pando4ka Опубликовано 1 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 1 марта, 2015 Добрый день. Подскажите кто знает есть ли в Польше развивашки для годовасиков и вообще малышей дошкольного возраста. Искала, искала...но наталкиваюсь только на садики гос и частные и с направлениями, типа Монтессори. А вот именно курсы, занятия, развивашки не могу найти. Подскажите, кто сталкивался. Буду очень благодарна. Цитата
Black_Sunrise Опубликовано 1 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 1 марта, 2015 Вряд ли найдете, тут таким не заморачиваются, к счастью. Цитата
marysiaM Опубликовано 1 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 1 марта, 2015 Добрый день. Подскажите кто знает есть ли в Польше развивашки для годовасиков и вообще малышей дошкольного возраста. Искала, искала...но наталкиваюсь только на садики гос и частные и с направлениями, типа Монтессори. А вот именно курсы, занятия, развивашки не могу найти. Подскажите, кто сталкивался. Буду очень благодарна. Есть такие занятия... Мы ходили... <noindex>http://www.figle.net/article_kreatywka.php</noindex> Вот к примеру... Цитата
Bilochka Опубликовано 2 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 2 марта, 2015 Вряд ли найдете, тут таким не заморачиваются, к счастью. Дарма Ви так. Теж шукаю такі заняття у Вроцлаві. Ходили на розвиваючі заняття в Києві (бебіспорт, танці, малювання, загальний розвиток) - діти були в захваті і хочуть ще ходити, а я, на жаль, не можу нічого подібного знайти. Не знаю як батькам, а дітям такі заняття перевірено - щастя! Цитата
pando4ka Опубликовано 2 марта, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 2 марта, 2015 Дарма Ви так. Теж шукаю такі заняття у Вроцлаві. Ходили на розвиваючі заняття в Києві (бебіспорт, танці, малювання, загальний розвиток) - діти були в захваті і хочуть ще ходити, а я, на жаль, не можу нічого подібного знайти. Не знаю як батькам, а дітям такі заняття перевірено - щастя! Це точно, активно і весело проводити час, думаю це краще ніж сидіти вдома. Цитата
Black_Sunrise Опубликовано 2 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 2 марта, 2015 Дарма Ви так. Теж шукаю такі заняття у Вроцлаві. Ходили на розвиваючі заняття в Києві (бебіспорт, танці, малювання, загальний розвиток) - діти були в захваті і хочуть ще ходити, а я, на жаль, не можу нічого подібного знайти. Не знаю як батькам, а дітям такі заняття перевірено - щастя! Ну насчет танцев, рисования и прочего для 3+ согласна конечно же. Я имела ввиду развивалки для возраста 0-3. Цитата
Eugene_E Опубликовано 2 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 2 марта, 2015 Дарма Ви так. Теж шукаю такі заняття у Вроцлаві. Ходили на розвиваючі заняття в Києві (бебіспорт, танці, малювання, загальний розвиток) - діти були в захваті і хочуть ще ходити... Ось дивився за нагоди вимоги до кандидатів на посаду nauczyciel wychowania przedszkolnego, наведу деякі з них. - вища освіта за фахом - вміння гри на музичному інструменті - володіння англійською(німецькою/французькою) - володіння пластикою Й дитина моя у садочку й гімнастикою, й малюванням, й англійською, й дзюдо, й чим тільки не займається... До чого це я? Цитата Не той став "Чумадан"... Сноб (англ. snob) — термін, який уживався в аристократичному середовищі для характеризування людей нешляхетного, неаристократичного походження, що прагнули «пролізти» у вище суспільство. Зараз так говорять про людину, яка претендує на вишукано-витончений смак, на виняткове коло занять, інтересів. Сноби особливо ретельно дотримуються правил вищого світу і нехтують усім, що виходить за ці правила. Звідси виникло поняття снобізм.
Black_Sunrise Опубликовано 2 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 2 марта, 2015 Ось дивився за нагоди вимоги до кандидатів на посаду nauczyciel wychowania przedszkolnego, наведу деякі з них. - вища освіта за фахом - вміння гри на музичному інструменті - володіння англійською(німецькою/французькою) - володіння пластикою Й дитина моя у садочку й гімнастикою, й малюванням, й англійською, й дзюдо, й чим тільки не займається... До чого це я? Кстати да. У малой в садике английский, французский, ритмика, кулинарные занятия, бассейн (по желанию) плюс периодически экскурсии интересные. Ну и обычно в саду они тоже чем-то интересным занимаются. Цитата
pando4ka Опубликовано 2 марта, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 2 марта, 2015 Ну это в саду. Моя ещё маленькая. До 3 лет, хочу на занятия с ней ходить. Это хорошо, что садики такие общеразвивающие. Но нам рано в сад. Цитата
Eugene_E Опубликовано 2 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 2 марта, 2015 Ну это в саду. Моя ещё маленькая. До 3 лет, хочу на занятия с ней ходить. Это хорошо, что садики такие общеразвивающие. Но нам рано в сад. Щось мені підказує, що у żłobkach ситуація радикально не відрізняється. Цитата Не той став "Чумадан"... Сноб (англ. snob) — термін, який уживався в аристократичному середовищі для характеризування людей нешляхетного, неаристократичного походження, що прагнули «пролізти» у вище суспільство. Зараз так говорять про людину, яка претендує на вишукано-витончений смак, на виняткове коло занять, інтересів. Сноби особливо ретельно дотримуються правил вищого світу і нехтують усім, що виходить за ці правила. Звідси виникло поняття снобізм.
pando4ka Опубликовано 2 марта, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 2 марта, 2015 Щось мені підказує, що у żłobkach ситуація радикально не відрізняється. Ви про що? Не розумію вас. Не знаєте, то і не пишіть. Нашо влізати зі своїми 5 копійками? Цитата
vigor Опубликовано 2 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 2 марта, 2015 Ну это в саду. Моя ещё маленькая. До 3 лет, хочу на занятия с ней ходить. Это хорошо, что садики такие общеразвивающие. Но нам рано в сад. Вот вы сами себе и ответели: она ещё маленькая. А если с большим упрямством хотите развивать ребёнка, то играйте с ним, читайте сказочки. Цитата Nie kradnij - władza nie znosi konkurencji
pando4ka Опубликовано 2 марта, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 2 марта, 2015 Вот вы сами себе и ответели: она ещё маленькая. А если с большим упрямством хотите развивать ребёнка, то играйте с ним, читайте сказочки. Одно другому не мешает. Цитата