Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Завалило Захід снігом сильно і продовжує валити. Трасу на Львів знову замело, міжміське сполучення паралізовано, по Львові дороги практично пусті, а де не пусті, там автомобілі просто стоять у заторах, дороги практично не чистили зранку, техніки не видно - як завжди, одним словом.

І знову влада опісля буде розповідати як вони героїчно у чотири...перепрошую, у три зміни боролися з негодою і які гарні результати їхньої роботи.

Опубликовано

Ні, люди, а ви читали, як вони бєспрімєрно спомоглися зменшити кількість ям на шляхах державного значення аж на - тримайте мене утрьох! - аж на 97%???

Вони скоротили кількість дорог державного значення. А також кількість дорог обласного значення. А там, де все було зовсім безнадійно, прибрали статус дороги взагалі. І вуаля! - за статистикою лише на 3% дорог державного значення є проблеми. Можете перевірити. А ото? а ото не є дорога державного значення. Так, напрямок.

Спритність рук і ніякого шахрайства.

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано

Та то ви odonacer і Aidan просто владу не любите і ото таке на них наговарюєте, як вам не стидно? :lol: :lol: :lol:

Ви просто не там дивитесь і не те бачите. Вони ж в поті чола трудяться, а ви про них так, ай ай ай ай ай, хіба ж так можна?

Skilled Workers (NOC 7252-B)

November 28, 2010 - Began to search for job offer

December 4, 2010 - IELTS

July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer

January 26, 2012 - Application received

March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application

February 11, 2013 - Additional documents requested

January 16, 2014 - Additional documents requested

July 28, 2014 - Letter of refusal has been received

July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions

Опубликовано

Ваша правда :)

На ЗІК"у читав зранку статтю про те, як / що всі служби працюють, боряться з негодою. То у тої статті вже було більше 10 сторінок коментарів і всі одного змісту були і так добре вони характеризували оту роботу міських служб і окремих посадовців. Але ж був прогноз і ще вчора передавали штормове попередження...нема слів.

Опубликовано
Вони ж в поті чола трудяться, а ви про них так, ай ай ай ай ай, хіба ж так можна?

Та оті 50-60"ти літні бабці/жінки таки в поті чола трудяться, я це знаю, бачив, тільки от не вони то винні що так ся трафило і не на них ми, тово, женемо зараз.

Опубликовано

"Не робіть собі нерви" друзі, довше проживемо.

Ось підкинули мені вчора канал однієї канадійської вчительки з англійської, я якось раніше на неї не попадав, уроки в неї для новачків в основному, але вона very funny.

Рекомендую, посмієтеся від душі

<noindex>

</noindex>

а тут трохи грубувате відео, але кому не цікаво той може не дивитися

<noindex>

</noindex>

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано
Та оті 50-60"ти літні бабці/жінки таки в поті чола трудяться, я це знаю, бачив, тільки от не вони то винні що так ся трафило і не на них ми, тово, женемо зараз.

Я цих людей на увазі не мав, я вельмож наших мав на увазі. Я в шутку це написав.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано
"Не робіть собі нерви" друзі, довше проживемо.

Так, я це собі часто кажу, але деколи "результати їхньої діяльності" ппросто зашкалюють.

Щодо англійської - раджу пошукати на ютюбі канал EngVid там також дуже багато корисного пояснюють, а є одна "вчителька", яка часто пояснює Канадійські речі/сленг, бо і сама є Канадійкою.

П.С. Фреззер, та я все зрозумів :)

П.П.С. О, Мілан завітав до нас на вогник, цікаво чи порадує він нас сьогодні?

Опубликовано

Вона також з того каналу, Ронні.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

просто всі гроші пішли на «латання» 97% доріг, то на прибирання снігу вже не лишилося. Та й скілки там тої зими, прийде літо, саме розтане, ніхто і не згадає...

Опубликовано
Завалило Захід снігом сильно і продовжує валити. Трасу на Львів знову замело, міжміське сполучення паралізовано

А в Торонто снiг вже практично зiйшов, сонячно. Так що давайте вже всi сюди перебирайтесь :)

Чи хтось не пiдкаже сайт з укрaiнськими ТВ каналами онлайн?

NOC 0111

14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах

The show must go on!

Опубликовано
А що ви називаєте українськими ТВ?

канали украiнського телебачення з Украiни.

NOC 0111

14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах

The show must go on!

Опубликовано

Позволю собі припустити, що наш Вовік почав би демагогію, що деякі телеканали не є Українськими, бо там є багато російської мови, або власниками цих телеканалів є проросійські політики/регіонали, а є і Українські, ТВі, наприклад.

Опубликовано

У мене в Україні була тарілка, того у мене транслювалось багато чого, наприклад дивились евроспорт чи белсат, хоча вони не є українськими, але вони "транслювались" в Україні.

В друзів є підписка від якогось провайдера, і в них є "український пакет". Я раз пробував щось подивитись. Українських не знайшов.

Звичайно можна не доколупуватись до мови ефіру, але наприклад якщо тут дадуть ссилки на "ТРК Україна", чи на ТРК "Неаполь", які транслюються в Україні, то автор поста не буде на 100% задоволений.

Того і питаю які саме канали хоче він бачити?

Опубликовано

Ну, я знаю всі - вони у мене в пакеті кабельного. Але дивимось з них лише "1 Автомобільний", музичні A-one та Star TV (але там західна рок-музика, це можна і по звичайному ТБ в Канаді подивитися, думаю); зрідка - Ентер-фільм (якщо є щось пристойне). Все. Решта або нудне, або дурня.

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...