Sergo Posted September 21 Report Share Posted September 21 Підкажіть будласла компанії які цім займаюця ціна та терміни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergo Posted September 21 Author Report Share Posted September 21 Провірені компанії Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior Moderator fregat222 Posted September 21 Senior Moderator Report Share Posted September 21 Що Вас безпосередньо цікавить? Чи маєте Ви підстави для громадянства? Quote Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergo Posted September 25 Author Report Share Posted September 25 Мене цікавлять перевірені компанії які допоможуть здобути громадянство EC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior Moderator fregat222 Posted September 29 Senior Moderator Report Share Posted September 29 Якщо у вас є підстави, то Ви можете все зробити самі. Там нічого складного нема. Якщо Вам просто потрібен контакт, хто зможе Вам просто допомогти подати документи, то я можу Вам дати контакт людини, а там Ви вже самі з нею спілкуватиметеся. Він порядна людина, але не завжди відповідає на дзвінки. Щоправда, жодними пошуками в архівах чи відділах РАЦС він не займається, як і відновленням актових записів через суди. Для цього він відправляє до мене. 1 Quote Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergo Posted October 4 Author Report Share Posted October 4 В 29.09.2024 в 10:49 AM, fregat222 сказал: Якщо у вас є підстави, то Ви можете все зробити самі. Там нічого складного нема. Якщо Вам просто потрібен контакт, хто зможе Вам просто допомогти подати документи, то я можу Вам дати контакт людини, а там Ви вже самі з нею спілкуватиметеся. Він порядна людина, але не завжди відповідає на дзвінки. Щоправда, жодними пошуками в архівах чи відділах РАЦС він не займається, як і відновленням актових записів через суди. Для цього він відправляє до мене. А можна контакти Дякую. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior Moderator fregat222 Posted October 4 Senior Moderator Report Share Posted October 4 Дивіться на лічку. Quote Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать Link to comment Share on other sites More sharing options...