Migrant1 Опубликовано 21 января, 2016 Жалоба Опубликовано 21 января, 2016 Авто реєструється на підставного поляка або словака(польща і словаччина дають змогу найшвидше зареєстувати) , всі документи оформлюються на нього. Час оформлення машини у базах даних і реєстрація приблизно 1-2 тижні, + оплачується це все оформлення. Знаю так роблять і їздять рік. Спасибо но меня интересовало другое, как всё делается пошагово, если Имеется венгерский паспорт зачем заморачиваться с левым поляком? Цитата
Njango Опубликовано 23 января, 2016 Жалоба Опубликовано 23 января, 2016 Щоб зареєструвати машину за кордоном, потрібно мати постійну прописку(за € можна легко це порішати) у тій країні де буде реєструватись, машина, і тоді можна спокійно поставити на облік. Дехто ще навіть стає на облік консула. Ну і найкраще реєструватись, як я писав в Словаччині чи Польщі (не важно чи сам , чи через підставного), бо в Угорщині велика бюрократія з тим обліком. На рахунок, як це покроково зробити, попробую дізнатись. Цитата
Migrant1 Опубликовано 28 января, 2016 Жалоба Опубликовано 28 января, 2016 Щоб зареєструвати машину за кордоном, потрібно мати постійну прописку(за € можна легко це порішати) у тій країні де буде реєструватись, машина, і тоді можна спокійно поставити на облік. Дехто ще навіть стає на облік консула. Ну і найкраще реєструватись, як я писав в Словаччині чи Польщі (не важно чи сам , чи через підставного), бо в Угорщині велика бюрократія з тим обліком. На рахунок, як це покроково зробити, попробую дізнатись. Буду вам признателен за такую информацию Цитата