Montreal85 Опубликовано 9 февраля, 2021 Жалоба Опубликовано 9 февраля, 2021 1)Добрый день , Подскажите пожалуйста если я перееду в Канаду по Работе, то я так понимаю жену и детей не скоро увижу , они должны будут пройти весь процесс от А до Я верно , ? и через какое времени их можно будет знать ? 2) А если сразу поехать , то на каких правах там будем , дети будут в платную школу ходить и вообще сколько там стоят платные школы ??? Цитата
Micellangelo Опубликовано 9 февраля, 2021 Жалоба Опубликовано 9 февраля, 2021 Тут залежить від того, яка у вас робота. Подивіться на NOC (National Occupational Classification). Якщо ваша робота рівня 0, А або В, то ваша дружина має право на отримання відкритого дозволу на роботу (може працювати на будь якій роботі в Канаді, поки у вас є дозвіл на роботу), а ваші діти можуть отримати дозвіл на навчання. Якщо ваша робота попадає під категорії C або D, тоді нажаль, ваша родина може вас супроводжувати лише в статусі туриста (візитора). Школи для всіх безплатні. Звісно є приватні, платні школи, але навчання там від 12-15 тис. в рік. Цитата Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license
Montreal85 Опубликовано 10 февраля, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 10 февраля, 2021 9 часов назад, Micellangelo сказал: Тут залежить від того, яка у вас робота. Подивіться на NOC (National Occupational Classification). Якщо ваша робота рівня 0, А або В, то ваша дружина має право на отримання відкритого дозволу на роботу (може працювати на будь якій роботі в Канаді, поки у вас є дозвіл на роботу), а ваші діти можуть отримати дозвіл на навчання. Якщо ваша робота попадає під категорії C або D, тоді нажаль, ваша родина може вас супроводжувати лише в статусі туриста (візитора). Школи для всіх безплатні. Звісно є приватні, платні школи, але навчання там від 12-15 тис. в рік. Допустим А или B категория , я хочу приехать и начать работать увидеть, что и как и обустроиться чтоб через 4-5 месяцев позвать жену и детей. На пример я уже месяц в Канаде работаю, и хочу уже позвать семью , через сколько времени с учетом всех бумажных трудностей они приедут ? Им же надо приглашение на специальный мед осмотр , затем виза итп итд. (при условии, что все документы сделаны заранее из тех,что можно сделать, подтверждение диплома через WES ?,справки о не судимости итд итп. Цитата
Micellangelo Опубликовано 10 февраля, 2021 Жалоба Опубликовано 10 февраля, 2021 Зазвичай десь 1-3 місяці. Проте майте на увазі, що ніхто НЕ може гарантувати на 100% що їм дадуть візу. Коли подаєтеся разом, то і візу дадуть або всім або нікому. Крім того, якщо мова іде про пару місяців, то ви можете всі одночасно отримати дозволи, але при тому дружина і діти можуть приїхати пізніше (в межах дії візи). Цитата Ostap Bosak, Regulated Canadian Immigration Consultant, License number: R707276 - Check my license