Перейти к содержанию

Gora

Вроцлав на 3 - 5 днів

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Привіт всім Вроцлав"янам!!!

Маю потребу зупинитися у когось на 3 - 5 днів в Вроцлаві, починаючи від завтра або понеділка максимум до п"ятниці, бо ще не знаю коли їде автобус до Івано - Франківська.

Сьогодні приїхав до цього файного міста з Варшави. І було прийняте рішення що будем з родиною переїзжати на стале. Перший раз у Вроцлаві, маю спальний мішок, і т.д. треба просто місце де можна переночувати, щоб відвідати походу різні інстанції та підшукати квартиру, якщо шось гарне знайду.

Придбав сім карти плея, так що скиньте в лічку номер телефону, то я відразу перезвоню.

Буду дуже вдячний за допомогу.

Погляд направлений в перспективу це половина успіху .........

Опубликовано
Привіт всім Вроцлав"янам!!!

Маю потребу зупинитися у когось на 3 - 5 днів в Вроцлаві, починаючи від завтра або понеділка максимум до п"ятниці, бо ще не знаю коли їде автобус до Івано - Франківська.

Сьогодні приїхав до цього файного міста з Варшави. І було прийняте рішення що будем з родиною переїзжати на стале. Перший раз у Вроцлаві, маю спальний мішок, і т.д. треба просто місце де можна переночувати, щоб відвідати походу різні інстанції та підшукати квартиру, якщо шось гарне знайду.

Придбав сім карти плея, так що скиньте в лічку номер телефону, то я відразу перезвоню.

Буду дуже вдячний за допомогу.

Awantgarde hostel, недорого, недалеко вокзала

Опубликовано

Нарахунок хостелів я в курсі. Але то була субота купа народу так що особо не нахостилишся. Ми знайшли по проекту Couchsurfing на день у українців, потім зупинився я сам вже в поляків.

Мені просто було цікаво чи хтось з цього форуму має бажання чи змогу допомогти не дільки словом а ділом.

А загалом все пройшло успішно. Дякую за пораду.

Опубликовано
Нарахунок хостелів я в курсі. Але то була субота купа народу так що особо не нахостилишся. Ми знайшли по проекту Couchsurfing на день у українців, потім зупинився я сам вже в поляків.

Мені просто було цікаво чи хтось з цього форуму має бажання чи змогу допомогти не дільки словом а ділом.

А загалом все пройшло успішно. Дякую за пораду.

Так это была проверка на вшивость форумчан? Я например не из Вроцлава и просто не имел возможности помочь...

Опубликовано
Так это была проверка на вшивость форумчан? Я например не из Вроцлава и просто не имел возможности помочь...

Відверто кажучи в той момент було не "провірок", насправді не було де зупинитися. Це була перша моя поїздка до цього міста. В суботу ми чудом переночували в Вроцлаві, потім поїхали до Nysa. А в понеділок повернувся поїздом, до людини яка зголосилася по вище вказаному проекту.

Просто у нас часто зупиняються різні люди, тому й поставив так запитання :rolleyes:

Опубликовано
Відверто кажучи в той момент було не "провірок", насправді не було де зупинитися. Це була перша моя поїздка до цього міста. В суботу ми чудом переночували в Вроцлаві, потім поїхали до Nysa. А в понеділок повернувся поїздом, до людини яка зголосилася по вище вказаному проекту.

Просто у нас часто зупиняються різні люди, тому й поставив так запитання :rolleyes:

Но розумем, розумем. Кому нужны эти слова. Нам слов мало -- нам дело подавай. Нам же все должны! Раз дал совет один раз, значит будь добр бегать теперь, как нянка.

Опубликовано
Но розумем, розумем. Кому нужны эти слова. Нам слов мало -- нам дело подавай. Нам же все должны! Раз дал совет один раз, значит будь добр бегать теперь, как нянка.

B) Євангелія від Луки 11. Цитата "9 І Я вам кажу: просіть, і буде вам дано, шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам! "

Опубликовано

Добрый день ! Случайно зашёл сюда. Тоже планирую приехать в Вроцлав. Посоветуйте пожалуйста, как найти жильё дней на 7. Желательно 1 комнату для двух человек, можно с удобствами на этаже, но что-бы чисто и прилично и не дорого ))) Заранее благодарен !

Опубликовано
Добрый день ! Случайно зашёл сюда. Тоже планирую приехать в Вроцлав. Посоветуйте пожалуйста, как найти жильё дней на 7. Желательно 1 комнату для двух человек, можно с удобствами на этаже, но что-бы чисто и прилично и не дорого ))) Заранее благодарен !

Хостелы. Найти можно через booking.com

Опубликовано
Хостелы. Найти можно через booking.com

Какие хостелы? Вы что?! За хостелы платить нужно. Проще дескридетировать идею кауч-серфинга, прикрываясь цитатами из Евангелия.

Опубликовано
B) Євангелія від Луки 11. Цитата "9 І Я вам кажу: просіть, і буде вам дано, шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам! "

Баптист что-ли??? :blink::blink: Стучите в двери Хостела и Вам откроют. :lol: за 45 злотых в сутки WROCLAW ul.RYNEK30 Рядом есть грешное заведение GO GO все включено со стриптизом,свои девки танцуют украинки и русские, можно найти место для спального мешка за отельную плату.

Опубликовано

Хостелів насправді є багато. Можете просто приїхатидо міста, бажано з понеділка по четвер до обіду. І думаю в процесі прогулянки в межах центру зможете вибрати в живу що вам більше сподобається. В неділю теж є шанс, но менший тому що більшістьт туристів вже вирушають далі, но не всі.

Головне правильний настрій і все буде супер :) Поляки гарні люди, підскажуть де краще. Скільки ходив по справах та просто гуляв по місту не зустрів практично ні одного відмороженого. (Хоча всяке буває, одного таки бачив, но то не показник)

Опубликовано

Ні. Не баптист, і не діло в грошах це для polishman (ціні на той же хостел, чи ще щось там).

На сході України та в росії нас називають швидше фашистами.

Дивні Ви,навіть трохи злі.

Люди конкретно задають питання, а вам би "поговорить" Задають питання, не тому що хтось собі таке ні с того ні з сього надумав. А тому що це ніби форум де то можна робити чи ні?

Опубликовано
Ні. Не баптист, і не діло в грошах це для polishman (ціні на той же хостел, чи ще щось там).

Люди конкретно задають питання, а вам би "поговорить" Задають питання, не тому що хтось собі таке ні с того ні з сього надумав. А тому що це ніби форум де то можна робити чи ні?

Вуйко ми з Захiдноi Украiни B)

Опубликовано

Тоже интересует этот вопрос,буду в начале июня в Вроцлаве думаю где не дорого остановится дня на 3.пока ищу в Booking.com

Опубликовано
Тоже интересует этот вопрос,буду в начале июня в Вроцлаве думаю где не дорого остановится дня на 3.пока ищу в Booking.com

еще смотрите на airbnb.com

Опубликовано

Ну конкретно же и отвечают вам - на букинге можно найти хостел. Дешево.

И к чему вы приплели "На сході України та в росії нас називають швидше фашистами." это к поиску жилья?

Опубликовано

До речі, про хостели -- це факт. Зараз в Польщі -- реальний туристичний бум! Часто так буває (особливо, на вихідні, і, особливо, на свята) за день-два наперед може бути таке, що місць майже ніде не буде. (В т.ч., як на 3 дні бронювати).

До того всього, польські хостели не завжди "блищать" гарними умовами розміщення.

Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...