skakalkin Опубликовано 14 января, 2015 Жалоба Опубликовано 14 января, 2015 Доброго вечора! Я чув, що в деяких воєводсьтвах легше отримати ПМЖ іноземцю польського походження (наприклад, у депресивному Любліні начебто легше це зробити, ніж у розвиненому Вроцлаві чи Варшаві). Тобто деякі воєводи більш прихільно ставляться, а деякі - ні. Чи варто зважати на такі чутки, чи треба просто їхати куди більше подобається, знімати житло, шукати роботу та спокійно подавати документи на ПМЖ (сталий побут)? Дякую. Цитата <noindex> </noindex>
VeSler Опубликовано 14 января, 2015 Жалоба Опубликовано 14 января, 2015 Доброго вечора! Я чув, що в деяких воєводсьтвах легше отримати ПМЖ іноземцю польського походження (наприклад, у депресивному Любліні начебто легше це зробити, ніж у розвиненому Вроцлаві чи Варшаві). Тобто деякі воєводи більш прихільно ставляться, а деякі - ні. Чи варто зважати на такі чутки, чи треба просто їхати куди більше подобається, знімати житло, шукати роботу та спокійно подавати документи на ПМЖ (сталий побут)? Дякую. Хоть источником слухов поделись... P.S. "Вы еще верите слухам? Тогда мы едем к Вам!" (С) Киселёв и Ко ;-) Цитата
skakalkin Опубликовано 16 января, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 16 января, 2015 Якщо хтось може висловитися не тільки іронічно, але й по суті - буду вдячний Цитата <noindex> </noindex>
Smuga Опубликовано 16 января, 2015 Жалоба Опубликовано 16 января, 2015 Мне кажется в Варшаве нет с этим никаких проблем. Город большой, много иностранцев, все на автомате делают. Если нет проблем с документами, то пройдет быстро. У меня два месяца заняло. Цитата