Rose25 Опубликовано 20 сентября, 2017 Жалоба Опубликовано 20 сентября, 2017 Доброго дня!! Давно читаю цей форум... Але тепер і сама маю запитання...щодо отримання гостьової візи! Отже...кілька років тому я зустрічалась з хлопцем який мав грін кард...любов, почуття все взаємно...та поки ми чекали доки він отримає громадянство, він відправив мене на "а раптом" в посольство подати на туристичну візу...зрозуміло , що я отримала відмову...вже через рік дочекавшись поки зробимо всі документи, я отримала візу К1, але так нею і не скористалась!!! Ми розійшлись, я вирішила що раз немає зі мною коханої людини, то навіть і їхати не буду...віза пропала!!! Але зараз в мене є там подруги, одна з яких запрошує до себе на кілька тижнів в гості...(може надати запрошення!) дуже хочеться , але страшно чи є мене шанси і чи є якийсь змістт ризикувати...я розумію , що цілком можливі питання про візу нареченої...то відповідатиму так в було...нічого придуманого, лиш правду...так от.. Вік :25 років Не одружена З наявних віз: -Непрокатана віза нареченої; -Одна болгарська; -Три польських шенгени. На роботі офіційно влаштована, підприємець...заробітня плата хороша. У власності немає нічого...цікаво чи є хоч якісь шанси!!! Цитата
Главный Модератор fregat222 Опубликовано 20 сентября, 2017 Главный Модератор Жалоба Опубликовано 20 сентября, 2017 Доброго дня!! Давно читаю цей форум... Але тепер і сама маю запитання...щодо отримання гостьової візи! Отже...кілька років тому я зустрічалась з хлопцем який мав грін кард...любов, почуття все взаємно...та поки ми чекали доки він отримає громадянство, він відправив мене на "а раптом" в посольство подати на туристичну візу...зрозуміло , що я отримала відмову...вже через рік дочекавшись поки зробимо всі документи, я отримала візу К1, але так нею і не скористалась!!! Ми розійшлись, я вирішила що раз немає зі мною коханої людини, то навіть і їхати не буду...віза пропала!!! Але зараз в мене є там подруги, одна з яких запрошує до себе на кілька тижнів в гості...(може надати запрошення!) дуже хочеться , але страшно чи є мене шанси і чи є якийсь змістт ризикувати...я розумію , що цілком можливі питання про візу нареченої...то відповідатиму так в було...нічого придуманого, лиш правду...так от.. Вік :25 років Не одружена З наявних віз: -Непрокатана віза нареченої; -Одна болгарська; -Три польських шенгени. На роботі офіційно влаштована, підприємець...заробітня плата хороша. У власності немає нічого...цікаво чи є хоч якісь шанси!!! 1. Пожалуйста, соблюдайте Правила форума. Не стоить использовать многоточие, не по назначению, а "...как Бог на душу положит". Это я к тому, чтобы потом не возникало проблем. Это форум, а не чат. 2. Думаю, что шансы хорошие, при соответствующей подготовке документов и написании к данному пакету cover letta, где Вы все разъясните. Цитата Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать
Rose25 Опубликовано 21 сентября, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 21 сентября, 2017 1. Пожалуйста, соблюдайте Правила форума. Не стоить использовать многоточие, не по назначению, а "...как Бог на душу положит". Это я к тому, чтобы потом не возникало проблем. Это форум, а не чат. 2. Думаю, что шансы хорошие, при соответствующей подготовке документов и написании к данному пакету cover letta, где Вы все разъясните. [/quote Дякую ща відповідь. Ще цікаво , яку роль в посольстві відіграє моя віза К1 ? Це плюс чи скоріш мінус? Цитата
Главный Модератор fregat222 Опубликовано 21 сентября, 2017 Главный Модератор Жалоба Опубликовано 21 сентября, 2017 Дякую ща відповідь. Ще цікаво , яку роль в посольстві відіграє моя віза К1 ? Це плюс чи скоріш мінус? Ни какую. Просто опишите ситуацию в письме. Именно это ТОЧНО не повлияет на получаемую визу. Цитата Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать
Rose25 Опубликовано 21 сентября, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 21 сентября, 2017 Ни какую. Просто опишите ситуацию в письме. Именно это ТОЧНО не повлияет на получаемую визу. Ви маєте на увазі лист-запрошення? В ньому все описати? Просто я запитувала , ще в деяких тур агенствах за те яка реакція може бути на мою візу. Хтось казав що це плюс (раз не склалось, і я чесно не поїхала) , хтось , що це мінус!! Хоча це напевно залежить конкретно від візового офіцера. Цитата
Главный Модератор fregat222 Опубликовано 21 сентября, 2017 Главный Модератор Жалоба Опубликовано 21 сентября, 2017 Ви маєте на увазі лист-запрошення? В ньому все описати? Просто я запитувала , ще в деяких тур агенствах за те яка реакція може бути на мою візу. Хтось казав що це плюс (раз не склалось, і я чесно не поїхала) , хтось , що це мінус!! Хоча це напевно залежить конкретно від візового офіцера. В cover letta. Ну и от чиновника, рассматривающего документы, тоже. Цитата Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать