gegtor1983 Posted April 28, 2015 Author Report Share Posted April 28, 2015 думаю це лист,в якому рішенням на рахунок візи, позитивне,чи негативне, це ви самі вже побачете підкривши лист.На цьому тижні ви вже його точно отримаєте.Головне бути дома,або маєте когось знайомого на пошті,хай вам дадуть знати коли прийде лист. Тоді чому вони пишуть що тільки після отримання цого листа буде прийнято рішення. Я правильно зрозумів ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasha11 Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 Таке питання кому видавали робочу карту з якого числа починалася дата дії даної карти ? Тобто з дати прийняття рішення чи дати отримання повідомлення про отримання візи ? Дата дії карти починається від того числа, яке зазначене в роб.контракті.Якщо ви отримаєте розитивне рішення, в посольстві вам вклеють шенген візу (нам дали 180/30) по цій візі ви приїзжаєте в Чехію, протягом трьох днів,ідете на поліцію,здаєте біометричні дані,і через три тижні забираєте картку. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gegtor1983 Posted April 29, 2015 Author Report Share Posted April 29, 2015 Дата дії карти починається від того числа, яке зазначене в роб.контракті.Якщо ви отримаєте розитивне рішення, в посольстві вам вклеють шенген візу (нам дали 180/30) по цій візі ви приїзжаєте в Чехію, протягом трьох днів,ідете на поліцію,здаєте біометричні дані,і через три тижні забираєте картку. А карта діє так само як віза ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasha11 Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 А карта діє так само як віза ? Віза дається лишень для того щоб людина могла заїхати в Чехію, для подальшого доформлення документів, чому дають з таким коридором,не знаю.А сама карта видається на два роки. Але якщо у вас договір наприклад з 1 березня 2015р. тоді карта буде дійсна до до березня 2017.Але дата дії карти буде зазначена не 1 березня 2015,а той день коли ви заберете її з поліції, і до березня 2017.Тобто не повних два роки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gegtor1983 Posted April 29, 2015 Author Report Share Posted April 29, 2015 Віза дається лишень для того щоб людина могла заїхати в Чехію, для подальшого доформлення документів, чому дають з таким коридором,не знаю.А сама карта видається на два роки. Але якщо у вас договір наприклад з 1 березня 2015р. тоді карта буде дійсна до до березня 2017.Але дата дії карти буде зазначена не 1 березня 2015,а той день коли ви заберете її з поліції, і до березня 2017.Тобто не повних два роки. Я маю на увазі що коли закінчиться термін дії візи я зможу з картою перетинати кордони інших держав наприклад Словакії ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasha11 Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 Я маю на увазі що коли закінчиться термін дії візи я зможу з картою перетинати кордони інших держав наприклад Словакії ? Звичайно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasha11 Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 Коли отримаєте карту,ніхто на ту візу не буде дивитися, при перетині кордоні,чи просто приконтролі поліції,ви показуєте першу сторінку загран паспорта,і карту) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gegtor1983 Posted April 29, 2015 Author Report Share Posted April 29, 2015 Коли отримаєте карту,ніхто на ту візу не буде дивитися, при перетині кордоні,чи просто приконтролі поліції,ви показуєте першу сторінку загран паспорта,і карту) Ще таке питання коли вам прийшов лист про результат розгляду хто визначив термін коли прийти за візою там був лист з МВС чи Консульства ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasha11 Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 Ще таке питання коли вам прийшов лист про результат розгляду хто визначив термін коли прийти за візою там був лист з МВС чи Консульства ? Лист з консульства,в ньому зазначено на який конкретно термін,і годину потрібно зявитися в консульстві для вклейки візи,там також зазначається які документи потрібно предявити. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gegtor1983 Posted April 29, 2015 Author Report Share Posted April 29, 2015 Лист з консульства,в ньому зазначено на який конкретно термін,і годину потрібно зявитися в консульстві для вклейки візи,там також зазначається які документи потрібно предявити. Чи є зміст телефонувати в консульство питати яке рішення прийняли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gegtor1983 Posted April 29, 2015 Author Report Share Posted April 29, 2015 Лист з консульства,в ньому зазначено на який конкретно термін,і годину потрібно зявитися в консульстві для вклейки візи,там також зазначається які документи потрібно предявити. Я мав на увазі чи лист був написаний консульством чи МВС і на якій мові ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasha11 Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 Я мав на увазі чи лист був написаний консульством чи МВС і на якій мові ? Лист відправлений консульством,на українській мові.По телефону вам навряд чи скажуть про результат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gegtor1983 Posted April 29, 2015 Author Report Share Posted April 29, 2015 Лист відправлений консульством,на українській мові.По телефону вам навряд чи скажуть про результат. Я так і зрозумів томущо по електронній пошті теж не кажуть результат пишуть тільки що лист відправлено чекайте. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gegtor1983 Posted April 30, 2015 Author Report Share Posted April 30, 2015 Прийшов мені лист нерозумію суті перекладіть будь ласка.Scan573.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gegtor1983 Posted May 4, 2015 Author Report Share Posted May 4, 2015 Так ктонибуть может перевести? А то сам побывал чет смысла етого письма понять не могу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Так ктонибуть может перевести? А то сам побывал чет смысла етого письма понять не могу. Мне тоже это письмо показалось странным... Прочитав его, я понял что Ваше заявление о выдаче Рабочей карты уже в Министерстве внутр.дел в Остраве. На основании этого дела они информируют Вас о том, что перед принятием ими решения Вы имеете право высказаться в течении 5 дней после получения этого письма. Но пишут что это не обязательно. Ниже перечисляют список документов, на основании которых будут принимать решение. По-моему так. Quote Дом не там, где вы родились, дом там, где прекратились ваши попытки к бегству. (Макфуз) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gegtor1983 Posted May 5, 2015 Author Report Share Posted May 5, 2015 Мне тоже это письмо показалось странным... Прочитав его, я понял что Ваше заявление о выдаче Рабочей карты уже в Министерстве внутр.дел в Остраве. На основании этого дела они информируют Вас о том, что перед принятием ими решения Вы имеете право высказаться в течении 5 дней после получения этого письма. Но пишут что это не обязательно. Ниже перечисляют список документов, на основании которых будут принимать решение. По-моему так. Может ето связано с тем что я долблю их по електронной почте? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Может ето связано с тем что я долблю их по електронной почте? Может быть, но это письмо не содержит информацию о том, что решение принято. Так что придется еще подождать. Quote Дом не там, где вы родились, дом там, где прекратились ваши попытки к бегству. (Макфуз) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gegtor1983 Posted May 5, 2015 Author Report Share Posted May 5, 2015 Может быть, но это письмо не содержит информацию о том, что решение принято. Так что придется еще подождать. Да жду уже 4 месяца почти сил моих больше нет ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deversant Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Переведите кто нибуть пожалуйста: Dobrэ den, svůj email jste zaslal na informačnн linku Ministerstva vnitra, kde podбvбme obecnй informace k pobytu cizinců na ъzemн ČR. Informace ke konkrйtnнm žбdostem, zejmйna tedy ъdaje z jejich obsahu a ъdaje o jejich stavu řнzenн, prostřednictvнm emailu ani telefonu neposkytujeme, mimo jinй takй s ohledem na ochranu osobnнch ъdajů. O vэsledku řнzenн žбdosti o zaměstnaneckou kartu Vбs bude informovat zastupitelskэ ъřad ČR, kde byla žбdost podбna. Byla předбna urgence Vašн žбdosti o vydбnн zaměstnaneckй karty na přнslušnй pracoviště odboru azylovй a migračnн politiky MV ČR. Stav žбdosti lze kontrolovat podle čнsla jednacнho na webovэch strбnkбch MV: <noindex>http://www.mvcr.cz/clanek/informace-o-stavu-rizeni.aspx</noindex> S pozdravem, Informačnн linka odboru azylovй a migračnн politiky Ministerstva vnitra Автоответ, типа вы подали свой запрос на информационную линию. Конкретную информация включая состояние не по почте, не по по телефону не сообщаем из соображений защиты личной информации. О итоге рассмотрения заявления вас будет информировать орган, где заявление подано. Был увеличен приоритет вашего заявления. Состояние рассмотрения можно смотреть тут <noindex>http://www.mvcr.cz/clanek/informace-o-stav...zeni.aspx"</noindex>]http://www.mvcr.cz/clanek/informace-o-stavu-rizeni.aspx С уважение бла бла бла. Ну перевод не художественный, но написано именно так. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gegtor1983 Posted May 12, 2015 Author Report Share Posted May 12, 2015 Есть здесь люди которые недавно получали робочую карту а то я уже четыре месяца жду. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afina123 Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Есть здесь люди которые недавно получали робочую карту а то я уже четыре месяца жду. есть такие люди как ви. я тоже жду долго Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gegtor1983 Posted May 13, 2015 Author Report Share Posted May 13, 2015 есть такие люди как ви. я тоже жду долго Cколько уже ждете ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afina123 Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 есть такие люди как ви. я тоже жду долго. получила пмсьмо но немного другое.а документ пришел отдуда одкуда и вам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afina123 Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 я жду с февраля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...