вийде з Канадою. Ви навіть по канадському часі (бачу до пізна на форумі) живете. :) Безвихідних ситуацій небуває:) А поляки - не зовсім той варіант. Принаймі кращий ніж тут.

Опубликовано
Шкода звичайно на рахунок Вашого брата. Я також маю намір допомагати, принаймі інформаційно, (в принципі що й роблю) своїм родичам та друзям, іммігрувати нафіг з відси. Багато хто задає запитання: " А хтож буде будувати Україну, якщо всі будуть такої ж думки як ти ?"...... А, на мою думку, вона вже достатньо побудована ..... ...... ...... для "ОСОБООДАРЕННЫХ", А.... а ми, пересічні громадяни, ........... просто і банально - КВАРТИРАНТИ НА РІДНІЙ ЗЕМЛІ.

+100500, Ви просто говорите моi думки. Менi теж часто казали, що на Украiнi державна система працюэ неправильно, потрiбнi змiни i тп. Я думаю, що якраз навпаки, система правильно працюэ - з точки зору того, хто ii створив i експлуатуэ. А ми, то таке...

А ви самi по якiй програмi подаватись збираэтесь?

NOC 0111

14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах

The show must go on!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...