valerav Опубликовано 7 декабря, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 7 декабря, 2013 А в мене -- протилежна думка. Але перевірити раніше ніж через кілька місяців не вдасться. Это нормально. Сколько людей - столько и мнений... Если по теме, то думаю, что с визой Д тоже можно. Цитата
Agat Опубликовано 8 декабря, 2013 Жалоба Опубликовано 8 декабря, 2013 Будемо чекати на "дослідження" Агата з цього питання, тому як тема дійсно досить актуальна. Я б, наприклад, залюбки з'їздив до Лондону на якусь екскурсію, але пока немає бажання й часу на тому заморочуватись. Чекаємо Тут ще також доволі важливим є наявність грошей. (Британська віза -- значно дорожча за Шенген (власне, тому вона й (як мінімум) -- мультик)). Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
kirchevsky Опубликовано 8 декабря, 2013 Жалоба Опубликовано 8 декабря, 2013 Тут ще також доволі важливим є наявність грошей. (Британська віза -- значно дорожча за Шенген (власне, тому вона й (як мінімум) -- мультик)). Ну, будем держать кулаки Цитата Бухгалтерия в Польше. Ответы на любые ваши вопросы.