malvinka Опубликовано 18 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 18 мая, 2014 Нам пропонують роботу в Альберті. На момент виїзду здавати IELTS не потрібно, роботодавцю достатньо щоб був розмовний рівень. А там уже при подачі на номінацію потрібно буде здавати. Чи можливий такий варіант, що не потрібно зараз буде здавати IELTS ? Якщо і можливо то при яких умовах) Операторы тяжелой техники, Механики тяжелой техники. Цитата
Sergeypro Опубликовано 18 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 18 мая, 2014 Нам пропонують роботу в Альберті. На момент виїзду здавати IELTS не потрібно, роботодавцю достатньо щоб був розмовний рівень. А там уже при подачі на номінацію потрібно буде здавати. Чи можливий такий варіант, що не потрібно зараз буде здавати IELTS ? Якщо і можливо то при яких умовах) Операторы тяжелой техники, Механики тяжелой техники. Насколько я знаю все провинциальные программы требуют IELTS до подачи документов, чтоб получить PR. Я бы посоветовал посетить сайт <noindex>http://www.cic.gc.ca</noindex> там самая достоверная информация. А то вам тут насоветуют. Цитата FSW 2013-2014 NOC 2146; 25.01.2014 - документы отправлены в Сидней; 17.04.2015 - нашел работу по специальности в Mississauga, ON 19.01.2018 - P.Eng - работаю все там же
k-1 Опубликовано 18 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 18 мая, 2014 Соглашайтесь, пока еще есть такая возможность. Цитата
Olli Опубликовано 18 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 18 мая, 2014 Надо читать конкретную иммиграционную программу. По бизнес иммиграциям и студенческим видел, где и не требуется тест сдавать. Цитата 2008/2010 учёбная и турист. TRV. 2012- отказ семье в SP+TRV. 2012- SP+TRV получены. 2013- получен OWP. 2014- отучились/стажировка/PGWP/контракт. 2015- EE(FSW/CEC/PNP)/пермиты на три года/получена номинация провинции BC. 2016- PPR/PR/колледж. 2017- диплом и лицензия иммиграционного консультанта. CanadaMania.ru
Aidan Опубликовано 20 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 20 мая, 2014 Я правильно розумію, що йдеться саме про робочу візу, а не про отримання ПМЖ через номінацію на цьому етапі? Формально для робочої візи ІЄЛТС не потрібний, але він є одним з тих додаткових документів, які посольство має право вимагати - і Київський візовий офіс активно цим правом користується. Тож якщо ви подаєтеся саме на ворк перміт (робочу візу) лише на підставі робочого контракту та ЛМО, то можете зараз тест не складати, але маєте бути готові, що посольство може вимагати надати його для прийняття остаточного рішення. Для провінційної номінації ІЄЛТС потрібний, навіть якщо ви за цією номінацією поки що подаєтеся лише на робочу візу. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.