Перейти к содержанию

Vo_Vik

Галичина на Чемодане и в Канаде.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Я б сказала, що у кожного власне сприйняття "великих грошей". Комусь 45 тис на рік - це вже вирішення всіх питань, а 100 тис - то просто космічна сума, такого не буває. А комусь і кількох мільйонів замало. Тож спочатку, може, визначимось з термінологією? :lol:

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано
Тут в нас на одному форумі розгорілась дискусія. Таке питання хто тут розглядає Канаду як місце де можна заробити багато грошей? Вірніше не так, як засіб вирішення своїх виключно фінансових проблем?

Ну якщо брати до уваги, що за 2 дні зможеш заробити те, що в Україні за місяць, то, певно, все таки гроші великі :lol:

Щодо мене, Канада - можливість реалізуватись і займатись тим, що подобається.

Опубликовано

Чому ніхто не побачив другу частину мого повідомлення?

Добре переформулюю питання. Хто якби йому запропонували в Україні той самий дохід, що в Канаді після сплати всіх податків і ренту не поїхав би в Канаду. З врахуванням що всі інші фактори не змінились.

Опубликовано

В мене цілий список причин, чому я хочу поїхати з України. Фінансова стабільність і пов'язані з цим питання, десь на місці 7-му 8-му. Нечесно було б сказати що гроші для мене не важливо, але це аж ніяк не причина мого бажання поїхти звідси.

Skilled Workers (NOC 7252-B)

November 28, 2010 - Began to search for job offer

December 4, 2010 - IELTS

July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer

January 26, 2012 - Application received

March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application

February 11, 2013 - Additional documents requested

January 16, 2014 - Additional documents requested

July 28, 2014 - Letter of refusal has been received

July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions

Опубликовано

Ну, для більшості моїх знайомих це навіть не питання: єдине, що змусить їх кудись переїхати (навіть в межах однієї країни, не те що за кордон) - це тільки і тільки вища зарплатня. Зауважте, не можливості заробити, а саме те, що за 8 годин на добу в офісі падає їм на зарплатну картку. На Канаду реакція у них одна: "Ніііііі, це дуже далеко! Європа - ще так-сяк.."

Для більшості моїх друзів (саме друзів, а не просто людей, з якими випадок звів) це теж не питання: немає тих грошей, що примусили б їх залишитися тут, якщо є хоча б шпарка, в яку можна легально вискочити.

Опубликовано
В мене цілий список причин, чому я хочу поїхати з України. Фінансова стабільність і пов'язані з цим питання, десь на місці 7-му 8-му. Нечесно було б сказати що гроші для мене не важливо, але це аж ніяк не причина мого бажання поїхти звідси.

В мене головна причина щоб іммігрувати-це бардак в державі, корупція і ніякої перспективи розвитку,а гроші десь на 5-му місці..

Опубликовано

Чи Канада дає спокій? Чи дає вона щастя? Скільки подружніх пар розходяться в Канаді, коли мрія переїхати виконана, свято "переїзду до раю" закінчилося і починаються трудові канадські будні. Економічні перспективи - це добре. Але поколядувати нема де і Чорного теплого моря Канаді не вистачає :)

Опубликовано

От якраз і було питання, поки тільки ви пане Монтреаль нагадали про перевагу економічних перспектив.

А про розлучення <noindex>http://www.credo-ua.org/2011/05/44557</noindex> . Вагалі що року в Україні реєструється кількість розлучень тільки в 2 рази менша ніж кількість шлюбів. Тобто половина шлюбів розпадається.

Оце поки шукав інформацію по шлюбах/розлученнях виявив, що сайт державного комітету статистики України настроїний так щоб взагалі не індексуватись пошуковими системами. А на самому сайті пошуку нема.

Опубликовано
Економічні перспективи - це добре. Але поколядувати нема де і Чорного теплого моря Канаді не вистачає :)

Що заважає поколядувати на Різдво в друзів, або піти до церкви? Як на мене, Атлантика чи Тихий океан нічим не гірші. Там хоч на пляжах ніхто тобі "Пахлава мєдовая!!!" кричати на вухо не буде...

Опубликовано
... і починаються трудові канадські будні.

Порівняно з українськими робочими буднями - це рай. Там хоч після тих робочих буднів, як мінімум, в кишені щось, не говорячи вже про медицину, інфраструктуру, освіту і взагалі, людей які тебе оточують.

В мене був досвід змінити і не раз, трудові будні розвинутих країн на трудові будні України. Це - страшне відчуття!

Ось новий кліп Кузьми, правда і кліпом це назвати важко, це - швидше док. фільм.

Як би гірко нам не було, це є правда. <noindex>

</noindex>

І ще трошки про наші дороги, для тих хто давно не був вдома

<noindex>

</noindex>

А це найкращий український автобан Київ-Одеса

<noindex>

</noindex>

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано
Як на мене, Атлантика чи Тихий океан нічим не гірші. Там хоч на пляжах ніхто тобі "Пахлава мєдовая!!!" кричати на вухо не буде...

+100500!!! Була на обох океанах - це набагато краще, ніж те Чорне море! (До речі, я там не була вже роки два, хоча мені всього ніч туди їхати; о десятій вечора виїхала, о восьмій ранку вже носом в море впала. Краще на Адріатику. І дешевше.)

В мене був досвід змінити і не раз, трудові будні розвинутих країн на трудові будні України. Це - страшне відчуття!

І знову +100500. Останнього разу зрозуміла, що можу тут працювати лише на себе. Чим з перемінним успіхом і займаюся.

Опубликовано

Я також сам на себе працюю, але останнім часом навіть і це стає не зовсім прибутковим. Всі збори які я сплачую це в сумі складає 49.7% від моїх доходів. Ану скажіть, в якій країні ще, такі збори і податки? Все, вирішив в слідуючому кварталі закриваюся.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

Мені простіше, я на єдиному податку, 5%. Найманих працівників не маю, офіс віртуальний, патентів та ліцензій не потребую. Найбільший головняк - це валютні регулювання та сила-силезна документів, які я маю підписувати і оформлювати з клієнтами (наприклад, акти виконаних робіт), і сенсу яких ці самі клієнти не розуміють взагалі. Я вже виробила систему, за якою намагаюся обтяжувати їх по мінімуму, але все одне, буває, кілька місяців іде на те, щоб донести до них необхідність щось підписати в кількох примірниках і вислати мені саме поштою, а не сканом чи факсом.

(До речі, джоб офер чоловік підписував з канадцями по е-мейлу. Він, дивлячись на мене, вже звик, що "там" це приймається. А от мама дивувалася, що "оця бумажка" у мене на столі - ще й без печаток - і є важливий, а головне - валідний документ.)

Опубликовано
Мені простіше, я на єдиному податку, 5%.
А єдиний соц внесок (пенсійний), ви що не платите?

(До речі, джоб офер чоловік підписував з канадцями по е-мейлу. Він, дивлячись на мене, вже звик, що "там" це приймається. А от мама дивувалася, що "оця бумажка" у мене на столі - ще й без печаток - і є важливий, а головне - валідний документ.)

Угу, наших це дуже дивує. А канадців дивують наші печатки. Я наскільки зрозумів, в них підпис має більшу силу ніж печатка.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

Саме так. Знов-таки на нашому прикладі: чоловік контракт підписав, моя подруга його підпис завірила своїм. Мама в шоці: два незадокументовані підписи, ні копій паспортів, ні печаток, ні нотаріального завірення! Яким чином один підпис робить інший офіційним?

Я щось намагалася пояснити; потім, коли зрозуміла, що вже починаю переказувати свої конспекти з курсу Public Legal Acts, махнула рукою і відрізала: "Так треба!" :lol:

Соцвнесок плачу, аякже. Але він залежить від мінімальної зп, а не від мого прибутку, ну і складає в успішні місяці менше 5% від обороту.

Опубликовано

Бачите, у вас зовсім інша специфіка роботи. Вам не треба ніяких дозвільних доків, допусків і т.д. А я щей просто на послугах весь оборот і є вся виручка + на єдиному мені не можна, як наслідок списати ніяких витрат не можу. Коротше замкнутий круг. Хватить годувати азірових і ко.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

Ні, ну зрозуміло, що у кожного своя ситуація. У мене взагалі все організовано так, що я свій бізнес забираю з собою (він у мене в ноутбуці; з усіма клієнтами працюю через Інтернет). А от якби довелось працювати на загальній системі - то точно б пішла повісилася.

А годувати всю цю шоблу я і з єдиного податку не хочу. Краще б я ці 400 грн. ПФ віддавала мамі - тобто, живому конкретному пенсіонеру в руки. Ну і так кожного разу, як отримую валютну виручку, так жаба і душить, коли бачу, що втрачаю свої ж зароблені гроші через обов"язковий продаж валюти на міжбанку по невигідному курсу.

Опубликовано

Про дороги:

В Івано-Франківську вони в такому жахливому стані, ніби війна закінчилась, а не зима :(

Фото в тему, знайшла сьогодні в соц мережі, цікаво чи часом не у Франі зазнімкували:

IHklee4P0PY.jpg

Опубликовано

Я хотів сказати,що я теж галичанин.

І потенціальній емігрант в Канаду. але поки-що живу в Греції.

Хм..навіть не знаю с чого цей єміграційних довгий путь почати

А тут хтось знає?

Опубликовано

Доброго дня Гуцуле, сподобався ваш нік, тому вирішив відповісти на <noindex>ваше запитання</noindex> тут:

У вас є три очевидних варіанта:

- Зателефонувати до ILC (КМЦП), у них була вакансія на гіпсокартонника у Саскатчевані.

- Піти вчитись у колледж на повара.

- Подивитись на нову федеральну програму і підрахувати свої шанси.

Опубликовано

Гуцул у Вас такий вік що якраз і треба емігрувати, найкращий для цього діла.

odonacer по суті вже Вам все описав, але ще добавлю, якщо маєте хоч 1 рік (за останніх 10 років) офіційного стажу по спеціальності повар то щей можите і по цій спеціальності емігрувати, це як ще одна опція. Тай гіпсокартонщиком дуже реально емігрувати, варіанти є. І моя Вам порада, поспішіть, бо лавочку можуть закрити в будь який момент.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

Гуцул у Вас такий вік що якраз і треба емігрувати, найкращий для цього діла.

odonacer по суті вже Вам все описав, але ще добавлю, якщо маєте хоч 1 рік (за останніх 10 років) офіційного стажу по спеціальності повар то щей можите і по цій спеціальності емігрувати, це як ще одна опція. Тай гіпсокартонщиком дуже реально емігрувати, варіанти є. І моя Вам порада, поспішіть, бо лавочку можуть закрити в будь який момент.

[/q

Дякую всім хто відгукнувся!

Сьогодні зателефонував IlC (Київ).Вакансія гіпсокартонщика в них є,але поки що не розглядається.

Звичайно вони зацікавилися наданням своїх послуг стосовно мого працевлаштування (мій 9- річний досвід їх приваблює) і ввели мене в сою базу.

Справа в тому ,що незважаючи на список українських документів требе ,ще багато доказової бази( з Греціїї.Ну і відповідний рівень англійської мови.

На рахунок студентських програм,ще не дивився.,так поверхнево. ,як я зрозумів вони на багато дорожчі.

Одним слоховом буду готувати папери)

С весною вас галичани!

Опубликовано

Кто нибудь из львовян видел канадского министра иммиграции?

Он уже пару дней находится с визитом во Львове. Пишет, что понравились вареники и деруны в кафе Вероника:

<noindex>https://twitter.com/kenneyjason</noindex>

Опубликовано

Багато ж пише міністр Кені на своєму твітері))

З цим погоджуюсь:

That's for EU to decide, but I hope Ukraine pursues further European integration,which would strengthen economy & democracy

До речі це була фраза-відповідь до такого собі <noindex>Yuri_Ivanchenko</noindex>. Оце рівень справжнього політика. Не боїться вийти на контакт із простими людьми.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...