Sergo Posted September 21, 2024 Report Posted September 21, 2024 Підкажіть будласла компанії які цім займаюця ціна та терміни Quote
Senior Moderator fregat222 Posted September 21, 2024 Senior Moderator Report Posted September 21, 2024 Що Вас безпосередньо цікавить? Чи маєте Ви підстави для громадянства? Quote Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать
Sergo Posted September 25, 2024 Author Report Posted September 25, 2024 Мене цікавлять перевірені компанії які допоможуть здобути громадянство EC. Quote
Senior Moderator fregat222 Posted September 29, 2024 Senior Moderator Report Posted September 29, 2024 Якщо у вас є підстави, то Ви можете все зробити самі. Там нічого складного нема. Якщо Вам просто потрібен контакт, хто зможе Вам просто допомогти подати документи, то я можу Вам дати контакт людини, а там Ви вже самі з нею спілкуватиметеся. Він порядна людина, але не завжди відповідає на дзвінки. Щоправда, жодними пошуками в архівах чи відділах РАЦС він не займається, як і відновленням актових записів через суди. Для цього він відправляє до мене. 1 Quote Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать
Sergo Posted October 4, 2024 Author Report Posted October 4, 2024 В 29.09.2024 в 10:49 AM, fregat222 сказал: Якщо у вас є підстави, то Ви можете все зробити самі. Там нічого складного нема. Якщо Вам просто потрібен контакт, хто зможе Вам просто допомогти подати документи, то я можу Вам дати контакт людини, а там Ви вже самі з нею спілкуватиметеся. Він порядна людина, але не завжди відповідає на дзвінки. Щоправда, жодними пошуками в архівах чи відділах РАЦС він не займається, як і відновленням актових записів через суди. Для цього він відправляє до мене. А можна контакти Дякую. Quote
Senior Moderator fregat222 Posted October 4, 2024 Senior Moderator Report Posted October 4, 2024 Дивіться на лічку. Quote Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать