Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Тема Голокосту була однією з головних. Він відвідав масове поховання євреїв в Самборі (Львівська область), відвідав поховання в Бикивні, Бабиному Ярі. Крім того запалив свічку в національному музеї Голодомору. Твіт Дж. Кені:

Canada was the 1st country in the world outside of #Ukraine to recognize Holodomor as a genocide.One of the greatest crimes in human history

Ще один твіт Дж. Кені:

In all of my meetings with Ukrainian officials, I invited Ukraine to participate in the International Alliance for Holocaust Remembrance

Також відвідав львівський музей "Тюрма на Лонцького" :

at the Lonski Prison Museum, where hundreds of Ukrainian nationalists were tortured & killed.

Також міністр зустрівся з представниками українських церков, опозиційними силами та представниками офіційної влади - міністром закордонних справ Кожарою та Іриною Акімовою.

Повний звіт із поїздки можна прочитати на сайті <noindex>www.cic.gc.ca.</noindex>

Опубликовано

Здається вчора я тут бачив коментар про те, що Кенні це хороший міністр і була, знову ж таки здається, пропозиція його у премєри?

Давайте лише нагадаємо собі про backlog по FSW та про крах програми FSW як програми професійної іміграції.

Опубликовано
Vo_Vik, цікава статистика. З одного боку приблизно передбачувана у відсотковому значенні, а з іншого - цікаво, що не завжди високий відсоток на рівні провінції або високі абсолютні цифри означають і високий відсоток вживання мови в побуті.
Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано

Мене дивує зовсім інше, наприклад майже рівні за чисельністю україномовні общини Монреалю, Гамільтону, Саскатуну, Калгарі і Ванкуверу зовсім не пропорційно представлені в інтернеті наприклад тай взагалі по заходах які проскакують в різних повідомленнях.

Опубликовано

Доброго дня шановні!

Є запитаннячко,що до підготовчих курсів англійської мови.одним словом готують тут в нашій стране лімонї для прохоження IELTS. Якый там маэ буты пропускний балл.і яка пудгруппа,"Дженерал" чи "Академік"?

Опубликовано
Для імміграції дженерал, я навчання Академік.

А прохідний бал, то вже від програми залежить. Вам куди?

Дякую,за відгук!)

На Сасакачеван програма

Опубликовано

Мінімум IELTS "4", по кожному з розділів.

P.S. Це так на сьогодні.

Skilled Workers (NOC 7252-B)

November 28, 2010 - Began to search for job offer

December 4, 2010 - IELTS

July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer

January 26, 2012 - Application received

March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application

February 11, 2013 - Additional documents requested

January 16, 2014 - Additional documents requested

July 28, 2014 - Letter of refusal has been received

July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions

Опубликовано
Здається вчора я тут бачив коментар про те, що Кенні це хороший міністр і була, знову ж таки здається, пропозиція його у премєри?

Давайте лише нагадаємо собі про backlog по FSW та про крах програми FSW як програми професійної іміграції.

Це ж не його провина, що всі ломанулись в Канаду, як тільки просвистів свисток. Канада хоч і велика, але не резинова.

Опубликовано
Мене дивує зовсім інше, наприклад майже рівні за чисельністю україномовні общини Монреалю, Гамільтону, Саскатуну, Калгарі і Ванкуверу зовсім не пропорційно представлені в інтернеті наприклад тай взагалі по заходах які проскакують в різних повідомленнях.

Як на мене, такі речі тримаються на особистостях, а не на масах. Якщо в регіоні проживає кілька активних людей, то відповідно і життя буде протікати більш помітно.

Опубликовано
frezzer ви вже додаткові документи відіслали?

Відправив, 27 лютого 2013. Поки що глухо, ні ресіпта, нічого.

Skilled Workers (NOC 7252-B)

November 28, 2010 - Began to search for job offer

December 4, 2010 - IELTS

July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer

January 26, 2012 - Application received

March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application

February 11, 2013 - Additional documents requested

January 16, 2014 - Additional documents requested

July 28, 2014 - Letter of refusal has been received

July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions

Опубликовано

Згадав <noindex>де</noindex> я бачив коментар про "хорошого Кені". Можу вам лише порадити почитати критику на Кенні як на міністра імміграції, а також критику самої програми імміграції, та про скандали щодо заборони на в"їзд одних людей і дозволу на в"їзд і читання лекцій інших радикалів - це навіть у Вікіпедії є.

Також мені дуже сподобався коментар Станіслава, там же ж:

"Премєр має бути більш харизматичним, думаю. Просто нормальний депутат і схоже міністр на своєму місці."

І дійсно, людина на свому місці; покращенням у FSW, як приклад, немає меж.

Опубликовано

в цьому і полягає робота міністерства - підлаштовувати умови програми під потреби країни. якщо за рік імігрує 250 000 - значить програми швидше хороші, ніж погані.

Опубликовано
Канада хоч і велика, але не резинова.

Гггг, це ми Торонто між собою так називаємо - "нерезинове". :lol:

до речі Торонто передостанні в <noindex>рейтингу росту зарплат</noindex> (останнім іде Квебек ((( ). Попереду Альберта та Саскачеван.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...