Перейти к содержанию

gegtor1983

Подал документы на рабочую карту

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
  gegtor1983 сказал:
Есть тут люди которым отказали в рабочей карте?? Какие причины отказа ? Могут ли отказать по причини что у меня в договоре указана минимальная зарплата ?

Не переживайте,и не накручивайте себя. В нас тоже в договоре была минимальная зарплата, и все же визу дали. А сколько времини прошло посли собеседования?

Опубликовано
  tasha11 сказал:
Не переживайте,и не накручивайте себя. В нас тоже в договоре была минимальная зарплата, и все же визу дали. А сколько времини прошло посли собеседования?

Завтра уже неделя как прошел собеседовиние.

Опубликовано
  gegtor1983 сказал:
Завтра уже неделя как прошел собеседовиние.

Все же исходя из нашего опыта, Мы, после собеседования, получили ответ ровно через месяц. Так что запаситесь терпением,и думаю в конце месяца получите вы свою визу))))

Опубликовано
  tasha11 сказал:
Нет, консульства не предоставляют переводчика, должны сами об етом позаботитса.

якщо ви не знаєте достовірної інформації не пишіть тоді

перекладача надають, при співбесіді з консулом

Опубликовано
  tasha11 сказал:
Пришло заказное письмо домой. 24 февраля было принято решение,а письмо принисли 27 февраля.

а коли ви подавали документи ?

і коли була співбесіда?

Опубликовано
  nazzis сказал:
а коли ви подавали документи ?

і коли була співбесіда?

Подав документи 12.01.2015р, співбесіда була 31.03.2015р. Після співбесіди мені сказали що чекати приблизно два тижні і щоб я час від часу телефонував їм і питав.

Опубликовано
  gegtor1983 сказал:
Подав документи 12.01.2015р, співбесіда була 31.03.2015р. Після співбесіди мені сказали що чекати приблизно два тижні і щоб я час від часу телефонував їм і питав.

як то у вас співбесіда була вже після результату (листа) ?

Опубликовано
  tasha11 сказал:
Ура!,,Получили визу.Сегодня пришло письмо с консульство,с положительным ответом. Ожидали ровно 90 дней.

привіт

коли подавали, і коли була співбесіда?

Опубликовано
  nazzis сказал:
привіт

коли подавали, і коли була співбесіда?

Не вижу смысла писать одно и тоже по несколько раз,прочтите внимательно в начале темы,уже описывала когда была подача,и собеседование.

Опубликовано
  gegtor1983 сказал:
Сегодня прошло уже 92 дня от даты подачи документов. Даже незнаю что делать устал уже ждать.

привіт

в мене така сама ситуація

коли ви подавали, і коли співбесіда була?

Опубликовано
  gegtor1983 сказал:
Подав 12.01.15 співбесіда 31.03.15

в мене також така ситуація

23/12/14 я подавав документи у Генеральне консульство Чеської Республіки у Львові, для відкриття dlouhodobeho pobytu (вид на місце проживання) з метою підприємницької діяльності.

30/01/15 мені призначили співбесіду з консулом, співбесіда пройшла успішно, протокол співбесіди оформлено, і відправлено на розгляд у Чеську Республіку в МВС. сказали чекати мені на рішення

сьогодні 14.04.2015, вже 112-й день від дня подачі і 74-й день від дня співбесіди, а листа і досі немає

потрібно рахувати дні від співбесіди (до 90 днів)

Опубликовано
  nazzis сказал:
в мене також така ситуація

23/12/14 я подавав документи у Генеральне консульство Чеської Республіки у Львові, для відкриття dlouhodobeho pobytu (вид на місце проживання) з метою підприємницької діяльності.

30/01/15 мені призначили співбесіду з консулом, співбесіда пройшла успішно, протокол співбесіди оформлено, і відправлено на розгляд у Чеську Республіку в МВС. сказали чекати мені на рішення

сьогодні 14.04.2015, вже 112-й день від дня подачі і 74-й день від дня співбесіди, а листа і досі немає

потрібно рахувати дні від співбесіди (до 90 днів)

Наскільки я знаю дні рахуються від дати подачі заяви

Опубликовано
  gegtor1983 сказал:
Наскільки я знаю дні рахуються від дати подачі заяви

від співбесіди

консул візу не відкриває, він тільки проводить і оформляє протокол співбесіди, цей протокол співбесіди і твої документи, розглядають у Чехії в МВС, потім тебе повідомляють листом, який відправляють поштою, про результат, ПОЗИТИВНИЙ ЧИ НЕГАТИВНИЙ

ваші документи і письмовий протокол співбесіди тільки відправили в МВС Чехії

так що чекайте

Опубликовано
  nazzis сказал:
від співбесіди

консул візу не відкриває, він тільки проводить і оформляє протокол співбесіди, цей протокол співбесіди і твої документи, розглядають у Чехії в МВС, потім тебе повідомляють листом, який відправляють поштою, про результат, ПОЗИТИВНИЙ ЧИ НЕГАТИВНИЙ

так що чекайте

Чому тоді є люди які не проходили співбесіду а зраху приходила позитивна відповідь. Відповім на своєж питання- - та тому що розглянувши документи в Чехії попросили провести співбесіду. А в консульстві мені сказали що чекати після співбесіди десь два тижні.

Опубликовано
  nazzis сказал:
від співбесіди

так що чекайте

Ви хочете сказати що вони тримали в себе мої документи майже три місяці і нікуди їх не відправляли ??

Опубликовано
  gegtor1983 сказал:
Чому тоді є люди які не проходили співбесіду а зраху приходила позитивна відповідь. Відповім на своєж питання- - та тому що розглянувши документи в Чехії попросили провести співбесіду. А в консульстві мені сказали що чекати після співбесіди десь два тижні.

без співбесіди ви не отримаєте візи

напишіть мені контакти людей, які отримали зараз візу без співбесіди

Опубликовано
  nazzis сказал:
без співбесіди ви не отримаєте візи

напишіть мені контакти людей, які отримали зараз візу без співбесіди

Читайте форум тут їх багато. Можливо у нас різний тип віз тому і умови різні.

Опубликовано

Безполезно писати листи на УП, він же не розглядає вашу візу, і в консульстві вам нічого не скажуть,окрім чекайте на лист. З розглядом віз,чехи ніколи не дотримувалися сроків які прописані в їх же законах. Запасіця терпінням і чекайте.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...