mutant Опубликовано 17 августа, 2016 Жалоба Опубликовано 17 августа, 2016 Хочу купити запчастину на алегро,крило з підкрильником.Шукаю хорошу людину на яку оплачу заказ в алегро і людина попутно завезе в іванофранківську область.Винагородження обговоримо. Цитата
Montreal Опубликовано 17 августа, 2016 Жалоба Опубликовано 17 августа, 2016 Хочу купити запчастину на алегро,крило з підкрильником.Шукаю хорошу людину на яку оплачу заказ в алегро і людина попутно завезе в іванофранківську область.Винагородження обговоримо. Чи мені здається що у вас ідеальний "пасажир" для blablacar.com ? Може їхати в багажнику і не буде проситися в туалет Просто в форумі Великобританії людина шукала пасажирів з Лондону до Вінниці, а це і Польща, і Франківськ (або хоча б Тернопіль) на шляху Цитата <noindex>Никто не забыт, ничто не забыто.</noindex>
mutant Опубликовано 17 августа, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 17 августа, 2016 Чи мені здається що у вас ідеальний "пасажир" для blablacar.com ? Може їхати в багажнику і не буде проситися в туалет Просто в форумі Великобританії людина шукала пасажирів з Лондону до Вінниці, а це і Польща, і Франківськ (або хоча б Тернопіль) на шляху Слабо догнав твій текст.Запчасть треба заказати на конкретний адрес того хто поїде в іванофранківськ.Андестед?Шо ти там куриш в тому монреалі? Цитата
Главный Модератор fregat222 Опубликовано 17 августа, 2016 Главный Модератор Жалоба Опубликовано 17 августа, 2016 Слабо догнав твій текст.Запчасть треба заказати на конкретний адрес того хто поїде в іванофранківськ.Андестед?Шо ти там куриш в тому монреалі? Бан на 30 дней за хамство . Следующего предупреждения не будет, т.к. гарантирую пожизненный бан. Цитата Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать