RomanT Опубликовано 14 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2015 Через тиждень-два приїду в Польщу. Порадьте оператора щоб зручно було дзвонити на всі мережі (шукатиму квартиру може роботу). Цікавить також щоб оформити телефон в на контракт зі знижкою. Цитата
Brzeczyszczykiewicz Опубликовано 14 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2015 Через тиждень-два приїду в Польщу. Порадьте оператора щоб зручно було дзвонити на всі мережі (шукатиму квартиру може роботу). Цікавить також щоб оформити телефон в на контракт зі знижкою. Предлагаю T-mobile. У них самые дорогие звонки в Россию, поэтому меньше русских пользуется этой сетью. Цитата
PilenGAS Опубликовано 14 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2015 Предлагаю T-mobile. У них самые дорогие звонки в Россию, поэтому меньше русских пользуется этой сетью. Зачет! Цитата
RomanT Опубликовано 14 марта, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 14 марта, 2015 Як же вас всіх це заїло. Зрозумійте, я нехочу бути частисною руського міру. Я його бачив. На моїх очах люди вмирали. Я хочу в Річпосполиту, від моря до моря. Цитата
Brzeczyszczykiewicz Опубликовано 14 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2015 Як же вас всіх це заїло. Зрозумійте, я нехочу бути частисною руського міру. Я його бачив. На моїх очах люди вмирали. Я хочу в Річпосполиту, від моря до моря. Вы в курсе, что Речьпосполита была от балтийского до черного моря, то есть фактически на месте Украины? Как Вы будучи украинцем можете такого хотеть? Касательно принадлежности к русскому миру, то не каждый человек знающий русский язык является частью русского мира. А уж тем более частью русского мира не является кто-то, кто в повседневной жизни говорит по-украински. Цитата
RomanT Опубликовано 14 марта, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 14 марта, 2015 Вы в курсе, что Речьпосполита была от балтийского до черного моря, то есть фактически на месте Украины? Как Вы будучи украинцем можете такого хотеть? Касательно принадлежности к русскому миру, то не каждый человек знающий русский язык является частью русского мира. А уж тем более частью русского мира не является кто-то, кто в повседневной жизни говорит по-украински. Я потомок шляхецього роду. Я досконало знаю історію Речіпосполитої і України. Треба казати правду, я люблю свою Україну. Але вона не є незалежною в економічному плані країною. Всеодно їй прийдеться орієнтуватись чи на Захід чи на Росію. Або буде дві різні України з різними векторами. Тобто по факту вибір стоїть для людей так - трудовий мігрант в Польщі (Речьпосполита) чи в Росії (СССР). Якщо мене спитати де я хочу жити в Росії чи Європи - я виберу Європу. Мені досить комфортно жити і в Україні. Але скоро треба заводити сімю. Я хочу щоб діти жили в Європі. Тому вирішив переїхати. За три роки я матиму польське громпдянство, а діти зможуть вибирати між Україною і Польщою вже самі. Цитата
RomanT Опубликовано 14 марта, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 14 марта, 2015 Тай всі ми тут бо в певний момент вирішили змінити місце проживання Цитата
vigor Опубликовано 14 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2015 Предлагаю T-mobile. У них самые дорогие звонки в Россию, поэтому меньше русских пользуется этой сетью. це вiдповiдь на питання? Цитата Nie kradnij - władza nie znosi konkurencji
CorleoneM Опубликовано 14 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2015 можу порекомендувати T-mobile ..... я ним користувався Цитата
vigor Опубликовано 14 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2015 Через тиждень-два приїду в Польщу. Порадьте оператора щоб зручно було дзвонити на всі мережі (шукатиму квартиру може роботу). Цікавить також щоб оформити телефон в на контракт зі знижкою. Подивiться i виберiть що подобається: <noindex>http://www.t-mobile.pl/oferta/abonament/ca...etentionClients</noindex> <noindex>http://www.play.pl/oferta/play-abonament/</noindex> <noindex>http://www.plus.pl/abonament/nowy-numer</noindex> <noindex>http://www.orange.pl/kid,4002009272,id,400...60,article.html</noindex> Цитата Nie kradnij - władza nie znosi konkurencji
sidpolska Опубликовано 14 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2015 Блакитна крев сама собі порадить. Цитата
kovalski75 Опубликовано 14 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2015 Корістуюся Lycamobile. Дешевий інтернет 5зл = 1Гб, швидкість шикарна. По скайпу відео чудово йде, але телефон не можна використовувати в якості модема до компа. Дзвінки в Україну 29гр на стаціонарні, 49гр на мобільні. <noindex>http://www.lycamobile.pl/po/bundle</noindex> багато варіантів різних пакетів. Можна вибрати на місяць те що більше підходить. Цитата
tavroman Опубликовано 15 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2015 Heyah Пополняется на 50 злотых и имеешь 100 дней на разговоры, либо пополняешь на 20 злотых и говоришь 30 дней, можно активировать дневку розмов и за 28 грошей при первом звонке, разговаривать оставшийся день с т-мобайл и хея бесплатно. 10 злотых 1 гиг , 20 злотых 3 гига, 30 злотых 6 гигабайт. Цитата Человек сам строитель своей судьбы.
Tipocheg Опубликовано 15 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2015 Так же интересует оператор для связи. Важные условия: 1. безлимит, либо не дорогие звонки по Польше. 2. безлимит, либо много хорошего интернета ( почта, скайп, вайбер работают постоянно на связи. ) Какой посоветуете? P.S. Пробовал читать условия операторов, но польского пока не знаю, а Гугл переводчик переводит не всегда корректно... Цитата
RomanT Опубликовано 15 марта, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 15 марта, 2015 Дякую. Поки вибрав T-mobile i Play Цитата
Eugene_E Опубликовано 15 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2015 Як же вас всіх це заїло. Зрозумійте, я нехочу бути частисною руського міру. Я його бачив. На моїх очах люди вмирали. Я хочу в Річпосполиту, від моря до моря. Більше грибів, різнокольорових... й буде РП міжконтинентальна. Якщо мене спитати де я хочу жити в Росії чи Європи - я виберу Європу.От понаїде таких до Європи, а потім: Трудоустроиться в Чехии теперь будет практически нереально. Прага заявила о прекращении выдачи разрешений на работу труженикам из "третьих стран", в перечень которых вместе с Вьетнамом и Монголией внесли и Украину. <noindex>Джерело</noindex> Й не буду собі зраджувати (слова у лапках замінити на потрібні): Вважайте мене падлюкою, але я вважаю. що коли людина не може знайти аналогії між "Освіта", "Школи у Польщі" та "Переїзд дитини у Польщу" то їй вже ніхто не допоможе. Тому я завжди наївно напалягаю на тому, що надія є! icon_confused.gif Що це лише лінощі та безтактність, результатом яких є, можливо несвідома, неповага до спільноти цього форуму. Цитата Не той став "Чумадан"... Сноб (англ. snob) — термін, який уживався в аристократичному середовищі для характеризування людей нешляхетного, неаристократичного походження, що прагнули «пролізти» у вище суспільство. Зараз так говорять про людину, яка претендує на вишукано-витончений смак, на виняткове коло занять, інтересів. Сноби особливо ретельно дотримуються правил вищого світу і нехтують усім, що виходить за ці правила. Звідси виникло поняття снобізм.
kolejka Опубликовано 15 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2015 пользуюсь Lycamobile. 10зл за 3гб интернета, бесплатные разговоры внутри сети, 29гр на украинские телефоны. Нет обязательного пополнения. Цитата
Max77 Опубликовано 15 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2015 Посмотрите на этого оператора: <noindex>https://klucz.net/</noindex> Малоизвестный но набирает обороты. У нас потихоньку все переходят на этого оператора. Основным отличием есть то, что счет не обязательно пополнять ежемесячно, достаточно раз в год. Цитата
RomanT Опубликовано 15 марта, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 15 марта, 2015 Посмотрите на этого оператора: <noindex>https://klucz.net/</noindex> Малоизвестный но набирает обороты. У нас потихоньку все переходят на этого оператора. Основным отличием есть то, что счет не обязательно пополнять ежемесячно, достаточно раз в год. Це я так зрозумів оператор для емігрантів. Хтось оформляв телефон на крнтракт в Play? Хотів би взяти телефон зі знижкою і договір на пів року. Наперед дяку. Цитата
Lexozz Опубликовано 16 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 16 марта, 2015 Це я так зрозумів оператор для емігрантів. Хтось оформляв телефон на крнтракт в Play? Хотів би взяти телефон зі знижкою і договір на пів року. Наперед дяку. По карті тимчасового побуту контракти не заключають. По сталего - хз. Але так навіть зручно відсікати промоутерів які парять підключення - "нє єстем обивателем" і прівєт Цитата Все выше написанное - является выдуманным бредом и автор никакой ответственности за сказанное не несет.
dummyx Опубликовано 16 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 16 марта, 2015 любопытно, слышал ли кто про опыт пользования virgin в Варшаве(или в Польше вообще) ? <noindex>https://virginmobile.pl/oferta</noindex> нет месячных пополнения(раз в год), вроде более менее примемлемь.... Цитата
kovalski75 Опубликовано 16 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 16 марта, 2015 По карті тимчасового побуту контракти не заключають. По сталего - хз. Але так навіть зручно відсікати промоутерів які парять підключення - "нє єстем обивателем" і прівєт Я інтернет по контракту з модемом взяв на 2 роки по карті поляка в Т-Мобіле. Цитата
sidpolska Опубликовано 16 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 16 марта, 2015 любопытно, слышал ли кто про опыт пользования virgin в Варшаве(или в Польше вообще) ? <noindex>https://virginmobile.pl/oferta</noindex> нет месячных пополнения(раз в год), вроде более менее примемлемь.... Взял тестировать за 29 пакет - доволен как слон, уйду с контракта Апельсина. Цитата
RomanT Опубликовано 16 марта, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 16 марта, 2015 Взял тестировать за 29 пакет - доволен как слон, уйду с контракта Апельсина. Супер. Теж тариф сподобався. А на скільки приблизно хватає інтернету? В місяць властись можна? Цитата
Alexpl Опубликовано 16 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 16 марта, 2015 Взял тестировать за 29 пакет - доволен как слон, уйду с контракта Апельсина. за 29 безлим минуты на всех операторов Польши ? Цитата