Перейти к содержанию

вадим1977

SINP - Саскачеван

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

frezzer, сьогодні спіймала за гудзика першого секретаря візового відділу і розпитала його про все, що мене цікавило. Ну й ваше питання задала.

Його відповідь: посольство не пріскіпується до кількості діб перебування за кордоном. Півроку рахується просто по календарних місяцях, наприклад, з лютого по липень. А 180 діб чи 184 - як він сказав (цитую), we're not into that much hairsplitting.

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано
И у меня тоже потребовали и указали все тоже самое что и у вас. Но потом еще понадобилось засвидетельствовать собственность, причем оценка и свидетельства о собственности ДОЛЖНЫ быть из разных организаций, свидетельтва обязательно от государственных и оценки от любых, но не от тех же. Чтобы они corroborate each other.

Т. к. я оценку делал в 2011 году, за это время могли произойти изменения в данном вопросе - у нас в Украине каждый день что то меняется - все для людей)))

"Dreams are good because they give us direction and something to focus on."
Опубликовано

Сегодня получили паспорта с визами!!!

Думаем о билетах...

Поделитесь, кто чем летел и на что обратить внимание при покупке билетов.

Спасибо.

SINP

22.10.2010 г. - номер файла

13.01.2012 г. - Сертификат

13.04.2012 г. - Сидней получил пакет документов

09.05.2012 г. - положительный ответ из Сиднея (документы отправлены в Московское посольство)

11.10.2012 г. - начался процесс

12.10.2012 г. - выслали медформы

15.11.2012 г. - прошли медицину

03.12.2012 г. - "Medical results have been received."

28.12.2012 г. - на запрос в посольство ответили - идет background checks.

30.01.2013 г. - пришел ПОВЛ на e-mail, но узнали об этом 17.02.2013 г.

25.02.2013 г. - визы в паспорте (паспорта через МОМ отправили среду (20.02.13), получили в понедельник)

Опубликовано
frezzer, сьогодні спіймала за гудзика першого секретаря візового відділу і розпитала його про все, що мене цікавило. Ну й ваше питання задала.

Його відповідь: посольство не пріскіпується до кількості діб перебування за кордоном. Півроку рахується просто по календарних місяцях, наприклад, з лютого по липень. А 180 діб чи 184 - як він сказав (цитую), we're not into that much hairsplitting.

Дякую. Не весело, прийдеться заказувати з відусіль.

Skilled Workers (NOC 7252-B)

November 28, 2010 - Began to search for job offer

December 4, 2010 - IELTS

July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer

January 26, 2012 - Application received

March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application

February 11, 2013 - Additional documents requested

January 16, 2014 - Additional documents requested

July 28, 2014 - Letter of refusal has been received

July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions

Опубликовано

Про всяк випадок: мається на увазі неперервно шість місяців в одній і тій самій країні. Тобто, наприклад, 2 місяці + 4 місяці = довідка не потрібна.

І ще: якщо є стара довідка з країни, де ви з часу отримання довідки не були, нову отримувати не потрібно (у мене довідка, видана ФБР в 2011, але оскільки я в США з того часу не жила, то й нову довідку мені отримувати не потрібно).

Опубликовано

Не смійтеся голосно, але я не можу зрозуміти, як заплатити за довідку з UK, якщо я в Україні? Aidan підкажіть, я вірю що ви вкурсі. Ось воно все <noindex>http://www.acro.police.uk/police_certificates.aspx</noindex>

Що воно таке той Bank draft, тай чекової книжки в мене нема.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано
І ще: якщо є стара довідка з країни, де ви з часу отримання довідки не були, нову отримувати не потрібно (у мене довідка, видана ФБР в 2011, але оскільки я в США з того часу не жила, то й нову довідку мені отримувати не потрібно).

Тобто якщо я ні в одну з тих країн вже до подачі на ПР не поїду, то довідки мені можна взяти прямо зараз і не платити потім ще й за терміновість, вони всеодно будуть дійсні. А це круто, дякую за підказку, це дуже мені допоможе.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

Йдеться про банківський чек. Зверніться до вашого банку (якщо у вас щось місцеве - то краще до банку, який є частиною міжнародної групи, "Унікредит" (тільки той, що саме Унікредит, а не Укрсоц під новим брендом), "Укрсиб", Credit Agricole... спитайте, чи можливо виписати такий чек на іноземну установу - без укладення договору (у мене, наприклад, чекова книжка є, але без договору на надання мені послуг, чек я виписати не маю права). Паралельно з цим напишіть в саму установу, що видає довідки; запитайте, чи є можливість сплатити банківським переказом, наприклад (bank transfer). Мені свого часу так в США одна установа дозволила зробити. Скажете потім, що з того вийшло; якщо глухий кут - будемо далі думати.

Опубликовано

MirMS, обратите, прежде всего, внимание на разрешённое количество мест багажа и вес, а также тарифы на дополнительные места / перевес. В зависимости от состава, которым полетите, может иметь значение количество пересадок и время между ними.

И помните, что для пересадки на территории США вам будет нужна транзитная виза, даже если вы не покидаете транзитную зону. Поэтому очень многие предпочитают летать дороже, но в облёт США.

Опубликовано
...спитайте, чи можливо виписати такий чек на іноземну установу - без укладення договору (у мене, наприклад, чекова книжка є, але без договору на надання мені послуг, чек я виписати не маю права)... Скажете потім, що з того вийшло; якщо глухий кут - будемо далі думати.

Вивчав вчора ситуацію з чеками в Україні, як окзалось варіантів нема.

Перша проблема це - те, що чекові книжки українські банки видають тільки для ФОПів і юр осіб і використовуються в основному для оплати праці найманих працівників.

Друга, це - те що ті чеки ходять тільки по Україні виключно (є вроді 2 банки, що роблять міжнародні, але там дійсно як казала Aidan, тільки по договору).

Як наслідок сплатити за довідку про несудимість у Великобританії знаходячись в Україні, являється неможливим.

Cьогодні буду писати в саму організацію яка видає ті довідки, чи є можливим сплатити банківським переводом або ще якимось доступним для українців способом.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано
Сегодня пришёл на подпись джоб оффер. Подписали, обмыли зубровкой, уселись ждать LMO.

С почином! :)

Посольство не спешит,

Посольство понимает,

Что с Родиною я

Прощаюсь НАВСЕГДА....

Опубликовано
Сегодня пришёл на подпись джоб оффер. Подписали, обмыли зубровкой, уселись ждать LMO.

Вітаю з Job Offer! Чекання LMO для мене довгий процес,вже 5 місяців...Надіюсь Вам буде швидше...

Опубликовано

BIMMER, rombik, спасибо!

rombik, ого, ви ж мене так не лякайте! B) Нас налаштовують на те, що це півтора-два місяці... а ваш роботодавець сам подавав чи винаймав консультанта?

Опубликовано

Aidan, мы вас тоже поздравляем с джоб оффером! Пусть дальнейший процесс будет быстрым.

Если я не ошибаюсь, вы вроде бы пробывали раньше на учебу поехать? Или это не вы и я что-то путаю? По какой специальности вы поедите?

Стань солнцем и ты найдёшь путь.

(Н.Рерих)

Опубликовано

Спасибо! Да, кстати, вопрос учёбы по-прежнему актуален, но я не решила пока, начинать в этом году или пока отложить на время пертурбаций с переездом и обустройством.

Джоб оффер оформили для моего партнёра - Industrial Machinery Mechanic (Air Compressors).

Опубликовано
Aidan прийміть мої вітання! Скільки часу заняли пошуки? Ще одне підтвердження того, що самому реально знайти оффер.

December 4, 2010 - IELTS

Опубликовано

:rolleyes: Примите мои поздравления. Желаю Вам удачи в дальнейшем. :flag-canada-10:

<noindex>line.gif</noindex>
Опубликовано

вадим1977, frezzer, дякую!

frezzer, сам пошук зайняв приблизно рік. Від першого контакту з цією компанією до джоб офера пройшло три місяці. Але хочу підкреслити: самостійно джоб офер знайти реально, мабуть, тільки якщо розумієш не лише мову, а й нюанси; можеш потеревенити "за життя", підтримати жарт, дати зрозуміти, що маєш якусь уяву про те, як там люди живуть... І от тільки коли я вже нажартувалася і натеревенилася з тими простими саскачеванськими хлопами по скайпу, вони вирішили, що готові поговорити і з тим розчудовим компресорником...

Опубликовано

Поздравляю вас! Пусть у вас все будет быстро! Эх..... Мы обмыли ДО коньяком и результат - 9 мес. ожидания сертификата. :icon_question::huh:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...