Abia Опубликовано 7 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 7 марта, 2013 Так, я планує здавати 27 Квітня у Львові і вам раджу, оскільки ви ще не були у нас Тим більше, що в кінці Квітня буде гарна погода і Львів буде дуже красивий. Будемо намагатися спланувати, щоб вийшло до Львова попасти, бо вже таки дуже хочеться Цитата 27.05.14 Интервью в Варшаве (Выездная сессия) 17.06.14 Invitation to apply 18.12.14 LOA received (на почте с 18.11) 07.01.15 Documents in CIC 15.04.15 Номер файла ай-яй-яй 11.05.15 Номер UCI, EP 08.06.15 Мед. формы, запрос на доп.док. 23.07.15 Запрос справки о несудимости 7.07.15 Медицина 27.07.15 ПОВЛ 17.08.15 Визы в паспортах
frezzer Опубликовано 7 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 7 марта, 2013 Abia, а ви через яку програму плануєте пробувати перебратися до Канади? Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
rombik Опубликовано 7 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 7 марта, 2013 Дай Боже чоловіче! Та ти ше толком не зачинав того всього робити, та то тєжко як хулєра. Ну але ніц, ми тото всьо пережиєм і хепі енда дочекаєм. Удачі!!! Звідки ти frezzer знаєш гуцульські діалекти??Ти десь звідси від нас??Я з Івано-Франківщини і це мені дуже знайоме... Цитата
frezzer Опубликовано 7 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 7 марта, 2013 Я сам родом з Тернопільщини, так що діалект галицький я знаю добре, там і зараз живуть всі мої рідні, а родичі є в Закарпацькій і Чернівецькій областях. Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
Abia Опубликовано 7 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 7 марта, 2013 Abia, а ви через яку програму плануєте пробувати перебратися до Канади? Плануємо іммігрувати по FSW. Буде залежати від результатів IELTS чи будемо подаватися в цьому році. А якщо не в цьому, то в наступному подамося, якщо не прикриють звичайно Ну а як вже прикриють, то навчатися поїдемо. Цитата 27.05.14 Интервью в Варшаве (Выездная сессия) 17.06.14 Invitation to apply 18.12.14 LOA received (на почте с 18.11) 07.01.15 Documents in CIC 15.04.15 Номер файла ай-яй-яй 11.05.15 Номер UCI, EP 08.06.15 Мед. формы, запрос на доп.док. 23.07.15 Запрос справки о несудимости 7.07.15 Медицина 27.07.15 ПОВЛ 17.08.15 Визы в паспортах
Vo_Vik Опубликовано 7 марта, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 7 марта, 2013 І знову сніг.... Вже мої канадці на роботі плюються))) А мені поки що трінь-трава. Цитата
Гуцул Опубликовано 7 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 7 марта, 2013 Плануємо іммігрувати по FSW(с) До речі, федеральна программа вже війшла в дію? Я щось таке читав,що по обновленій прграмі прохідній бал по IELTS вище 6ти.. Так нормально..як на мій погляд. Цитата
Aidan Опубликовано 7 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 7 марта, 2013 Так, треба було номер закордонного писати, а на реєстрацію треба було мати з собою обидва паспорти, на спікінг треба було також з двома йти Як нема закордонного, то дозволяють використовувати водійські права або інший документ, де є ваше фото і де ваше повне ім'я написане латиницею. Але все ж таки наполегливо радять мати саме закордонний паспорт; його номер іде в форму (і потім в сертифікат - бо ви ж його додаватимете до аплікації, де вас ідентифікуватимуть саме за номером закордонного паспорта). Гуцуле, ні, нова федералка, як Бог дасть, розпочнеться з 4 травня... якщо знову не відкладуть. Бал за мову має бути вищім; якщо хоча б з одного бенду буде нижче 6.0 - не проходите. Так що краще здати якмога раніше, щоб встигнути перездати, як щось не так. І ще одна засада - з цього року треба буде перед подачею отримати підтвердження відповідності диплома канадським стандартам, але що то буде за процедура і хто її проводитиме, Кенні обіцяв оголосити лише десь в квітні. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Aidan Опубликовано 7 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 7 марта, 2013 Дай Боже щастя,галичани! Пфффф...Але то є роботи с тов Канадов.. Дай Боже чоловіче! Та ти ше толком не зачинав того всього робити, та то тєжко як хулєра. Ну але ніц, ми тото всьо пережиєм і хепі енда дочекаєм. Щасти! Всі там будем. Будемо намагатися спланувати, щоб вийшло до Львова попасти, бо вже таки дуже хочеться Воно того вартує! А де саме з Полтавщини будете? Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Гуцул Опубликовано 7 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 7 марта, 2013 Дай Боже чоловіче! Та ти ше толком не зачинав того всього робити, та то тєжко як хулєра. )) ________________________________________________________________ Та тежко) Скажіть будьласка,а ось такі рвзні кадрові агенства на кшталт "ILC", які мені підтверджують , що я підхожу, для імміграційної програми,а точніше (Temporary Work Permit)... Ця программа хіба передбачає в дальнійшому подавати на пмж? Бо я щось..не правільно іх розумію?) Цікаво, чи можна взагалі получити job offer без посередників? Цитата
Aidan Опубликовано 7 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 7 марта, 2013 Гуцуле, так, можна. Я отримала, без посередників, зараз чекаємо на LMO. Але з того, що я чула про ILC, вони добре роблять свою справу. Інше питання, що те грошей вартує, і немалих, але як нема інших варіантів, то чому б ні. І так, work permit - то якраз шлях до ПМЖ. Якщо кваліфікуєтесь на Federal Skilled Trades Stream, то можете одразу, як отримаєте ЛМО (або як вже приїдете до Канади) подаватись по тій програмі. Як ні, то пропрацюєте 6 місяців і можете подаватись на сертифікат провінційної номінації, а по тому вже на ПМЖ за провінційною програмою. Але я дивлюся, що більшість, хто їде через ILC, не оформлює LMO, а одразу подається на сертифікат на підставі отриманого джоб оферу; чекає десь рік-півтора в сумі, але в Канаду вже їде як резидент, а не по ворк перміту. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Blackie Опубликовано 8 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 8 марта, 2013 Ого, то багацько нас буде у Львові 27)) Треба, певно, вже і мені зареєструватись)) А то чим далі відкладаю, тим англійську забуваю P.S. Прекрасну половину форуму з професійним святом! Цитата
Vo_Vik Опубликовано 8 марта, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 8 марта, 2013 Щось для мене професійне свято, стосовно 8-го березня, трохи двохзначно звучить. Цитата
Blackie Опубликовано 8 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 8 марта, 2013 Я просто так його називаю, можливо, саме тому, що для кожного слово "професійне" має своє значення)) Цитата
odonacer Опубликовано 8 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 8 марта, 2013 Вітаю усіх Українок із Міжнародним жіночим днем! Добра, щастя вам, та життєвої наснаги! Цитата
odonacer Опубликовано 8 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 8 марта, 2013 Зареєструвався я на IELTS, оплатив і спитав хто буде приймати спікінг, а той чоловік, що приймав оплату сказав що це буде Українець, тобто не нейтів! Коли я йому сказав, що це ж має бути носій, то він у мене запитав де я це прочитав. Ось так((( Зараз буду шукати на їхньому сайті інформацію про те, хто повинен приймати спікінг. П.С. Як хто буде шукати Британську раду у університеті Франка, то краще зразу запитайте у когось де є 236 кімната, бо я її вчора довго шукав Цитата
frezzer Опубликовано 8 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 8 марта, 2013 Зареєструвався я на IELTS, оплатив і спитав хто буде приймати спікінг, а той чоловік, що приймав оплату сказав що це буде Українець, тобто не нейтів! Коли я йому сказав, що це ж має бути носій, то він у мене запитав де я це прочитав. Ось так((( То є дивно, мені чомусь здається, що він не вкурсі або закралося якесь непорозуміння. Всі решту екзаменатори наші, але спікінг - ні. Я всі можливі форуми читаю на схожі теми в т.ч. азіатські і т.д. ніхто ніколи не згадував, що був не нейтів. Недавно був IELTS в Запоріжжі, тут він буває дуже рідко, але також були нейтіви, 2 чи 3 чоловіки. Ось подивимось, чекати лишилося не довго. Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
Aidan Опубликовано 8 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 8 марта, 2013 До речi. для мене 8 березня - свято професiйне в прямому сенсi - я бiльше 10 рокiв пропрацювала в центрi жiночих студiй при Академii правових наук Украiни, займалася правовими та полiтичними дослiдженнями стану жiнок в Украiнi та приймала участь в розробцi гендерноi полiтики держави. На жаль, бiльшiсть з того так i лишилася на паперi (крiм закону "Про попередження насильства в сiм'i" i ще кiлькох пiдзаконних актiв). i цей день я сприймаю саме з полiтичноi точки зору. А в коханнi менi освiдчуються щодня, для того приводу не треба. (I, вважаю, так воно i треба, бо якщо жiночий день лише один, то що тодi решта 363 на рiк? Чоловiчi? (Коханий буркнув би: "Котячi. Ми живемо заради цих... гм... котикiв." )) Любi колежанки, зi святом! Хай нашi мрii здiйсняться якнайшвидше! Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Blackie Опубликовано 8 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 8 марта, 2013 Speaking about Speaking Яка мила тавтологія)) Спитала свою викладачку з підготовки, вона також сказала, що ніде не вказано, що має бути нейтів, тому і радила здавати в Києві, там завжди нейтіви. Хоча одна з її екс-учениць, десь місяць тому складала екзамен у Львові, то у неї був нейтів, так що хто зна де реєструватись( Цитата
smisha Опубликовано 8 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 8 марта, 2013 сьогодні в автобусах міста Льонґий (що біля Монреалю) проізд для жінок був безкоштовним з нагоди 8 березня. А я думав, що тут про свято Клари Цеткін не відають... Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
Abia Опубликовано 9 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 9 марта, 2013 А де саме з Полтавщини будете? Я з Кременчука Цитата 27.05.14 Интервью в Варшаве (Выездная сессия) 17.06.14 Invitation to apply 18.12.14 LOA received (на почте с 18.11) 07.01.15 Documents in CIC 15.04.15 Номер файла ай-яй-яй 11.05.15 Номер UCI, EP 08.06.15 Мед. формы, запрос на доп.док. 23.07.15 Запрос справки о несудимости 7.07.15 Медицина 27.07.15 ПОВЛ 17.08.15 Визы в паспортах
Vo_Vik Опубликовано 11 марта, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 11 марта, 2013 А можна ще таке питання, крім інфи звідки, може поділимось ще інфою куда) Ми наразі в Торонто? Аідан я так поняв в прерії? Вініпег, Реджайна? Цитата
Aidan Опубликовано 11 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 11 марта, 2013 Реджайна... (зітхає) Живі будемо - не помремо. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
smisha Опубликовано 12 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 12 марта, 2013 Зараз в Монреалі. А там як вже складеться... В Монреалі добре - це типу як сучасне місто з хмарочосами. Але за двадцять хвилин їзди, перетнувши річку Сен-Лоран, можна оселитись в тихому селі, в будиночку серед лісу. І тут тебе вже ніхто не достане... Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
Vo_Vik Опубликовано 14 марта, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 14 марта, 2013 Щось така тишина в темі, що капець. Ми теж хотіли в Монреаль, але щось не склалось. Можливо і будем ще) Цитата