Перейти к содержанию



opera_3000

Чемодан
  • Публикаций

    23
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Весь контент opera_3000

  1. Привіт, підкажи як перетнути кордон на авто на польській реєстрації і укр. паспортом ? На консульський я так розумію не ставлять з громадянство Польщі.
  2. Далі отримати довуд, потім подати на паспорт. Як є бажання ще можна права замінити.
  3. Та ні , між Угорщиною і Хорватію є кордон, була перевірка. Все добре.
  4. Та не буде ніяких проблем. В вас сталий побит, ви легально. Авто має мати зелену карту і все. Я їздив з такими документами як у вас в Хорватію цього року, все нормально.
  5. Чому ви вирішили що потрібно розмитнювати ? Я перебуваю на авто з укр.реєстрацієї вже більше року. Жодних питань. Головне щоб була дійсна зелена карта.
  6. Привіт, питання по консульському обліку. Громадянство отримано, авто на польській реєстрації. Як стати на консульський облік щоб можна було виїхати ? Чи їхати по польському паспорті ?
  7. На этой странице у меня в строке : Obywatelstwo albo status bezpaństwowca - прочерк. Хотя довуд уже забрал.
  8. Так я тоже по сталому ездил 4 года. Авто может быть сколько угодно, только зелёная карта и ваше легальное пребывание.
  9. Подскажите по такому вопросу. Гражданство получено, но имеется машина на укр.регистрации, здесь в Польше(права тоже ещё не менял). Что делать с авто ? Продать не вариант, так как по доверенности сейчас МРЕО не делает перерегистрацию, выехать тоже не вариант. Сколько времени можно ездить с гражданством по Польше?
×
×
  • Создать...