slarti Опубликовано 5 сентября, 2022 Жалоба Опубликовано 5 сентября, 2022 Добрий день! Я і друдина володіємо нерухомістю в Польщі - квартирою. Чи є сенс вказувати це при подачі заяви на карту побиту (розумію що є але все ж так...)? І якщо так, то в якому вигляді? Як виписку з книни венчистої? Бо ми ще там не замельдовані - будівництво і ремонт в процесі. Дякую! Цитата
Davidoff Опубликовано 5 сентября, 2022 Жалоба Опубликовано 5 сентября, 2022 1 hour ago, slarti said: Добрий день! Я і друдина володіємо нерухомістю в Польщі - квартирою. Чи є сенс вказувати це при подачі заяви на карту побиту (розумію що є але все ж так...)? І якщо так, то в якому вигляді? Як виписку з книни венчистої? Бо ми ще там не замельдовані - будівництво і ремонт в процесі. Дякую! Якщо ви там не живете, то не вказуєте ніяк. Інша справа, якщо ви формально більше ніде не живете, а будинок зданий в експлуатацію, то можете зробити вигляд, що там живете. Цитата
slarti Опубликовано 5 сентября, 2022 Автор Жалоба Опубликовано 5 сентября, 2022 1 hour ago, Davidoff said: Якщо ви там не живете, то не вказуєте ніяк. Інша справа, якщо ви формально більше ніде не живете, а будинок зданий в експлуатацію, то можете зробити вигляд, що там живете. зараз я винаймаю квартиру і там замельдований поки не переїду у власне. питаня щодо підкріплення позитивної децизії власною нерухомістю. Цитата
Davidoff Опубликовано 5 сентября, 2022 Жалоба Опубликовано 5 сентября, 2022 10 minutes ago, slarti said: питаня щодо підкріплення позитивної децизії власною нерухомістю. Ну це ніяк не впливає на децизію Цитата
pputnik Опубликовано 9 сентября, 2022 Жалоба Опубликовано 9 сентября, 2022 Можна подати пiдтвердження права власностi - акт нотарiальний чи що там у вас. Ми так робили вже кiлька разiв, як подавалися на колейте карти. Можна без мельдунку, його взагалiне обов"язково подавати. Цитата Путник.