Gora Опубликовано 26 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 26 апреля, 2014 Привіт всім Вроцлав"янам!!! Маю потребу зупинитися у когось на 3 - 5 днів в Вроцлаві, починаючи від завтра або понеділка максимум до п"ятниці, бо ще не знаю коли їде автобус до Івано - Франківська. Сьогодні приїхав до цього файного міста з Варшави. І було прийняте рішення що будем з родиною переїзжати на стале. Перший раз у Вроцлаві, маю спальний мішок, і т.д. треба просто місце де можна переночувати, щоб відвідати походу різні інстанції та підшукати квартиру, якщо шось гарне знайду. Придбав сім карти плея, так що скиньте в лічку номер телефону, то я відразу перезвоню. Буду дуже вдячний за допомогу. Цитата Погляд направлений в перспективу це половина успіху .........
stels1 Опубликовано 27 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 27 апреля, 2014 Привіт всім Вроцлав"янам!!! Маю потребу зупинитися у когось на 3 - 5 днів в Вроцлаві, починаючи від завтра або понеділка максимум до п"ятниці, бо ще не знаю коли їде автобус до Івано - Франківська. Сьогодні приїхав до цього файного міста з Варшави. І було прийняте рішення що будем з родиною переїзжати на стале. Перший раз у Вроцлаві, маю спальний мішок, і т.д. треба просто місце де можна переночувати, щоб відвідати походу різні інстанції та підшукати квартиру, якщо шось гарне знайду. Придбав сім карти плея, так що скиньте в лічку номер телефону, то я відразу перезвоню. Буду дуже вдячний за допомогу. Awantgarde hostel, недорого, недалеко вокзала Цитата
Gora Опубликовано 1 мая, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 1 мая, 2014 Нарахунок хостелів я в курсі. Але то була субота купа народу так що особо не нахостилишся. Ми знайшли по проекту Couchsurfing на день у українців, потім зупинився я сам вже в поляків. Мені просто було цікаво чи хтось з цього форуму має бажання чи змогу допомогти не дільки словом а ділом. А загалом все пройшло успішно. Дякую за пораду. Цитата Погляд направлений в перспективу це половина успіху .........
Wroclawek Опубликовано 1 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 1 мая, 2014 Awantgarde hostel, недорого, недалеко вокзала Awantgarde hostel закрыт на реконструкцию с середины октября 2013. Вроде хотят отель с него сделать. Цитата
olefiroff Опубликовано 1 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 1 мая, 2014 Нарахунок хостелів я в курсі. Але то була субота купа народу так що особо не нахостилишся. Ми знайшли по проекту Couchsurfing на день у українців, потім зупинився я сам вже в поляків. Мені просто було цікаво чи хтось з цього форуму має бажання чи змогу допомогти не дільки словом а ділом. А загалом все пройшло успішно. Дякую за пораду. Так это была проверка на вшивость форумчан? Я например не из Вроцлава и просто не имел возможности помочь... Цитата
Gora Опубликовано 2 мая, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 2 мая, 2014 Так это была проверка на вшивость форумчан? Я например не из Вроцлава и просто не имел возможности помочь... Відверто кажучи в той момент було не "провірок", насправді не було де зупинитися. Це була перша моя поїздка до цього міста. В суботу ми чудом переночували в Вроцлаві, потім поїхали до Nysa. А в понеділок повернувся поїздом, до людини яка зголосилася по вище вказаному проекту. Просто у нас часто зупиняються різні люди, тому й поставив так запитання Цитата Погляд направлений в перспективу це половина успіху .........
Гость polishman Опубликовано 2 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 2 мая, 2014 Відверто кажучи в той момент було не "провірок", насправді не було де зупинитися. Це була перша моя поїздка до цього міста. В суботу ми чудом переночували в Вроцлаві, потім поїхали до Nysa. А в понеділок повернувся поїздом, до людини яка зголосилася по вище вказаному проекту. Просто у нас часто зупиняються різні люди, тому й поставив так запитання Но розумем, розумем. Кому нужны эти слова. Нам слов мало -- нам дело подавай. Нам же все должны! Раз дал совет один раз, значит будь добр бегать теперь, как нянка. Цитата
Gora Опубликовано 4 мая, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 4 мая, 2014 Но розумем, розумем. Кому нужны эти слова. Нам слов мало -- нам дело подавай. Нам же все должны! Раз дал совет один раз, значит будь добр бегать теперь, как нянка. Євангелія від Луки 11. Цитата "9 І Я вам кажу: просіть, і буде вам дано, шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам! " Цитата Погляд направлений в перспективу це половина успіху .........
3324511 Опубликовано 15 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 15 мая, 2014 Но розумем, розумем. Кому нужны эти слова. Нам слов мало -- нам дело подавай. Нам же все должны! Раз дал совет один раз, значит будь добр бегать теперь, как нянка. Добрый день ! Случайно зашёл сюда. Тоже планирую приехать в Вроцлав. Посоветуйте пожалуйста, как найти жильё дней на 7. Желательно 1 комнату для двух человек, можно с удобствами на этаже, но что-бы чисто и прилично и не дорого ))) Заранее благодарен ! Цитата
Black_Sunrise Опубликовано 15 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 15 мая, 2014 Добрый день ! Случайно зашёл сюда. Тоже планирую приехать в Вроцлав. Посоветуйте пожалуйста, как найти жильё дней на 7. Желательно 1 комнату для двух человек, можно с удобствами на этаже, но что-бы чисто и прилично и не дорого ))) Заранее благодарен ! Хостелы. Найти можно через booking.com Цитата
Гость polishman Опубликовано 15 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 15 мая, 2014 Хостелы. Найти можно через booking.com Какие хостелы? Вы что?! За хостелы платить нужно. Проще дескридетировать идею кауч-серфинга, прикрываясь цитатами из Евангелия. Цитата
Wroclawek Опубликовано 15 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 15 мая, 2014 Євангелія від Луки 11. Цитата "9 І Я вам кажу: просіть, і буде вам дано, шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам! " Баптист что-ли??? Стучите в двери Хостела и Вам откроют. за 45 злотых в сутки WROCLAW ul.RYNEK30 Рядом есть грешное заведение GO GO все включено со стриптизом,свои девки танцуют украинки и русские, можно найти место для спального мешка за отельную плату. Цитата
Gora Опубликовано 15 мая, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 15 мая, 2014 Добрый день ! Случайно зашёл сюда. Тоже планирую приехать в Вроцлав. Посоветуйте пожалуйста, как найти жильё дней на 7. Желательно 1 комнату для двух человек, можно с удобствами на этаже, но что-бы чисто и прилично и не дорого ))) Заранее благодарен ! Хостелів насправді є багато. Можете просто приїхатидо міста, бажано з понеділка по четвер до обіду. І думаю в процесі прогулянки в межах центру зможете вибрати в живу що вам більше сподобається. В неділю теж є шанс, но менший тому що більшістьт туристів вже вирушають далі, но не всі. Головне правильний настрій і все буде супер Поляки гарні люди, підскажуть де краще. Скільки ходив по справах та просто гуляв по місту не зустрів практично ні одного відмороженого. (Хоча всяке буває, одного таки бачив, но то не показник) Цитата Погляд направлений в перспективу це половина успіху .........
Gora Опубликовано 15 мая, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 15 мая, 2014 Ні. Не баптист, і не діло в грошах це для polishman (ціні на той же хостел, чи ще щось там). На сході України та в росії нас називають швидше фашистами. Дивні Ви,навіть трохи злі. Люди конкретно задають питання, а вам би "поговорить" Задають питання, не тому що хтось собі таке ні с того ні з сього надумав. А тому що це ніби форум де то можна робити чи ні? Цитата Погляд направлений в перспективу це половина успіху .........
Wroclawek Опубликовано 15 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 15 мая, 2014 Ні. Не баптист, і не діло в грошах це для polishman (ціні на той же хостел, чи ще щось там). На сході України та в росії нас називають швидше фашистами. Дивні Ви,навіть трохи злі. Люди конкретно задають питання, а вам би "поговорить" Задають питання, не тому що хтось собі таке ні с того ні з сього надумав. А тому що це ніби форум де то можна робити чи ні? Вуйко ми з Захiдноi Украiни Цитата
Esken Опубликовано 16 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2014 Тоже интересует этот вопрос,буду в начале июня в Вроцлаве думаю где не дорого остановится дня на 3.пока ищу в Booking.com Цитата
nichiporuk Опубликовано 16 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2014 Тоже интересует этот вопрос,буду в начале июня в Вроцлаве думаю где не дорого остановится дня на 3.пока ищу в Booking.com еще смотрите на airbnb.com Цитата
Black_Sunrise Опубликовано 16 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2014 Ні. Не баптист, і не діло в грошах це для polishman (ціні на той же хостел, чи ще щось там). На сході України та в росії нас називають швидше фашистами. Дивні Ви,навіть трохи злі. Люди конкретно задають питання, а вам би "поговорить" Задають питання, не тому що хтось собі таке ні с того ні з сього надумав. А тому що це ніби форум де то можна робити чи ні? Ну конкретно же и отвечают вам - на букинге можно найти хостел. Дешево. И к чему вы приплели "На сході України та в росії нас називають швидше фашистами." это к поиску жилья? Цитата
Agat Опубликовано 16 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 16 мая, 2014 До речі, про хостели -- це факт. Зараз в Польщі -- реальний туристичний бум! Часто так буває (особливо, на вихідні, і, особливо, на свята) за день-два наперед може бути таке, що місць майже ніде не буде. (В т.ч., як на 3 дні бронювати). До того всього, польські хостели не завжди "блищать" гарними умовами розміщення. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!