Перейти к содержанию

ping-win

Чем добраться с Укрианы в Лодзь ?

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Научите, пожалуйста, как с максимальной экономией доехать из Одессы в Лодзь. Задача такая: туда за минимальные деньги, желательно в Лодзь приехать не ночью...в Лодзи несколько часов и обратно в Одессу с животинкой маленькой, то есть комфорт важен и минимум пересадок. Вот такая сложная задача...

Пока разработала такой маршрут : Одесса-Варшава поезд, хостел на ночь в Варшаве, утром уже на поезде(не знаю каком) в Лодзь...Обратного маршрута ещё нет, помогите, пожалуйста.

Опубликовано
Научите, пожалуйста, как с максимальной экономией доехать из Одессы в Лодзь. Задача такая: туда за минимальные деньги, желательно в Лодзь приехать не ночью...в Лодзи несколько часов и обратно в Одессу с животинкой маленькой, то есть комфорт важен и минимум пересадок. Вот такая сложная задача...

Пока разработала такой маршрут : Одесса-Варшава поезд, хостел на ночь в Варшаве, утром уже на поезде(не знаю каком) в Лодзь...Обратного маршрута ещё нет, помогите, пожалуйста.

Не цілком зрозуміло, як саме Вам вийде "економніше", якщо потяг Одеса-Варшава прямий (або, навіть, з пересадками).

Тому, якщо не прямим потягом, то варіантів інших окрім потягом до Львова, а далі - з пересадкою автобусом(ами), - це єдине що я бачу.

Тут ще й питання, на скільки саме економно в сенсі часу це Ви хочете. Бо до Варшави, взагалі, можна доїхати і за близько 120 гривень зі Львова, тільки витратите цілий день (нічного варіанту тут немає).

Але. Якщо це - занадто довго, то дешевше аніж потягом буде прямим автобусом Львів-Варшава.

Хіба що, трохи можна зекономити, якщо прямим автобусом Львів-Люблін, а далі - з Любліна потягом до Лодзя. (Прямих то таких немає, але це робиться дуже швидка пересадка у Варшаві). Таких "пар"-потягів - дуже багато на протязі дня.

Назад - я тільки через Варшаву бачу можливість. Так само - прямим потягом (правда, до Києва, бо він через Львів не йде) - там люди казали квитки щось на кшталт 900+ гривень. Або автобусом прямим до Львова (90 зл.), але тут про комфорт дуже сильно не скажеш... особливо, з очікуванням на кордоні.

Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!

Опубликовано

Спасибо за Ваш ответ. Экономить время и комфорт - это нужно мне по дороге обратно, так как с котенком не хочется делать много пересадок.

Появился новый вариант дороги туда. Поезд Одесса- Львов (101грн на сайте), такси с жд на автовокзал (50грн по словам бывалых), автобус Львов-Пшемышль (70грн)...из Пшемышля в Лодзь автобус или поезд (стоимости их не знаю, даже примерно)

Я в польском не сильна, помогите разобраться сколько едет поезд и автобус до Лодзя, пожалуйста. И как часто они ходят.

Опубликовано
Спасибо за Ваш ответ. Экономить время и комфорт - это нужно мне по дороге обратно, так как с котенком не хочется делать много пересадок.

Появился новый вариант дороги туда. Поезд Одесса- Львов (101грн на сайте), такси с жд на автовокзал (50грн по словам бывалых), автобус Львов-Пшемышль (70грн)...из Пшемышля в Лодзь автобус или поезд (стоимости их не знаю, даже примерно)

Я в польском не сильна, помогите разобраться сколько едет поезд и автобус до Лодзя, пожалуйста. И как часто они ходят.

Деякі автобуси зі Львова їдуть також через залізничний вокзал (після автовокзалу), але не всі. (Щоб додатково не "мотатися"). До того ж, ходить також міський автобус зал.вокзал-автовокзал.

Їхати через Перемишль Вам не дуже зручно. Потягів прямих в тому напрямку не буває. З пересадкою, так чи інакше, доведеться їхати через Варшаву (це все - 10-11 годин(!)). Тому Вам є більше сенсу через Люблін напряму. По-перше, це й ближче, по-друге, потяги (також з пересадкою) ходять значно частіше, і чекати у Варшаві мало (на дорогу 4.5 - 6 годин в цьому випадку).

До Любліна, так само, ходять прямі автобуси зі Львова (або ті ж самі, що на Варшаву). Люблін-Лодзь залізницею - квитки десь від 60 злотих будуть. (Але потяги є різні - ціни тому також будуть різні).

В самому Любліні треба переїхати з автовокзалу до залізничного. Але це - також не проблема: добре ходить міський транспорт.

Що ж до автобуса до Любліна - все залежить від часу на кордоні (від години до трьох і більше), плюс, години 2 із половиною на саму дорогу.

Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!

Опубликовано

Поезд Одесса-Львов пребывает во Львов в 7 утра с копейками, а в 9 с копейками там же от ЖД вокзала автобус на Варшаву. Общая дорога в одну сторону обходится в 400 грн - куда уж дешевле то? :)

Из Варшавы катается в Лодзь <noindex>http://www.polskibus.com</noindex>

Цена билета Варшава-Лодзь - 20 злотых, последние автобусы в 21.00 и 23.00. Возможно не самый быстрый вариант, но как по мне самый экономный в плане времени. До Лодзи автобус идет 2,5 часа.

Опубликовано
Поезд Одесса-Львов пребывает во Львов в 7 утра с копейками, а в 9 с копейками там же от ЖД вокзала автобус на Варшаву. Общая дорога в одну сторону обходится в 400 грн - куда уж дешевле то? :)

Из Варшавы катается в Лодзь <noindex>http://www.polskibus.com</noindex>

Цена билета Варшава-Лодзь - 20 злотых, последние автобусы в 21.00 и 23.00. Возможно не самый быстрый вариант, но как по мне самый экономный в плане времени. До Лодзи автобус идет 2,5 часа.

400 грн. до Варшави не так вже й дешево (навіть враховуючи квиток з Одеси). Я зі Львова доїжджав до самої Варшави і за 120 гривень. (За акціями польськєгобуса і ще дешевше).

Але через Люблін є сенс їхати, тому що якщо брати квиток із Любліна прямо до Лодзі, то це за ціною вийде майже те ж саме, що із Варшави до Лодзі, ну, трохи дорожче (потягом). Плюс, економія на автобусі: ціна Львов-Люблін близько 120 грн. була (але це людина їхала в зворотньому напрямку).

Можна, дійсно, ще більше зекономити, якщо Люблін-Варшава-Лодзь (пересадка у Варшаві) їхати польскімбусем. Але дуже важливо запам'ятати, що квитки на нього можна купити ТІЛЬКИ через інтернет, і в останній момент просто заплатити водієві не вийде. Але в цьому випадку, якщо ще й оплатити ті квитки заздалегідь (навіть, всього за тиждень), то квитки можуть коштувати від 8 злотих, на приклад. Єдина проблема в цьому випадку, що "стикування" з пересадкою не буде таке зручним як потягом і доведеться почекати, більше ніж півгодини, а то й до кількох годин. Ну, і ще, що вокзал польськєгобуса у Варшаві - це далеко не центр. Десь потрібно буде "перекантуватися".

І ще одна нотатка для Білочки :) : polskibus.com - це сучасне автобусне комфортабельне сполучення (нові автобуси з кондиціонуванням, електрикою і інтернетом на борту). (На такому можна навіть й прокататися просто для цікавості).

Опубликовано
Можна, дійсно, ще більше зекономити, якщо Люблін-Варшава-Лодзь (пересадка у Варшаві) їхати польскімбусем. Але дуже важливо запам'ятати, що квитки на нього можна купити ТІЛЬКИ через інтернет, і в останній момент просто заплатити водієві не вийде. Але в цьому випадку, якщо ще й оплатити ті квитки заздалегідь (навіть, всього за тиждень), то квитки можуть коштувати від 8 злотих, на приклад. Єдина проблема в цьому випадку, що "стикування" з пересадкою не буде таке зручним як потягом і доведеться почекати, більше ніж півгодини, а то й до кількох годин. Ну, і ще, що вокзал польськєгобуса у Варшаві - це далеко не центр. Десь потрібно буде "перекантуватися".

І ще одна нотатка для Білочки :) : polskibus.com - це сучасне автобусне комфортабельне сполучення (нові автобуси з кондиціонуванням, електрикою і інтернетом на борту). (На такому можна навіть й прокататися просто для цікавості).

Я назвал самый быстрый с точки зрения минимилизации стыковочного времени маршрут. И 400 грн из Одессы до Варшавы - это дешево, учитывая что билет на поезд Киев-Варшава стоит более 1000 грн. на текущий момент.

Опубликовано

Я назвал самый быстрый с точки зрения минимилизации стыковочного времени маршрут. И 400 грн из Одессы до Варшавы - это дешево, учитывая что билет на поезд Киев-Варшава стоит более 1000 грн. на текущий момент.

Потягом, все ж, "стиковка" зручніше, і їхати швидше.

Але, взагалі, людина запитувала, все ж, про дешевший варіант.

"Мегадешевший" я, до речі, також запропонував.

Опубликовано

Поезд Киев - Варшава (Отправление 16.25; Прибытие 09.00; Время в пути: 16 часов 35 минут; Цена билета 1000 с лишним гривен);

Блишайший удобный поезд из Одессы - поезд №148, отправление 21.51; прибытие в Киев в 10.28; Время в пути: 12,5 часов; Цена вопроса около 200 грн с копейками в купе);

Время ожидания между поездами: 6 часов (округленно);

Общее время затраченное на поездной маршрут: 35 часов; Затраченные средства при этом примерно 1200 грн;

Теперь вариант с поездом - автобусом:

Поезд 108Ш (Одесса-Ужгород) едем этим поездом как наиболее удобным по времени: Отправление: 19.02; Прибытие: 7.23 Время в пути: 12,5 часов;

Время ожидания до автобуса Львов-Варшава - 2 часа с копейками;

Автобус Львов-Варшава, Отправление: 9.40; Прибытие: до 18.00 в среднем; Итого время в пути: 8 часов;

Общее время в пути по этому маршруту: 32 часа;

Затраченные средства: около 400 грн.

Что имеем - экономию по времени около 3 часов на стыковках, экономию бюджета примерно в 3 раза по сравнению с вариантом через Киев поездами.

Опубликовано

Поезд Киев - Варшава (Отправление 16.25; Прибытие 09.00; Время в пути: 16 часов 35 минут; Цена билета 1000 с лишним гривен);

Блишайший удобный поезд из Одессы - поезд №148, отправление 21.51; прибытие в Киев в 10.28; Время в пути: 12,5 часов; Цена вопроса около 200 грн с копейками в купе);

Общее время затраченное на поездной маршрут: 35 часов; Затраченные средства при этом примерно 1200 грн;

Поезд 108Ш (Одесса-Ужгород) едем этим поездом как наиболее удобным по времени: Отправление: 19.02; Прибытие: 7.23 Время в пути: 12,5 часов;

Автобус Львов-Варшава, Отправление: 9.40; Прибытие: до 18.00 в среднем; Итого время в пути: 8 часов;

Что имеем - экономию по времени около 3 часов на стыковках, экономию бюджета примерно в 3 раза по сравнению с вариантом через Киев поездами.

Ось що що, то мені точно не зрозуміло, до чого ви мені про ці дорогі потяги розповідаєте. Прочитайте уважніше що саме я мав на увазі.

Мова велась про потяг(и) Люблін-Лодзь (із пересадкою у Варшаві), дорога якими (навіть із пересадкою) - 4.5-5.5 годин вартістю починаючи від 60 злотих на противагу польськєгобуса, де буде 6-8 годин (якщо вже брати найкращий комфорт/ціну). Але якщо вже брати комфорт/ціну з перекосом в ціну (але не найдешевший варіант через Перемишль), то Львів-Люблін автобусом, а далі - польськім бусом - є найкращий варіант.

Опубликовано

Понимаю,что 400грн не минимальная цена, зато пересадок, ожиданий не много. Да и я попробую договорится,чтобы кота привезли в Варшаву из Лодзя заводчики.

Но возникает другой вопрос. Как в этот же день уехать обратно?

Если на автобусе Варшава-Львов

Автобус на Львов от Варшавы Заходней отходит в 21:30 - цена вопроса - 90 злотых.
kirchevsky, у Вас же взяла с форума ;) плюс 8 часов..это я во Львове около 6 утра буду,верно? А поезд на Одессу аж поздно вечером и целый день во Львове не хочу...если так, то уж лучше этот день в Варшеве погулять, я там никогда не была. И ещё было бы неплохо ночной переезд делать всё же на поезде в горизонтальном положении. Не думайте, я не Галя балованая))) просто в ребенку-котенку хочется меньше стресса создавать.

Опубликовано
Но возникает другой вопрос. Как в этот же день уехать обратно?

Если на автобусе Варшава-Львов

Автобус на Львов от Варшавы Заходней отходит в 21:30 - цена вопроса - 90 злотых.
kirchevsky, у Вас же взяла с форума ;) плюс 8 часов..это я во Львове около 6 утра буду,верно? А поезд на Одессу аж поздно вечером и целый день во Львове не хочу...если так, то уж лучше этот день в Варшеве погулять, я там никогда не была. И ещё было бы неплохо ночной переезд делать всё же на поезде в горизонтальном положении. Не думайте, я не Галя балованая))) просто в ребенку-котенку хочется меньше стресса создавать.

Автобуси є також ранішні:

<noindex>http://forum.chemodan.ua/index.php?s=&...st&p=754625</noindex>

(це розклад півроку назад, але на Львів не повинно щоб було сильно змінитися. Якщо точно вирішити так їхати - я детальніше ще раз дізнаюся).

Інших прямих варіантів немає. Хіба що, знову, із пересадкою у Любліні чи Перемишлі.

Якщо ж потягами, то до Львова прямого нічого немає. Тільки до Києва (той дорогий варіант, що обговорювався раніше).

Опубликовано
То есть из Польши только один поезд в Украину? А из Берлина нет уже поезда, который шел через Варшаву?

Ну, Польща - це не одна тільки Варшава.

Але щодо самої гілки Варшава->Україна, то так: пряме сполучення є тільки з Києвом.

До Львова можна доїхати з напрямку Вроцлав-Краків-Перемишль. Такий варіант є, але 1 пересадка буде так чи інакше.

Опубликовано

О, чудо!!! Совершенно случайно я нашла автобус Львов-Лодзь. Может кому-то он подойдет. Ходит ежедневно, отправление в 18:40,там в 6:30. Билет стоит 400грн.

Теперь стоит задача из Лодзя добраться во Львов СКОРЕЙШИМ способом, то есть если я в 7-8утра выеду из Лодзя успеть на поезд во Львове, который отправляется в Одессу в 01.00. Как думаете,реально?

Опубликовано
О, чудо!!! Совершенно случайно я нашла автобус Львов-Лодзь. Может кому-то он подойдет. Ходит ежедневно, отправление в 18:40,там в 6:30. Билет стоит 400грн.

Теперь стоит задача из Лодзя добраться во Львов СКОРЕЙШИМ способом, то есть если я в 7-8утра выеду из Лодзя успеть на поезд во Львове, который отправляется в Одессу в 01.00. Как думаете,реально?

В обидві сторони їхати однаково. На кордоні затримка така сама в обох напрямках (тобто, може бути, а може й ні). 13 годин, що Ви вказали - це щось трохи за довго, можливо, це із "запасом". Але як навіть і так, то декілька годин запасних у Вас, звісно, має бути.

Опубликовано

Обратно ехать этим автобусрм мне не удобно, так как не успеваю на поезд из Львова в Одессу. Буду рада любым вариантам проезда из Лодзи во Львов, даже с 2-3-4 пересадками

Опубликовано
Обратно ехать этим автобусрм мне не удобно, так как не успеваю на поезд из Львова в Одессу. Буду рада любым вариантам проезда из Лодзи во Львов, даже с 2-3-4 пересадками

Потягом їхати з Лодзі до Варшави - 2 години. Зранку є різні оні (тут краще конкретну дату знати; хоча, їх завжди багато ходить) (ціна - починаючи від 40 злотих в залежності від конкретного потяга).

Ці потяги прибувають на Варшаву Заходню, звідки прямо й відходять автобуси до Львова, тому без проблем повинні встигнути і на 9-игодинний, і, в крайньому випадку, на 12-игодинний (90 злотих). А ними вже до опівночі - також точно повинні доїхати до Львову (тим більше, що саме ці автобуси йдуть саме до центрального залізничного вокзалу).

Опубликовано

Доброго дня!

Белочка, прочитала вы едете за котенком, а Вы случайно едете не к Монике Кос?

Я тоже планирую ехать за котенком в Лодзь, тоже ищу варианты дешевой и удобной поездки, но из Киева. ваша тема. для меня очень актуальна.

Опубликовано

Доброго дня!

Белочка, прочитала вы едете за котенком, а Вы случайно едете не к Монике Кос?

Я тоже планирую ехать за котенком в Лодзь, тоже ищу варианты дешевой и удобной поездки, но из Киева. ваша тема. для меня очень актуальна.

Даб именно к ней:-) дайте свой номер или перезвоните мне 0934165599

Опубликовано

Всем доброго времени суток!

Прочитала все, что писали выше (информация интересная и полезная), но есть вопросы, если кто знает пожалуйста подскажите.

Планирую ехать за котенком из Киева в Лодзь, но с остановкой в Варшаве ( хочется посмотреть город). Предварительный план поезки такой: поезд Киев-Львов (№№ пока не уточняла). далее автобус Львов - Варшава (21,30-8,30), и после обеда 16-18 часов поезд из Варшавы в Лодзь, но не нашла информацию про расписание поездов из Варшавы в Лодзь. Может быть кто то знает, напишите пожалуйста. Заранее благодарю за всю информацию.

Опубликовано

Прочитала все, что писали выше (информация интересная и полезная), но есть вопросы, если кто знает пожалуйста подскажите.

Планирую ехать за котенком из Киева в Лодзь, но с остановкой в Варшаве ( хочется посмотреть город). Предварительный план поезки такой: поезд Киев-Львов (№№ пока не уточняла). далее автобус Львов - Варшава (21,30-8,30), и после обеда 16-18 часов поезд из Варшавы в Лодзь, но не нашла информацию про расписание поездов из Варшавы в Лодзь. Может быть кто то знает, напишите пожалуйста. Заранее благодарю за всю информацию.

Розклад польських потягів (бажано дивитися на конкретну дату):

<noindex>http://rozklad-pkp.pl</noindex>

Опубликовано

Ось що що, то мені точно не зрозуміло, до чого ви мені про ці дорогі потяги розповідаєте. Прочитайте уважніше що саме я мав на увазі.

Мова велась про потяг(и) Люблін-Лодзь (із пересадкою у Варшаві), дорога якими (навіть із пересадкою) - 4.5-5.5 годин вартістю починаючи від 60 злотих на противагу польськєгобуса, де буде 6-8 годин (якщо вже брати найкращий комфорт/ціну). Але якщо вже брати комфорт/ціну з перекосом в ціну (але не найдешевший варіант через Перемишль), то Львів-Люблін автобусом, а далі - польськім бусом - є найкращий варіант.

Дорогте форумчане подскажите пожалуйста чем можно доехать с Кировограда в Варшаву?

Опубликовано
Дорогте форумчане подскажите пожалуйста чем можно доехать с Кировограда в Варшаву?

Все залежить від параметрів комфорт/гроші/час.

Найтиповішим і найоптимальнішим варіантом є потяг до Львова, а далі - автобусом.

Опубликовано

А можно узнать, с чем связана такая любовь к пересадкам и езда кругами?

Зачем ехать Киев - Львов- Варшава, когда есть прамой автобус Киев -Варшава?

Есть же коротший путь - Через Ковель-Луцк.

На Луцк ездят маршрутки с Киева каждых пол часа. В Луцке есть 2 автобуса на Варшаву - в 17-30 и 18-00 ( цена 250-265 грн). В Варшаве они в 6-7 часов утра.

Если в Варшаву не заежать и на страшно ехать утром то можно еще короче выбрать маршрут - с Луцка на Радом ( 220 грн.) в 6-20 и где то в 15 часов в Радоме.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...