Перейти к содержанию



ulkanik

Чемодан
  • Публикаций

    99
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Весь контент ulkanik

  1. Ну раз нет никаких конкретных пунктов в требованиях это даёт надежду.
  2. Проблема в том что есть много либо туманной либо неоднозначной информации на государственных сайтах, но уточнять какие-то вопросы в ужондах скорее давать им повод для новых палок в колёса.
  3. На волне этой дичи возник вопрос, хватит ли им просто важности паспорта или они захотят чтобы срок его действия был не меньше чем сколько то месяцев. По идее карта резидента тоже к тому времени ещё будет на руках и она является подтверждением личности. Хочется уже уточнить все вопросы и расслабиться.
  4. Может кто знает, нужно ли подавать загран паспорт при оформлении довуда особистего после получения гражданства? Или нужно будет просто отдать карту резидента?
  5. Доброго дня. Чи потрібен закордонний паспорт для отримання доводу і який строк важності в такому разі він повинен мати? Дякую.
  6. Здравствуйте. Может ли кто-то поделиться текстом Uzasadnienia при заполнении внёска на гражданство после карты резидента?
  7. Ещё в Кракове, уже месяц как перестали принимать заламинированные свидетельства о браке, которые имеют нотариальное подтверждение. Точнее заламинированные документы и так не принимали, при наличии бумажки от нотариуса месяц назад ещё всё было ок. Так же если будут следы разламинирования, то документ не примут. А следы рстанутся точно. Сказали что все документы которые заламинированы украинцы без проблем могут получить в Украине. Поэтому палки в колёса очевидны, кто бы что не говорил.
  8. Значит отказ маловероятен.
  9. Я керуюсь тільки інформацією від представників органів з якими доведеться пройти цей шлях або досвідом людей. Ясно що це справа кожного, але для результату без нервів я роблю згідно з отримаю інформаією. Пам'ятайте, громадянство робиться один раз і є сенс зробити все з мінімальними ризиками.
  10. Мне сказали, что при подаче в день после трёх лет рассматривают долго, а при подаче заранее, рассмотрят быстро чтобы дать отказ за подачу заранее, так как это будет хорошей причиной отказа. Лучше подождите. Я думаю полтора месяца ожидания не так страшно, как решение возникших проблем при отказе.
  11. Так. Пам'ятаю одну вашу "пораду". Тому рекомендую всім все ж таки довіряти ужонду і людям, які мали якийсь досвід. Бо розумників багато, а потім прийдеться вирішувати купу непотрібних питань, яких можна було б уникнути.
  12. Сказали зараз півроку приблизно.(((( Так. Запис телефонічний, запитують тільки ім'я прізвище. Ні підтвержень, нічого. Просто кажуть коли і куди прийти і що принести. Сьогодні записувався на кінець року справді. З датами там щось на дуже. Чекати рішення приблизно півроку.
  13. В такому разі, тільки одне питання, як довго чекати громадянства в малопольському? Цікаво було б почути тих хто вже отримав.
  14. P.S. Щойно додзвонився на інфолінію і отримав інформацію що подавати документи потрібно не раніше того дня як пройде з роки від дати децизії. Це малопольський ужонд Так. Життя рідко дивує позитивними поворотами. Найчастіше це якийсь незаплановий кіпіш, тому я завжди заздалегідь намагаюсь вияснити всі можливі ризики.
  15. Дуже дякую. Я завжди намагаюсь теж всім розповісти про свій досвід щоб ніхто не зіткнувся з такими ж труднощами як я. Але цікаво що було б якби Ви подались 7 квітня, наприклад то що було б? Більш того, судячи з написів то причина відмови не стільки в тому що Ви подались раніше. Було б цікаво почути думку працівника ужонду або юриста. Вам в будь якому разі найшвидшого і найменш проблематичного вирішення питання!
  16. дуже дякую. тобто за місяць перед точно відмови не буде з приводу недотримання строків. Признатись чесно, я дуже здивований бо всі ці роки намагався читати все навкруги, стикався, як і усі з специфічними ситуаціями, відповіді на які ніхто не міг дати відповідь. Але вважав що податись на громадянство можна тільки на наступний день після того як пройде рівно 3 роки від децизії по карті резидента. Хоч це вже і не супер бонус, але навіть зекономлений місяць вже добре.
  17. Це означає що якщо теоретично рішення по громадянству буде через півроку, то можна подавати за півроку до того як спливе 3 роки від децизії по резидентству?
  18. Тогда лучше подождать... Здравствуйте. Поделитесь сколько на практике ждать решения гражданства через воевуду, после карты резидента в Кракове. В ветке попадалось 7 месяцев. Так ли это или кто-то получал быстрее?
  19. Тобто подаватись можна не наступний день після того як мине 3 роки від отримання децизії по карті резидента, а раніше? Чи я щось неправильно зрозумів?
  20. Есть ли какие-то критерии по поводу срока действия загранпаспорта при подаче на гражданство Польши?
×
×
  • Создать...