vlspure Опубликовано 10 апреля, 2023 Жалоба Опубликовано 10 апреля, 2023 доброго дня, дякую Всім за інформацію, яку пишите на форумі. Дуже велике прохання порадити, як краще поступити. Я маю Сталий побит по Карті Поляка, хочу зробити воззʼєднання із чоловіком. Як швидше це зробити: 1) подати його на Часовий побит на воззʼєднання зі мною? 2) подати мені на обивательство, дочекатися його отримання, а потім подати чоловіка на побит (який)? які вимоги по документах, та середні терміни цих шляхів по різних воєводствах зараз. Я маю віддалену роботу, тому можемо переїхати в те воєвудство, де зараз швидше та меньше бюрокрвтії! Буду дуже вдячна! Цитата
shellarua Опубликовано 10 апреля, 2023 Жалоба Опубликовано 10 апреля, 2023 Швидше одразу подавати на часовий побит. Вимоги стандартні - місце проживання, доходи на утримання себе або для вас, щоб хватило і на чоловіка, плюс діти, якщо вони є. Страхування. Відсутність боргів по податках. Цитата Ищу легальную работу в Польше, Чехии. Умею много чего. Подробности в ЛС.
vlspure Опубликовано 10 апреля, 2023 Автор Жалоба Опубликовано 10 апреля, 2023 2 hours ago, shellarua said: Швидше одразу подавати на часовий побит. Вимоги стандартні - місце проживання, доходи на утримання себе або для вас, щоб хватило і на чоловіка, плюс діти, якщо вони є. Страхування. Відсутність боргів по податках. Дякую, а які приблизні терміни отримання часового побиту зараз? Цитата
Chuvak Опубликовано 11 апреля, 2023 Жалоба Опубликовано 11 апреля, 2023 В різних ужендах по-різному. Хтось за кілька місяців, хтось - більше року чекає виклик лише на відбитки. Цитата