gelembjuk Опубликовано 12 августа, 2022 Жалоба Опубликовано 12 августа, 2022 Доброго дня. Мої британські партнери пропонують поїхати в Лондон з бізнес візитом. Готові сприяти в отриманні візи. Я зараз в Україні, але можу перетинати кордон (3 дітей). Я бачу що візові центри не працюють в Україні. Хто може поділитися досвідом відвідин візових центрів від початку війни? В яку країну краще їхати у візовий центр (Польща, Угорщина, Молдова?) На які дати реально реєструватися? На скільки тижнів закриті всі слоти у візових центрах? Як бути з паспортом? Його потрібно віддати і чекати в тій країні? Я бачив повідомлення що паспорт можна не залишати, а приїхати другий раз для вклеєння візи якщо видано. Які ще є особливості повязані з війною в нас? Цитата
British Lawyer Опубликовано 15 августа, 2022 Жалоба Опубликовано 15 августа, 2022 (изменено) Добрый день. На гостевую визу можете подать из любой страны мира, где есть британский визовый центр. В зависимости от страны, паспорт раньше могли вернуть, но скорее всего, заберут. Слоты есть на следующие недели. Изменено 15 августа, 2022 пользователем British Lawyer Цитата Помощь русскоговорящего адвоката высшей категории: консультации, проверка заявлений, ведение дел: www.legalcentre.org Mob/Viber/WhatsApp:+44(0)77 911 45 923, Skype: immigration_lawyer
Главный Модератор fregat222 Опубликовано 16 августа, 2022 Главный Модератор Жалоба Опубликовано 16 августа, 2022 Гостьова віза та бізнес-віза – різні типи віз. І вони мають різні мети. Уточніть Вашу мету в'їзду та перебування в ЮК. Цитата Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать
gelembjuk Опубликовано 16 августа, 2022 Автор Жалоба Опубликовано 16 августа, 2022 2 hours ago, fregat222 said: Гостьова віза та бізнес-віза – різні типи віз. І вони мають різні мети. Уточніть Вашу мету в'їзду та перебування в ЮК. В мене саме бізнес мета. Поїздка до тижня для зустрічей з моїми клієнтами (чи то бізнес партнерами) в Лондоні. Я їздив десь 10 років назад з такою самою метою і тоді робив бізнес візу Цитата
Главный Модератор fregat222 Опубликовано 16 августа, 2022 Главный Модератор Жалоба Опубликовано 16 августа, 2022 Тоді бажаю успіху. Цитата Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать