VitaliiP Posted April 17 Report Share Posted April 17 Доброго дня. Поможіть будь ласка. В мене така ситуація. Я з дитиною перебуваю в Канаді по програмі Cuaet. Але віза в дитини закінчується в червні. Як мені продовжити візу дитині???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinEden Posted April 17 Report Share Posted April 17 13 hours ago, VitaliiP said: Доброго дня. Поможіть будь ласка. В мене така ситуація. Я з дитиною перебуваю в Канаді по програмі Cuaet. Але віза в дитини закінчується в червні. Як мені продовжити візу дитині???? У вас віза чи візітор рекорд або стаді перміт закінчується? Віза - це те що в паспорті, вона використовується для в'їзду в Канаду. Якщо ви не плануєте нікуди летіти, то просрочена віза взагалі не проблема, бо вона вам і не потрібна. З просроченою візою можна спокійно знаходитись в Канаді. А от стосовно документу що дозволяє вам ЗНАХОДИТИСЬ в Канаді (це візітор рекорд або стаді перміт для дитини), то цю бумагу треба продовжувати якщо вона закінчується, бо з просроченим документом ви вже будете нелегально в Канаді. Quote Fully vaccinated from COVID-19. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VitaliiP Posted April 18 Author Report Share Posted April 18 Іменно візу продовжити. Я розумію, що дитина має стаді перміт, але в житті різне буває і хочеться мати змогу переміщатися. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinEden Posted April 18 Report Share Posted April 18 2 hours ago, VitaliiP said: Іменно візу продовжити. Я розумію, що дитина має стаді перміт, але в житті різне буває і хочеться мати змогу переміщатися. Якщо хочется, то подавайтесь на візу наново. Ніяких продовжень не існує. Але зараз це не безкоштовно як було з CUAET. Quote Fully vaccinated from COVID-19. Link to comment Share on other sites More sharing options...